אשכול 100 הסיבות, הוקפץ

../images/Emo99.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif 100 סיבות!!!!

אני פותח כאן אשכול שנמצא בד"כ בפורומים של זמרים וזמרות - ועיקרו הוא מציאת 100 סיבות שונות למה בעצם אנחנו כ"כ אוהבים את סי - וזה יכול לכלול סיבות כלליות...סיבות אישיות...סיפורים שקשורים...שירים מיוחדים שהיא שרה....וכו וכו. (ניתן לראות דוגמא בפורום של קיילי מינוג) אני אתחיל לתת סיבות .... כולכם מוזמנים להשתתף ולתת כמה סיבות שאתם רוצים אבל חשוב מאוד למספר אותם לפי סדר כרונולוגי. בקיצור 100% סי

1. מלכת הלבבות

ואת התואר הזה אף אחד לא יקח ממנה לא יעזור כלום! ובגלל זה שמתי את זה גם לפני הכל כסיבה מספר אחת! 2.בגלל שסי היא אחת הזמרות הגדולות והטובות ביותר שהייתה בארץ אי פעם 3. בגלל האומץ.היחודיות.המקוריות. והדוגמאות הבולטות הם השירים יורים ובוכים . מתל אביב לבירות. 4. בגלל שהיא מצליחה לרגש באופן הכי חזק שאפשר בחלק מהשירים - לעתים השירים שלה הם חומר למחשבה להמון זמן.... דוגמאות: עד אליך / רק מתוך שינה / ציפור לבנה / וכו וכו וכו

5. בגלל השם המקורי והסי-מלי

6. בגלל שהיא משתתפת פעילה בפורום וזה ממש ראוי להערכה . יחס אישי למעריצים ולמבקרים! 7. בגלל האנושיות החום - אני לא חושב שיש בסי התנשאות להיפך 8. בגלל הקליפ המדהים של "זמן אחר" שצולם בברלין - ובגלל השיר עצמו. שיר שנוגע 9. זמרת שחולשת את הארץ לאורכה ולרוחבה - לא משנה מתי ואפילו תופיע בשמחה בחתונות וזה יאמר לזכותה! למה לא לעשות שמח וטוב לב למי שטוב לו עם המוזיקה שלה?? 10. בגלל השיר צא מהארון - לגיטימציה למי שהחברה בד"כ מנדה ואוהבת לשים בתוך גטאות. 11. בגלל הנכונות להופיע בהתנדבות - בין היתר באירועי הגאווה

12. בגלל האוסף המדהים והמושלם

"רגעי סי" שכשמו כן הוא. שיא. 13. בגלל הדואטים המרגשים עם נחצ'ה עם ארקדי דוכין עם דני ליטני ועוד 14. בגלל שסי יודעת לפרגן!!!וזה חשוב מאוד בעולם. אני לא אשכח שבאחת ההופעות ישבה בקהל הזמרת עדנה לב - וסי הציגה אותה בפני כולם ונתנה לה המון מחמאות 15. בגלל ההמנון שכל אחד במדינה מכיר (ובטח שכל אחת): (וזה לא רק המנון הפועלות ) לא עובדת בשביל אף אחד !(לא לא!)

actress

New member
אוי אוי אוי סיבה 14 פלאשבק מחולון

ישבתי מאחורי עדנה לב והיא גם הציגה מישהיא אלמונית שאף אחד לא מכיר ופירגנה המון על הבחורה שהיא זמרת ואומנית מוכשרת אחחח הפירגון הפירגון ולמי שלא זוכר אם אני לא טועה זה היה ב 18.2.02 בת. חולון במופע עם להקת האחיות.

16.בגלל המוזיקה

17.בגלל הקסם האישי - ואני אתן דוגמא: שוב דוגמא מהופעה.....כאשר סי ספרה סיפור מאוד מרגש על בחורה שפנתה אליה ורצתה להתגייס. אבל מה ה""""בעיה""""?שהצבא לא רצה לקבל אותה בגלל שהיא חרשת. עצוב לשמוע על דברים כאלה - שרק בגלל דבר כזה ישפטו אותה ויחליטו אם היא מתאימה. לשמחתי שמעתי שלבסוף היא כן התגייסה. זה היה מאוד מרגש ומוביל לסיבה הבאה: 18. יוצאת דופן: סי העלתה את אותה בחורה - והן בצעו ביחד את השיר "כמו צמח בר" כאשר הבחורה ליוותה את השיר בשפת הסימנים. כל הקהל היה על סף דמעות מרוב התרגשות

Image of me

New member
19. אני אוהב את הקול שלה ../images/Emo13.gif

20. כי היא הנחתה תכנית ב"ילדי הקשת" בתחילת דרכו של ערוץ 2!

