מישהו יודע פרטים על ההופעה של דניאל בחיפה ב-4.11?
X XxPuffxX New member 27/10/05 #1 ../images/Emo140.gif מישהו יודע פרטים על ההופעה של דניאל בחיפה ב-4.11?
B BaRbiK New member 27/10/05 #4 חסכתם לי הליכה מיותר לגרבר../images/Emo3.gif עכשיו אני צריכה אישור מההורים =\
I idanri New member 28/10/05 #8 נכון,בדיוק אחרי ההופעה של הדג וגם אני לא גר בת"א ואני מאוד מקווה שאני יוכל ללכת להופעה של הדג...
B BaRbiK New member 28/10/05 #10 מישהו מתכוון לבוא לזה? אני לא=\ כרגע הודיעו לי שאני צריכה להיות בארוחה משפחתית או משהו ואין מצב להברזה תהנו
מישהו מתכוון לבוא לזה? אני לא=\ כרגע הודיעו לי שאני צריכה להיות בארוחה משפחתית או משהו ואין מצב להברזה תהנו
ס ס ט י י ק New member 28/10/05 #13 אני^_^ אם אני לא אלך לאביב גפן יום לפני. בעע בגלל ארוחה להפסיד?! תלכי אחרי הארוחה,ההופעה מתחילה ב10,שזה אומר 10 וחצי-11.
אני^_^ אם אני לא אלך לאביב גפן יום לפני. בעע בגלל ארוחה להפסיד?! תלכי אחרי הארוחה,ההופעה מתחילה ב10,שזה אומר 10 וחצי-11.
B BaRbiK New member 28/10/05 #14 לא לא לא הארוחה לא פה..היא בבית שאן וזה שישישבת אצל משפחה בלעט=\ נכון שאת מרשה לי לתפוס לך את הפלאפון לאיזה חצי שעה ?
לא לא לא הארוחה לא פה..היא בבית שאן וזה שישישבת אצל משפחה בלעט=\ נכון שאת מרשה לי לתפוס לך את הפלאפון לאיזה חצי שעה ?