דנית%#$%$!@ תעשי לי ילד!^TE^%#$%#%#%#@$%
א אילנושית New member 23/4/06 #90 ../images/Emo187.gifנאאאאאאאאאאטלי../images/Emo99.gif גמאת כוסית אש מגיל שש ועכשיו ברצינות את ילדה מדהימה ומושלמתתת מקווה לראות אותך מתישו אוהבת
../images/Emo187.gifנאאאאאאאאאאטלי../images/Emo99.gif גמאת כוסית אש מגיל שש ועכשיו ברצינות את ילדה מדהימה ומושלמתתת מקווה לראות אותך מתישו אוהבת
נ נאאאטלי New member 24/4/06 #161 אילנושיתתתת../images/Emo99.gif../images/Emo29.gif מותק#@$@#$$! לאב יו בובע
א אורוש 1991 New member 23/4/06 #100 זונעעע מושלמת שלייייייייייייייייייי מיייייי אוהבבבבבב אתוך יייותרר ממניייייי? וממי תאנוס אותך בחופש הגדול?(במפגש|בע"ה) אאאאאאאאאאאאאאאאאאווווווההההבבבבבבבת אאאאוווווווווותךךךךךך
זונעעע מושלמת שלייייייייייייייייייי מיייייי אוהבבבבבב אתוך יייותרר ממניייייי? וממי תאנוס אותך בחופש הגדול?(במפגש|בע"ה) אאאאאאאאאאאאאאאאאאווווווההההבבבבבבבת אאאאוווווווווותךךךךךך
א אורוש 1991 New member 23/4/06 #105 ו.ו..ו.... ייייכוסיתת אחת את ילדה פשוט מהממת. ואני מתה לפגוש אותך. ושוב אני אוהבתתת אותך
נ נאאאטלי New member 24/4/06 #162 אורוווווששששששששששש../images/Emo99.gif../images/Emo29.gif יאפה שלייייייי#$!$#$@#%#^%%@$#$^#%#$@$$#%#$@! כוסית$@$!@#! איפה הגמאני שלך תעשי לי ילד %#$@#$$#@@$@!$#!@!$@ שיהיה כבר מפגש אוהבתותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
אורוווווששששששששששש../images/Emo99.gif../images/Emo29.gif יאפה שלייייייי#$!$#$@#%#^%%@$#$^#%#$@$$#%#$@! כוסית$@$!@#! איפה הגמאני שלך תעשי לי ילד %#$@#$$#@@$@!$#!@!$@ שיהיה כבר מפגש אוהבתותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
S shirkan21 New member 23/4/06 #123 לזונע הראשית../images/Emo99.gif שהיא כוסית כל כך שקשה לא להסתכל עליה אוהבת אותך המון מדהימה שכמותךךךךךךךךךךךךךךךךך
לזונע הראשית../images/Emo99.gif שהיא כוסית כל כך שקשה לא להסתכל עליה אוהבת אותך המון מדהימה שכמותךךךךךךךךךךךךךךךךך
נ נאאאטלי New member 24/4/06 #163 שירה../images/Emo99.gif../images/Emo16.gif../images/Emo99.gif../images/Emo16.gif../images/Emo29.gif אני כל כך אוהבת אותך יאפיופה#$%%#@$@#%%^#$%#@$%%$^#%#$%$#@$#@%@$@#$#$ מדהימה שלי %@#$#$@!
שירה../images/Emo99.gif../images/Emo16.gif../images/Emo99.gif../images/Emo16.gif../images/Emo29.gif אני כל כך אוהבת אותך יאפיופה#$%%#@$@#%%^#$%#@$%%$^#%#$%$#@$#@%@$@#$#$ מדהימה שלי %@#$#$@!
