בוקר טוב

../images/Emo141.gifבוקר טוב

זה היה תענוג קצר. פחות מיומיים בבית והופפפ לצבא. העיקר - סוף שבוע מגיע וגם הילד. שלכולם יהיה יום נהדר ויחזרו הילדים הביתה.

שויו

New member
בוקר טוב. מחר כבר סופשבוע ובעצם

צריך להתחיל לחשוב על הבישולים , לא? למישהו יש כוח וחשק לזה??? שיאכלו פיתה עם חומוס, פיצה, ביגלה........ מעוזי, תיכף הבן שלך חוזר. ויהיה שמחחחחחחח יום נעים לכולם . תהיה הרבה שמש כנראה

עציון

New member
בוקר טוב. הסתיימה ההסתערות ובהצלחה.

בארבע לפנות בוקר שמעתי רחשים בבית. היתי בטוח פורץ מורעב בא לבדוק את התכשיטים ואת המזומנים שעל גופי.(נעבעך...). ולא.. בעוד אני מזקיף אוזניים ראיתי את צל צילו של החייל שלי מהלך בריחוף לכיוון המקרר. הילד היה רעב. האוכל במקרר כולו מקמח וביצים. ואז שמעתי אותו פוצח באכילה משוקקת ומחסל את כל מה שנותר לאחר הפוגרום של החג. אח..אח..איפה הימים שהינו הולכים בחצות למאפיה הקרובה ועומדים בתור לחטוף את הפיתות החמות הראשונות היוצאות מהתנור? עצלן הדור הזה. בכולופן, בגלל שאף לא אחד הזמין אותנו לאיזו מופלטה מבוססת שמנים אני נאלץ לרוץ למכולת(כן. יש כזה דבר) כדי למלא סלי וכרסי כי גם ככה אני מחורר מהמצות ומחולמן מהביצים. חייב לשנות אוירה... יום טוב לכולכם.

אורניקי

New member
אצלנו היה תענוג די ארוך, אבל עכשיו

תחושה ש"הקייטנה נגמרה" ועכשיו מתחיל הקטע האמיתי, מה גם שיוצא ביום ב' לגיבוש... והחייל המקסים שלי דווקא עזר לי להכין לחמניות בצאת החג (לישת הבצק - עליו, גלגול הלחמניות עלי) אבל עד שהם יצאו מן התנור, הוא כבר היה עם חברים שלו . בכל אופן ב4 בבוקר הוא אכל מהן... כשאכלתי מהן שמתי לב שבעצם שבוע שלם הייתי בתחושה של רעב מציק! (אשכנזים... 23 שנה ועוד לא התרגלתי)

oshiko

New member
אורנה ../images/Emo50.gif לבן בגיבוש

מדובר בגיבוש "יהלום"?

../images/Emo50.gif!!!

-בגלל שלא התחלתם לומר סליחות מראש חודש אלול-הפסדתם קיטניות .

אורניקי

New member
תודה על האיחולים ליהלום ולבת יהודה

איך איך... כל השנים קמתי לסליחות מרח אלול עד שהתחתנתי, זה לא נחשב?

mikca

New member
בוקר טוב

החייל בדרך לב"ש שוב עם אביו שנכמרו רחמיו על הילד שלא יצטרך להסתער על אוטובוסים על הבוקר. משהו, שמישהו יגיד לי אם יש הגיון או שאני השתגעתי לגמריי. לבן יש מגיל 13 אלרגיה (נזלת), בביקור אצל רופא אא"ג בזמנו נאמר לנו שהיום לאחר מחקר מסתבר שאלרגיה בעיקר אצל בנים קשורה להתבגרות המינית שלהם וזה עשוי להסתיים עד גיל 21-22. בקיצור, הבן האובססיבי שלי שאתם כבר מכירים, רושם ביומן כל פעם את התאריכים של האלרגיה ואתמול ראינו שזה ממש קורה פעם בשלושה וחצי שבועות - חודש, אז אמרתי לו שזה מתקשר לי למה שהרופא אמר ואולי זה מקביל למחזור חודשי אצל הבנות. מה דעתכם - התרפנתי ? בכל מקרה אני בהחלט מתכוונת לשאול רופא אם יש קשר והאם זה הגיוני או שאני סתם מפנטזת על בנות שאין לי
חזרתי לעבודה, איזה קשה זה במיוחד שאני כאן לבדי וכל השאר חוזרים רק ביום ראשון. יום נעים

