בפשטות:

../images/Emo141.gif בפשטות:

הפקידה בבנק רוצה לדעת איך מגיעים למקום מסוים [היא לא מהעיר] והיא שואלת אותי, שיושב בתא הסמוך לתא שלה [עם הגב אליה, מוסתר ע"י מחיצה. שעה! לקח לי להבין שהיא מדברת אלי.] ומחכֶּה לעמיתתה שתשוב מאנשהו, ולא את הפקידה שיושבת לידה לאורך כל היום כולו. וכן, כמה דקות לפני-כן עלינו ביחד במעלית והיא קצת חייכה אלי... והכי גרוע זה שיש לי איזושהי תחושה שזה מתאים - מה שכמעט לא קורה לי. אתם חושבים שזה יהיה מחוצף [שלא לומר – טעות פטאלית] - להשאיר לה מס' טלפון בפעם הבאה שאדרש לבנק [הווי אומר - מחר. באמת נו... טוב! אל תאמינו!]? בחיים-שלי לא עשיתי דבר כזה. מה דעתכם? בכל-זאת - הפקידה בבנק... אגב, היא פנויה. לפעמים אני נזכר בשיר הזה, של טשרניחובסקי – "שושנת פלאים": "...כל פרח נפגוש נשאלה: האת שושנתי את?... ...אשרי האיש שנמצאה לו ובשעתו קטף זו, ואוי לו לאיש לא הכיר בה בדרכי חייו הוא. טוב לו לו כבה נרו בו, כנפל ירד בור, הן דומה הוא לעיוור-זה שחשך בעדו אור..." פשוט, נורא!

nutmeg

New member
איש!

התשובה היא כן. ככל שאומרים יותר כן לכל מיני חוויות בחיים, החיים יותר מלאים. מ-ק-ס-י-מ-ו-ם יתברר לך שלא משהו. בכל מקרה תשובה שלילית אחרי ניסיון היא יותר מציאותית וחיה מתשובה שלילית ללא ניסיון.

המוזרה

New member
ברור../images/Emo70.gif

מה יכול כבר לקרות? מקסימום, לא יילך. אבל לפחות תהיה בטוח ולא תבלה את שארית ימיך בתהיה שאולי היא היא שושנתך שזנחת. יאללה אל תחשוש, קפוץ למים. (רק תדאג שאתה יודע לשחות קודם, או לחילופין המפלס לא גבוה ממך)

זה אני???

אני לא מאמין על עצמי!!! הייתי כזה מגושם ויבש, בלי טיפת הומור. שירבטטי מס' משפטים על פתק [דף-חשבון], מסרתי לה ופשוט ברחתי. השארתי לה [בפתקה] כל-כך הרבה דרכי נסיגה, כאילו שאני רוצה שהיא תגיד "לא!", או לפחות תתעלם. ואולי זה באמת מה שאני רוצה?... אוי-ואבוי לי! מה יהיה אם היא תסכים? לסיכום: לא-כיף. אני כזה מנוסה, מחושב, קר-רוח - כאחד שכבר ראה הכל. ופתאום, לחזור כל-כך הרבה אחורה עם הרגשות... לבוא ולהתוודות: "רוצה אני"...

המוזרה

New member
מקסימום

תהיה לך הזדמנות לתקן את הרושם. אל תחמיר כל כך עם עצמך.

zimes

New member
זה אתה. עובדה.

הלואי שזה ילך. הכי גרוע - זה לא. לא יותר גרוע (כך נדמה לי) מ-לא ניסית.

shellyland

New member
נו...?

אל תשאיר אותנו עם הסקרנות. מה נהיה? היא התקשרה? ראית אותה שוב? איך אתה מרגיש?

למעלה