בוקר טוב

כאלרגית מאד, לשעבר

אני יכולה להעיד שיש לזה קשר להתבגרות מינית, אבל אין לזה קשר להורמוני המחזור אלא כנראה להתיצבות של הורמון אחר .אצלי נעלמה האלרגיה כלא הייתה בגיל 24 (הייתי חייבת להתבגר כבר
)ואז נשמתי לרווחה (תרתי משמע). לא כל אלרגיה קשורה להתבגרות ויש כל כך הרבה מרכיבים שונים לאלרגיה שקשה מאד להבין ממה היא נגרמת ואיך ניתן להפסיק אותה, אבל יש מקרים שאכן היא נפסקת עם תום גיל ההתבגרות. מאידך, בעבר היה קיים טיפול של הזרקות של מינונים קטנים של האלרגן כדי לחסן את הגוף. שווה לברר אם קיים גם היום.

mikca

New member
אני מחכה ליום שתעבור לו האלרגיה

הוא מאד סובל מזה למרות שזה כבר בילת-אין אצלו. שלא לדבר על זה שחצי מהתיק שהוא לוקח לצבא מלא בחבילות טישו. בכל קניה שאני עושה הדבר הראשון שנכנס זה ערימות של חבילות טישו. הכיסים של כל המדים שהוא מביא מלאים תמיד בטישו מכל הצבעים ולפעמים גם בנייר טואלת (זכוכית) של הצבא. מקווה שיעבור לו מתישהו ויעלם כמו שהופיע ככה פתאום ללא התראה מוקדמת.

שויו

New member
חבל לסבול. ממליצה בחום לנסות טיפול

בדיקור סיני. אצלנו עזר לכמה בעיות בריאות ואומרים שאסטמה למשל זה מחסל לגמרי . תבררו לכם.....

אלרגיה

60 שניות על אלרגיה..... כ20% מהאוכלוסיה סובלים מאלרגיה ( וסובלים כי לא הופנו לברור ויטפול מתאים ) קיים קשר תורשתי ( אבל לא רק. ישנם כאלו שמתחילים את השושלת ). ניתנת לאבחון וטיפול חיסוני או תרופתי. כדאי לבקש הפניה למרפאת אלרגיה לבדיקת רופא מומחה.

י רדן

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

בוקר אור יום חמים שטוף שמש לפנינו.. החיילת ישנה, חוזרת לבסיס רק ביום ראשון.. מאחלת לכולנו יום שקט.. ואני מתכוונת שקט שלא נשמע יותר את התותחים של צה"ל והתותחנים שמשיבים אש לאחר ירי קאסמים.. שנמשך ונמשך עד מתי?? כמובן שחושבת על כל חיילינו .. אך את התותחים אני פשוט שומעת.. יום נפלא

אממאא

New member
בוהריים טובים ../images/Emo140.gif

אחת פיצקית חזרה לגן
שניים בצבא לא הגיעו לחג ולא יגיעו גם לשבת, אולי יגיעו ליום העצמאות
. יום טוב

מאקי

New member
בקר נפלא..

מצפה ומחכה לשמוע אם יגיע שבוע הבא או ליום העצמאות... יש מצב שפגשתי אותו במרס אחרי זה אפריל ואחכ מאי? משהו.. כמו... טוב נעזוב זה. מתגעגעת לבני בכורי אמאשלו.

יו .... קיבלתי פרוטקציה שמעו קטע

הייתי בקופת חולים אצל רופא מומחה. נאלצתי לענות לו על השאלה למה אני מעשנת בצורה כזו. הקיצר...אמרתי לו:" יש לי בן קרבי - זה מספיק לא??" ענה לי" גם לי יש בת קרבית" איפה הבת... קרקל. איפה הבן.. שאלתי אותו בפסח הם היו ביחד בדרום? נקבתי במיקום והוא ענה לי....כן. היא נהגת האמר. אז אני הריי פאקצה ידועה... אמרתי לו" כן הבן לא הפסיק לדבר על הנהגת האמר.....( לפתע... קיבלתי ממנו הפניה לבדיקות שאפשר להתנדנד על הלאמפה עד שהקופה מאשרת וכל מה שאני רוצה..( על חשבון הקופה) פעם ראשונה פרוטקציה בחיים שלי!!!!!!!!! אני ממש בהייי. אבל כאמור פאקצה נישארת פאקצה- לא אמרתי לו על הפורום. זה בשביל הפעם הבאה בעוד חודש...

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

את משו משו... תשמעי סיפור אמיתי על סיגריות לבעלי יש דוד בארגנטינה, רופא מאד מפורסם בקהילה היהודית שעישן כל חייו. יום אחד לפני חמש עשרה שנים הוא לקה בסרטן המעי. הוציאו לו המון קישקעס והורו לו להפסיק לעשן במידי. הרופא אמר: לא רוצה, לא יכול לחיות בלי סיגריות והמשיך לעשן יותר. ממש כל היום. כשביקרנו אותו לפני שנתיים הוא ישב במטבח מול הטלויזיה והר של בדלים לא הפסיק לעשן.סיפר שהיו תאים סרטיים נוספים לאחר הניתוח , אבל לא מוצאים אותם יותר. הרופא שאמר לו להפסיק לעשן מת לפני עשר שנים , המנתח מת קצת אחריו, והדוד ממשיך לעשן. הוא טוען שהוא הורג את כל המחלות עם הסיגריות. שיהיה ברור: כל זה לא בא לעודד אף אחד לעשן. אני עצמי לא עישנתי בחיים וגרמתי לבעלי להפסיק לעשן ברגע שהכיר אותי, אבל הסיפור אמיתי . ראיתי במו עיני. ולך מעוז: כיפאק על התושייה, ורק בריאות!!!