בוקר טוב../images/Emo42.gif עדיין מתאוששת בכיף

וברגיעה מהטיול של אתמול. מיקה, שמחה לראות שיש עוד כמוני שמפנטזות על בנות שאין להן...

mikca

New member
פינטוז נעים שיהיה לנו,חלקה של

הפנטזיה מעט ממומשת אצלי בדמות שערות ארוכות ,סיכות שיער, בשמים וכו' שהחברה שוכחת אצלינו

לאבא שלי יש רק בנות

אז הוא אמר שזה סימן לנכדים בנים וצדק. אז אולי אנחנו יכולות לחכות לנכדות...

הבנים שלי כל הזמן אומרים לי שלא

אדאג, שהם כבר יביאו בנות ונכדות. ואולי, כמו שאמר אבא של אמא של נמ, זה הסימן לדור הבא. בכל זאת, זה כנראה לא אותו הדבר.

mikca

New member
נחכה בסלבנות ל ../images/Emo90.gif. במשפחה של

בעלי יש המוווווווווון בנים.אצל אביו של בעלי יש 8 אחים ושתי אחיות כשאחת בהתחלה ואחת בסוף, לבעלי 2 אחים, לאחיו 3 בנים, לנו 2 בנים ורק האח הקטן שלו הביא את נסיכת המשפחה וכולנו מפנקים אותה ו"אוכלים" אותה.

שויו

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo89.gif../images/Emo89.gif../images/Emo89.gif+ ../images/Emo89.gif שכחתן

אותי? זה מה שיש אצלי בבית ושיהיו לי בריאים כולם. האמת, אתמול היתה פעם ראשונה שהרגשתי צביטונת בלב וגם אמרתי להם. זה היה אחרי ימים עמוסים ויום אחד ממש קרבי פה. אז אתמול הבעל+הארבעה התפננו פה בזולה בחצר ואני איתם ופתאום, אני מרגישה את הצביטונת הזאת. הרגשתי פתאום נורא בודדה לשניה. .... וזה היה אחרי שערב קודם האחיינית שלי אכלה פה עם הורי והיא נכנסה למטבח והציעה עזרה וידעה מה לעשות. כ"כ רציתי שהיא תישאר פה עודדדדדדד. אז פלא שהחברות של הבנים הגדולים זוכות אצלי לחיבוקים ונשיקות ופינוקים?? אגב, החייל שהוא הבכור הבטיח שמישהו מהם בטח יביא לי נכדות.. אמרתי לו שאני לא קונה עד שאני לא רואה..... (אפילו שאני אוגרת הוראות לתפירה וסריגה לבנות..)

סמדר בנ

New member
זה שיש בנות

לא ממש מחייב שישר הן עוזרות בבית... אבל בטח שכיף שיש בנות

אימשל2

New member
וזה שיש בנים לא אומר שלא

עוזרים. אצלנו מי שאפשר לסמוך עליו שיתקתק את הבית הוא השריונר (למען הסר ספק זה רק כשהוא רוצה. הבעיה שלא תמיד הוא רוצה...) שני הבנים מומחים באירוח - מגישים ומפנים כמו מסעדנים מדופלמים. הבת עדין מתלמדת בכל התחומים אך מגלה סמינים לתחילתה של מקצוענות. בחג התארח אצלי אחייני בן החמש עשרה שגם הושיט עזרה רבה, בהכנת סלטים בעריכת השולחן ובפנויו (הוא אגב כזה בדומה לאביו). כך שלפי נסיונה של סמדר מכיוון הבנות ולפי נסיוני אנוכי מכיוון הבנים, מה שאמור להועיל זה כנראה סידרת חינוך
.

oshiko

New member
לפי זה אני עדין בתהליך התבגרות ../images/Emo13.gif

תיזהרו לא לעצבן אותי בזמן האלרגיה

למעלה