אני נראה לי בבארבי באותו יום...
G Gefi Giraf New member 31/10/05 #31 הא!!אבל שלושה שבועות אח"כ במוצ"ש... יש הופעה של דניאל בפטריה בקיבוץ דן! וזה קרוב לי!
B BaRbiK New member 30/10/05 #27 הייתי היום בגרבר ../images/Emo6.gif אמרתי שאני אלך מתישהו..חחח וגם חברה לשי ביקשה שאני אברר לה, בקיצור הלכתי 22:00, אולם בייתינו (לפי מה שהיא אמרה הוא ממש קטן..) וכרטיסים מראש (וגם התשלום) או במקום (אם ישאר)
הייתי היום בגרבר ../images/Emo6.gif אמרתי שאני אלך מתישהו..חחח וגם חברה לשי ביקשה שאני אברר לה, בקיצור הלכתי 22:00, אולם בייתינו (לפי מה שהיא אמרה הוא ממש קטן..) וכרטיסים מראש (וגם התשלום) או במקום (אם ישאר)
F feel so low New member 30/10/05 #28 אני לא מבין למה זה כל כך יקר.. המקום לא מכבד את המחיר.. מקום קטן, מתנ"ס... 60 שקל זה הרבה אני אוותר..
אני לא מבין למה זה כל כך יקר.. המקום לא מכבד את המחיר.. מקום קטן, מתנ"ס... 60 שקל זה הרבה אני אוותר..
F feel so low New member 31/10/05 #32 זול אולי לאביב גפן..יקר להופעה של דניאל במקום קטן כזה.. הופעה של דניאל בבארבי עולה 60 אז איך בכולה מתנס עולה גם 60?
זול אולי לאביב גפן..יקר להופעה של דניאל במקום קטן כזה.. הופעה של דניאל בבארבי עולה 60 אז איך בכולה מתנס עולה גם 60?