mikca

New member
מעוז ../images/Emo45.gif כל הכבוד, ויטמין p אף פעם

לא מזיק בחיים ואת קיבלת אותו ביושר. ועוד סיפור סיגריות שכמובן לא בא כהמלצה. אימי מעשנת כבדה ,עברה ניתוח כלי דם לפני הרבה שנים ונאסר עליה לעשן כמובן, היא מעולם לא הפסיקה וגם לא מתכוונת להפסיק. מאז הניתוח נמצאת במעקב וכל פעם אחרי הבדיקה שיוצאת מצויינת
הרופא אומר לה שהוא עוד ימליץ לאנשים לעשן עקב תוצאות הבדיקות שלה. בקיצור, לכ בכל המחלות והתחלואים בחיים אפשר להאשים את הסיגריות, ומה עם הנפש ? לא מגיע לה קצת "פינוק" ? שוב חוזרת, אין כאן המלצה לעשן והייתי מפסיקה מיידית לו הייתי יכולה

סמדר בנ

New member
אשליות.....

לא רוצה לנפץ..... מכירה סיפורים מסמרי שיער על מעשנים והמחלות הנלוות... בקרבתי האישית שניים מעשנים כבדים שנפטרו מסרטן ריאות, ועוד ועוד ממליצה לכם לקרוא את הסטטיסטיקות המפחידות, להתחיל לפחד
ולהפסיק.....

מאקי

New member
קודם כל מעוזו כל הכבוד...

מעבר להפניה על האסרטביות.. והשמחה שלך בעצמך.. ושתגיע לבדיקה.. וימצאו שהכל טוף בקשר לסגריות אמרה מי שעשננה 2.5 קופסאות פרלמנייט לייט ארוך... והביאה לפה את הזייבן.. וזהו. לפני 6 שנים נגמלתי. פעם אחרונה שנגמלתי.. וזהו. לא נראה לי שאחזור לזה למרות הפיתוי.. לא מעיזה להתחיל עם זה שוב. והכל נקי ומריח טוב.. ותודו שזה משהו. יום נפלא ממני.

אני כניראה מיקרה...

אבוד. כשקיבלתי בטלפון את הידיעה שאבא שלי ניפטר( מסרטן ריאות- מעשן כבד) מה עשיתי דבר ראשון? הדלקתי סיגריה. אבל בקטע של להטיף לאחרים לא לעשןובעיקר לילדים אני טובה. האמת הלכתי להבדק בגלל ח"כ הכנסת בני אילון( ניראה לי או שאני טועה?) שאמר שמי שצרוד תקופה ארוכה שילך להבדק.

מאקי

New member
חמודה..

אמא שלי נפטרה מסרטן.. ולא עישנה מימיה... ואבא של בעלי נפטר 6 חודשים אחריה מסרטן ריאות והוא כן עישן.. אבל הפסיק עשור לפני... כשנולדו לי הילדים.. ואני אמרתי שאני לא מרשה סיגריות בחדר הילדים... ולהבדק תמיד צריך.. אבל מה עושים עם זה? ומי יודע לאבחן? שתהיי לי בריאה.. ותהני מכל יום כאילו אין מחר... לשתות ולאהוב את היום.

גם אני לא הפכתי להיות מסיונרית אבל,

גם אני עישנתי עד לפני שנה וחצי. אבי עישן וחלה בסרטן המעי ונפטר, ודודה שעישנה נפטרה. אני משלמת היום את מחיר הסיגריות כבר שנה וחצי סוחבת איתי את המשא הזה שקוראים לו סרטן. אחרי ניתוחים וטיפולים וכל החרא הזה. אבל בתגובה לכל הסיפורים שלכן, גם אני ראיתי אנשים במח' האונקולוגית מעשנים תוך כדי הטיפול הכימי. השאלה היא עד כמה אפשר לשחק תופסת עם הגורל. הרבה בריאות לכולנו.

אשד4

New member
../images/Emo141.gifבוקר וטב לכולם

WOW, תודה לאל החג הזה נגמר... אני זקוקה לאיזה שבוע חופש... בסך הכל היה נפלא: 12 ארוחות, 11 כלים שנשברו, 10 עוגות פסח, 9 ליטרים חלב, 8 מכונות כביסה של מפות, 7 מכונות כביסה של מצעים, 6 ימים של אירוח, 5 שעות של "בריחה" מהבית לחברה, 4 שותפים (בעל ושלושה ילדים) שעזרו קצת (גם לבלגן וגם לסדר...), 3 שעות שינה בלילה, 2 קופסאות סיגריות ביום, ואחד אלוהינו,.. תודה לך שזה רק פעם בשנה. ועל כל זה נאמר: ושאלה יהיו ה"צרות" שלנו... והיום... יצאתי מעבדות לחירות... שקט בבית, הדבר שמצייץ בחוץ זה צפורים... ונתנו לי לפחות עוד יום אחד לנוח לפני המרתון של סוף שנה... יום טוב לכולם אשד

mikca

New member
וואו, אשד, אני עייפה רק מלקרוא

וכמו שנאמר בסוף ההגדה "לשנה הבאה בירושלים".

למעלה