../images/Emo140.gif

ואז כבר הבנו שבמקום שיטחיות מענגת זכינו במורכבות מבלבלת. לפעמים לא מבינים אחד את השני והקו המחבר את שתי נקודות החן שאנו נותר בתשוקתו. והשתיקות מתארכות מכורח הנסיבות ואיכשהו כבר לא כל כך יוצא להחליף מיצים אבל אנחנו בתוכינו יודעים שבשנייה אחת זוהרת במבט, בנגיעה, בחיוך היא תבער לנו בכל הגוף.

ferdinand

New member
אניגמטית כמו תמיד...

וכמו תמיד זה חזק בבטן גם בלי להבין. וגם כמו כמו תמיד - עושה ת'השלכות הפרטיות שלי: איך לחבר/לאחות קו שעכשיו הוא די ישר, אבל מרוסק לקו שלם, רציף, גם אם פתלתל, מורכב, אולי מערכת של קווים סבוכים - אבל מחוברים.... ולך יקירתי, יהיו הנקודות והקוים אשר יהיו מאחל שהשנייה הזו תגיע מהר, ותבער חזק.

הייתי אומרת אניגמטית,סולידית,

נשית, פסקל, ברוריה פסקל בשבילך. :) (מתוך הדמות הנערצת עלי ב"פיק אפ" ערוץ 10) טוב, נו, בטח אין יותר מידי מה להבין בקטע הזה כי בטח כמעט כל אחד חווה תחושות כאלה בקשרים.בכל מקרה תודה על האיחול.כשהיא מגיעה היא בוערת באופן חזק, בהחלט.

../images/Emo20.gifהוו הפיונת פיונת ../images/Emo20.gif

איזה עומק איזה מילים פשוט מקסים

כרגיל...

תמיד הכתיבה שלך גורמת לי לחשוב על מיליון ואחת דברים. מילה בתוך מילה,אף פעם אין משהו חד משמעי,ככה לפחות אני מבינה.

ferdinand

New member
בלאקי יקירי...

מי מארח את מי?
פיונת - היתה "פה" לפניך, וגם לפני! חחחח... של נעלך, ו... רד לה!

bugbuster

New member
../images/Emo65.gif לפני כולנו

הגולשת הוותיקה בפורום להערכתי.

blackwedding

New member
וואלה...

הרבה זמן לא היתה כאן ותיד כיף שהיא קופצת לביקור ו... לא צריך להוריד עליים כדי לרדת... דווקא בא לי...

למעלה