Image of me

New member
יווווווווווווו כרגע נזכרתי במשהו../images/Emo70.gif

שבגללו אני חולה חולה חולה על סי היימן!!! 21. השיר "גיבור גדול" הוא אחד השירים היפים ביותר שנכתבו אי פעםםםם! לפני כשנה וחצי עברתי סדנא למודעות עצמית, ובין השאר שולבו בה שירים, גם בעברית וגם באנגלית, ו"גיבור גדול" זה השיר שהתאהבתי בו יותר מכל שיר אחר בסדנה הזאת! מאז כל פעם שאני שומע אותו, זה עושה לי משהו מאד מיוחד בלב. אז תודה, סי

skito

New member
20

בגלל שהיא הבת של ..סתםםםםם בוא'נה יש לי יותר מ-100 סיבות 20. רק בגלל הרוח... הלוחמנית שלה 21. הרגישות לזולת והלב הרחב 22. קולה המדהים 23. יוצרת\כותבת נפלא 24. והכי חשוב היא אוהבת אותי באותה מידה שאני אותה - מחזירה אהבה לקהל תומך המשך יבוא חייב לצאת...

actress

New member
28. תחלמי בגדול

על האפשרות שלה לפתוח לאנשים דלתות ולתת להם לפרוח אל החלומות שלהם ולתת להם להיות מי שהם ולקבל אותם איך שהם

Image of me

New member
נשמע מעניין

באיזה אלבום הופיע השיר "צא מהארון"? איך אפשר להשיג אותו או את המלים שלו?

actress

New member
ברוך הבא (איקון פרח וחיבוק)

והמלצה , באוסף הכפול יש את שני השירים גם צא מהארון וגיבור גדול... מומלץ ביותר עם רצועות בונוס. דא ראיתי בחנות דיסקים באילת שמוכרים שם את האוסף ולגבי הדיסקים הראשונים תנסה את אילן בן שחר אומנם קניתי אצלו את הדיסק האחרונ של נפגשים, אבל אולי חידש את הסטפה...

29. בגלל הסטוץ

זוכרים את החטיף שטוץ שסי היימן פרסמה:)??? איזה פרסומת חמודה כולם פזמנו את השיר: זה הסטוץ שלי זה הסטוץ שלי... 30. בגלל שהיא בוחרת את הפרטנרים-מלויים להופעה הכי COOL וביניהם: 31. נועם כהן 32. תמרה פרץ 33. אחיות הנשמה 34. סיבה אחת שהיא בעצם יכולה להיות כמה : להקה מקומית!!!!!!!!!!!! להקה ע-נ-ק-י-ת שהלכה אתה כמעט לכל חור ולכל מקום .

35. בגלל התקליט הראשון

36. בגלל התקליט השני 37. בגלל התקליט השלישי עובדים בכביש 38. בגלל התקליט "נפגשים" 39. בגלל "תחלמי בגדול" 40. על האוסף דברתי בסיבה אחרת - אבל יש גם את האוסף היחיד רגעי סי שיצא במהדורה מיוחדת והוא חולק בהופעה למי שנרשם מהפורום להופעה וכו. כל הכבוד על היוזמה!!!!!!!!!!

41. בגלל המנון האוהבים והשבורים

"עד אליך".... אם היה לי קצת אומץ...ודאי הייתי אתך...אתה לעולם לא תדע עד כמה רציתי אותך עד אליך עד אליך עשיתי דרך ארוכה. 42. בגלל המון הופעות בהתנדבות לפנימוסדות ארגונים - שסי תרמה אותם מכל הלב בלי תמורה. 43. בגלל החיילים - שסי מוכנה להגיע ולהופיע מולם גם אם זה בסוף העולם כמו ליד חבל עזה וכו. 44. בגלל שבהופעה היא נגשת ומתייחסת באופן פרטי ואישי לאנשים - והיא יכולה אפילו להפתיע אותם במיני שיחה אינטימית

ט י נ ה

New member
היי ושלום לך image of me

את צא מהארון כתבתי והכנסתי לדיסק עובדים בכביש אבל תוכל למצוא את השיר באוסף החדש ( יחסית ) שלי רגעי סי בכל חנויות הדיסקים בארץ ובתוך החוברת יש התיחסות למה ולמי כתבתי שיר זה שמחה על השאלה ומברכת סי

actress

New member
יוהו....... מצאת את הכפול../images/Emo24.gif../images/Emo35.gif

אם לא אז נשלח לך

למעלה