אשכול 100 הסיבות, הוקפץ

samc

New member
סיבות טובות

1) זמרת פוליטית שלעיתים קרובות מבטא את רגשותי 2) אני מזדהה אם הרבה אומנים כי הם עצמאים קטנים וזה קשה מאד בישראל הקטנטונת. 3) נהניתי ממגוון ההופעות. 4) הייתי "מכור" על 103 FM

סיבות מצויינות -אבל רק למספר../images/Emo92.gif

הרי אנחנו מנסים לעשות COUNT של כל האנשים וסך הכל להגיע ל100 סיבות. (יש הרבה הרבה יותר..זה ברור) ברשותך, אני אמספר את סיבותך באשכול הבא ואכניס אותם ל100.

והנה הסיבות ממוספרות..

45. זמרת פוליטית שלעיתים קרובות מבטא את רגשותי 46. אני מזדהה אם הרבה אומנים כי הם עצמאים קטנים וזה קשה מאד בישראל הקטנטונת. 47. נהניתי ממגוון ההופעות. 48. הייתי "מכור" על 103 FM וואו כבר הגענו עוד 2 סיבות לאמצע הרשימה....50.

49. החיוך. תמיד.

50. יומולדת 21 שלי (לפני כמה שנות אור) בלוגוס. 51. תינוקות מתקבלים בברכה בהופעות.

skito

New member
53

בגלל ה
שאני מקבל כקהל 54. אהבתה המיוחדת לבני משפחתה 55. (ת'פו ת'פו בלי עין רעה) בגלל התהתמדה

actress

New member
56

על הנחישות 57. על הדבקות 58. על המסירות 59. שהיא תמיד שם שצריך אותה 60. כמו בשיר שב"ק ס' אתה נופל וגם אתה נופל וקם אז היא תמיד על הרגליים

61. בגלל האוסף בולים המהמם!

62.בגלל היחס המיוחד שהיא נותנת לנשים בהופעות ובכלל... באמצע הופעה היא יכולה ללכת לאיזה זוג ולשאול את הגבר: ומה אתה עשית בשבילה????מתי פעם אחרונה אמרת שאתה אוהב אותה?!?!??! הא????????????

63. בגלל שירי הפסטיגל שזכורים מאוד

אמרנו את זה המון פעמים - ובאמת זוכרים במיוחד את השירים של סי !!! 64.נוטעת תקוות חיוביות בלב אנשים.... תחלמי בגדול..... 65.בגלל שמשקיעים בקהל שמגיע להופעות!!! תמיד יש פויה - ויין ומכירה מוזלת של דיסקים. כל הכבוד!

66. בגלל שהיא הגיעה לכל הקהלים

בכל הסגנונות....למשל בהופעה יש קצת שירי א"י...קצת נשמה...קצת קלאסיקות...וכו. 67. בגלל שאף פעם לא נס ליחה - תמיד אפשר לשמוע את השירים וכל פעם לגלות משהו אחר..חדש..מפתיע...לפרש אחרת וכו. 68. רק סי מסוגלת ללכת למישהו בקהל ולשבת איתו ואפילו על הרכיו ולשיר לו כמו צמח בר

actress

New member
69. בגלל שהיא הארי פוטר

ואני חושבת שזה אומר את הכל, הם קצת דומים לשניהם יש את הברק ובשם של הארי מתחבא הקיצור של המשרד של סי.

skito

New member
אופס דילגתי על 52 המשיכו ב 71

היא זמרת יפה מעודנת וחכמה 69 ..כתבתם "בגלל שהיא הארי פוטר" אפשר הסבר? 70. הבמה שלכם - זה גם מה שהיא משדרת לא?

actress

New member
להלן ההסבר למה סי היא הארי פוטר

כי לשניהם יש ברק אצל הארי זה על המצח ואצל סי זה טבוע אצלה תמיד שניהם קוסמים שניהם רוחנים שניהם אנשים טובים וזה הרבה יותר מורכב מה גם ששניהם אנשים חמים חוץ מזה מישהו קרא פה את הארי פוטר? כי אם כן אתם תבינו לבד עד כמה זה נכון שימו לב לזה Hi-Man productions שזה גם ראשי התיבות של הארי פוטר באנגלית Harry Poter עד כאן ההסבר הקוסמי למה סי דומה כ"כ להארי פוטר בעיקר אבל כי שניהם גם חמודים מאוד וכיף להתחבר איתם.

אנחנו כבר במספר 72...

72. בגלל הבמה המושקעת! שמתם לב לקישוטי הבמה? שושנים ...פרחים...סידור - הכל ! 73. סי מחלקת ורדים לקהל כתודה שהוא הגיע . מקסים! 74. בגלל שהצבעים של סי הם מגוונים רבים וצבעוניים - יש לה הון רבדים והמון סיפורים והמון שכבות. 75. בגלל שהיא מזל תאומים - מקסימה תקשורתית אינטיליגנטית חדת אבחנה וכו (אני יודע אני גם מזל תאומים...)

actress

New member
../images/Emo110.gif76. ../images/Emo124.gif

הסיפור שנותן כח למלשבים שלא התקבלו לתאטרון צה"ל או להקה צבאית ובכל פעם סי נותנת להם פוש ואומרת שאותה לא קיבלו ולא קשור זה שהיא היתה הבת של נחצ'ה. 77. היא אוהבת לגלוש בפורום ובנט
78. מתקשר לסע' 77 היא הזכירה אותנו בעינב וזה ריגש אותי מאוד ואיתן (אהבה עבודה...) צעק את השם שלי ונחבאתי אל הכלים.

80. בגלל המועדון האשדודי

81. בגלל שיש לה המווווווווווווווווווווווווווווווון מעריצים גלויים וסמויים ששומרים לה אמונים בכל מצב בכל מקום ובכל זמן 82. בגלל החידוש ה מ ד ה י ם של סי ל"שום דבר לא ישווה אליך" של שינייד אוקונור במקור 83. בגלל ההדרן הארוך שהיא נותנת ומעניקה ולקהל בהופעות 84. בגלל הצ'ופרים וההנחות המיוחדות שהמשרד של סי מציע לנרשמים דרך הפורום ולחברים 85. בגלל הקליפ החמוד עם הילד של סי "חצי עולם" 86. בגלל העטיפה המקורית של "נפגשים" 87. בגלל שהמון מעגלים נפתחים ונסגרים עם סי.... ואת זה קשה לפרט בכמה מילים אבל למשל הסיפור של אבא של נועם המלווה שהגיע להועה וספר שכשנועם הייתה קטנה היא הצטלמה עם סי .... 88. בגל ההקשבה בתכנית הרדיו שהייתה לה ב103 89. בגלל שהיא יודעת להרים את הקהל על הרגליים כמו אש בשדה קוצים - אף אחד לא נשאר אדיש מתקשר לסיבה הבאה: 90. הקהל משתתף באופן פעיל בהופעה בין אם בדיאלוג בין אם בשירה בין אם בריקוד.....

actress

New member
91. בגלל התסרוקות המדהימות שהיו ויש

לה אני זוכרת את כל התסרוקות של פעם שיער ארוך וגלח קוצים אפרו ועוד....... היא מגוונת

למעלה