../images/Emo140.gif

היום בבוקר שאלתי בפורום לגבי : "הייתי בראיון עבודה, הוא שאל אותי על עצמי ואמרתי שאני מאוד חברותית, אוהבת לדבר עם אנשים באוטובוס שמשעמם לי, בדרך כלל מדברת הרבה, מלאת אנרגיות והוא אמר שאני נישמעת וניראת מאוד מוחצנת.. אבל לעומת זאת כתב היד שלי קטן.. ואז הוא אמר משהו כזה שכאילו לפי הכתב מוחצנות צריכה להתבטא בכתב גדול... האם זה נכון? מה דעתכם?" וזה עבר עמוד... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=225&msgid=30409872 אחרי שהסקרנתי וסרקתי את הכתב שלי... וסוף סוף הצלחתי לעלות אותו לפורום! תוכלו בבקשה בבקשה לענות לי :*) תודה רבה

shamon51

New member
כתב יד מענין ../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif

על פניו יש כביכול סתירה בין מאפיני הכתב לבין התכונות שאת מצהירה עליהן בתוכן. מענין, צריך לעבוד על זה שמעון

shamon51

New member
ניתוח ../images/Emo13.gif

הי חרגולית, טיפוס תכליתי עם הרבה בטחון והתלהבות אוהבת הישגים ועסוקה כל הזמן בלהשיג אותם, בפעילות בלתי פוסקת מסתגלת היטב ל"חוקי המשחק" על מנת להיות הכי טובה ב"משחק" חשוב לך המעמד החברתי וכיצד יקבלו אותך וזה יכול להיות לעיתים על חשבון אחרים השכל וההשגיות מתגברים על הרגש והחמלה. לעיתים תשמרי את חלק מהאמת לעצמך. במצבים קשים או כשמישהוא מסדר אותך (לדעתך) או מפריע לך להצליח את יכולה להיות "נקמנית" הדבר החשוב לך הוא להרגיש בעלת ערך. את רוצה שיכירו בך כמיוחדת, ליצור רושם טוב. ועל כן הדעה של אחרים מאוד חשובה לך. שמעון (אשמח לקבל תגובה מפורטת) ENNG 3

דבר ראשון תודה רבה!!! :):)../images/Emo151.gif

לא ממש ענית לי על השאלה: שאם הכתב שלי קטן, זה מראה שאני "לא מוחצנת" אבל מבחנתי, מבחינת האופי שלי אני כן מוחצנת .. מה זה אומר?..ואני אשמח אם תענה לי!! ולא הבנתי מה הכוונה בסטירה בין מאפיני הכתב לבין התכונות שכתבתי בתוכן?? בקשר לניתוח אז ככה: אני באמת החלטתית, עם ביטחון עצמי.. בהתלהבות לא הבנתי למה הכוונה שלך.. אם אתה מתכוון התלהבות בתור אנרגטית, שמחת חיים, חייכנית אז גם בזה אתה צודק. אני אוהבת השגים, תמיד אוהבת לשים לעצמי מטרה ולשאוף עליה כמה שיותר!!! את הקטע הזה שוב לא הבנתי.. "מסתגלת הייטב לחוקי המשחק על מנת להיות הכי טובה במשחק"?? חשוב לך המעמד החברתי וכיצד יקבלו אותך זה נכון! "יכולה להיות לעיתים על חשבון אחרים" נכון שאני אדם השגי, אבל אני לא חושבת "שהמטרה מקדשת את המצעים" ואני לא ירמוס אנשים בשביל להצליח! "השכל וההשגיות מתגברים על הרגש והחמלה." ופה הכוונה היא זהה לא? שאני ירמוס אנשים כדאי שאני יצליח ? לעיתים תשמרי את חלק מהאמת לעצמך זה ממש לא הבנתי... במצבים קשים או כשמישהוא מסדר אותך (לדעתך) או מפריע לך להצליח את יכולה להיות "נקמנית" זה לא מדוייק!.. אני לא נשברת שמישהו "מנצח אותי" או מוריד מערכי.. דווקא להפך זה מדרבן אותי להצליח! "להראות לו מה זה" הדבר החשוב לך הוא להרגיש בעלת ערך. את רוצה שיכירו בך כמיוחדת, ליצור רושם טוב. ועל כן הדעה של אחרים מאוד חשובה לך וכל זה נכון !! ושוב תודה על הניתוח!! אם תוכל בבקשה להסביר לי את החלקים שלא הבנתי אני אשמח! תודה רבה !!! יום טובבבבבב וורוד :):)!!!!

אוי תודה שמעון!!! :) <שחכתי לציין

ת'שם>!!! :):) דרך אגב רשמת בהתחלה כתב יד מעניין?, אני חושבת שהכתב יש שלי לא ברור, קטן, בלתי קריא <אנשים לא מבינים אותו, אני רק לפעמים שאני כותבת ממש מהר>, והכתב יד שלי בכלל לא משתנה! מאז ומתמיד הוא היה אותו הדבר! <אולי רק ממש ממזמן בכיתה א,ב,ג,ד הוא היה שונה וגם לא בהרבה..> מה זה אומר שאני לא משתנה? ? ? <כי אם כן זה ממש משונה.. > שוב המון תודה!!!

למעלה