L Lilo the fairy New member 23/4/06 #133 נאאאאאאאאאאאטלי../images/Emo23.gif^_____^../images/Emo141.gif את הכי זונע שיש ממה שהבנתי סתם, את ילדה מדהימה! ויפה בטירוף!@#$ ואין עליךךךךךךךך אוהבת אותך יפה שלי
נאאאאאאאאאאאטלי../images/Emo23.gif^_____^../images/Emo141.gif את הכי זונע שיש ממה שהבנתי סתם, את ילדה מדהימה! ויפה בטירוף!@#$ ואין עליךךךךךךךך אוהבת אותך יפה שלי
נ נאאאטלי New member 24/4/06 #164 לילו../images/Emo99.gif$@#$@$!@../images/Emo29.gif יאפה שליייייייי אוהבתותךךךךךךךךךךךךךךךךך המון בוביייייי %^$E%#$%@#%$%@$
לילו../images/Emo99.gif$@#$@$!@../images/Emo29.gif יאפה שליייייייי אוהבתותךךךךךךךךךךךךךךךךך המון בוביייייי %^$E%#$%@#%$%@$
D Dorushh 3 New member 24/4/06 #171 למה את מתווכחת?../images/Emo6.gif../images/Emo187.gif אמרתי שאת, אז את
ד דנדן לאב אורי New member 25/4/06 #190 נאאאאאאאאאטלי ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif קודם כללל...... אתתת כוסיתת אני אוהבת אותך מאד וסוגדת למפגש הראשון שבו הכרתי אותך את ילדה מדהימה... חמודההה.... מתוקה.. ונושנושית.. חח מתגעגעת אליךך מאד מארד מאד מאד דנדן
נאאאאאאאאאטלי ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif קודם כללל...... אתתת כוסיתת אני אוהבת אותך מאד וסוגדת למפגש הראשון שבו הכרתי אותך את ילדה מדהימה... חמודההה.... מתוקה.. ונושנושית.. חח מתגעגעת אליךך מאד מארד מאד מאד דנדן
נ נאאאטלי New member 25/4/06 #198 דנדן$#$#@!$@!$@../images/Emo29.gif אני אוהבתותך יאפה שלי#$%#@%%@#%@#%#@%# מפגש #$%#@$@#%@%@#%@#%@#%#%%#
דנדן$#$#@!$@!$@../images/Emo29.gif אני אוהבתותך יאפה שלי#$%#@%%@#%@#%#@%# מפגש #$%#@$@#%@%@#%@#%@#%#%%#
נ נאאאטלי New member 23/4/06 #57 ג'וווווווווול../images/Emo99.gif../images/Emo29.gif איזה ילדה יפה ומדהימה את למה את לא באה למפגשים ראיתי אותך עד עכשיו רק במפגש אחד אוהבת אותך המון %#$%@$@!#!@$ תל"י!!!!!11
ג'וווווווווול../images/Emo99.gif../images/Emo29.gif איזה ילדה יפה ומדהימה את למה את לא באה למפגשים ראיתי אותך עד עכשיו רק במפגש אחד אוהבת אותך המון %#$%@$@!#!@$ תל"י!!!!!11
J JULI4561 New member 23/4/06 #59 ../images/Emo6.gif תודה מאמי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif במפגש האחרון היתי באילת
• •••SeXy BoY••• New member 23/4/06 #66 ג'ולי..../images/Emo87.gif כמה שלמות בבנאדם?!?! כמההה?!?!? התגעגעתי!! ואני עדיין בטופ מודל.. אבל פחות.. כי בקושי יש מה להגיב.. אבל בשבילך אחזור להגיב הרבהה חולה עלייך ומת לפגוש אותךךך!
ג'ולי..../images/Emo87.gif כמה שלמות בבנאדם?!?! כמההה?!?!? התגעגעתי!! ואני עדיין בטופ מודל.. אבל פחות.. כי בקושי יש מה להגיב.. אבל בשבילך אחזור להגיב הרבהה חולה עלייך ומת לפגוש אותךךך!
J JULI4561 New member 23/4/06 #67 ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif גמאני אותךךך../images/Emo70.gif ותודה מאמי