../images/Emo91.gifחובה לנסות!!!../images/Emo105.gif

סושי שוקולד
פשוט פצצת שוקולד מהביס הראשון. זה פשוט המון המון המון המון שוקולד,אני אישית הייתי בהיי אח"כ איזה כמה שעות,זה פשוט מדהים
מומלץ בחום!!!! המתכון מצורף,לא יותר מדי עבודה אבל קצת מלכלך(אישית,לא הייתה לי בעיה להתמלא בשוקולד). אני שמתי במקום פירות מרשמלו!
סושי שוקולד 6 מנות במקום נורי נשתמש בשוקולד מריר. נמרח אותו על שקף בגודל A4 (אפשר להשיג בחנויות כמו גרובשטיין "גרובשטיין", או בחנות למכשירי כתיבה). שקף בגודל A4 לדף השוקולד: 300 גר' שוקולד מריר 150 גר' שמנת מתוקה 50 גר' חמאה לקרם גנאש לבן: 300 גר' שוקולד לבן 300 גר' שמנת מתוקה הכנת דף השוקולד: ממיסים את כל החומרים בסיר קטן. מצננים מעט ומורחים את התערובת בעזרת מרית על השקף. מכניסים למקרר. הכנת הקרם: מרתיחים את השמנת מתוקה, מסירים מהאש, ממיסים את שוקולד לבן במיקרוגל, ומוסיפים אותו לשמנת הרותחת. כשהקרם מתקרר עוטפים אותו בניילון נצמד ומכניסים למקרר, למשך 24 שעות. מוציאים מהמקרר ומקציפים בזהירות. להרכבת הסושי: משהים את דף השוקולד מחוץ למקרר מספר דקות (כדי שאפשר יהיה לגלגל אותו). מורחים עליו את הקרם כך שלא יחרוג משולי השוקולד, שמים במרכז רצועות של קיווי ותות, ומגלגלים בעזרת השקף. חותכים לפרוסות. מסירים את השקף. אופן הגשה: מניחים שתי מנות סושי על צלחת, ואפשר להוסיף רוטב קרמל או רוטב תותים וקיווי.

רפרפים

New member
ממתק שוקולד וקפה

למי שאוהב את השילוב המנצח הזה. צריך לקנות שוקולד פרה או (שוקולד לפי הטעם שלכם) רגיל או לבן או את שניהם - איך שבא - ופוֹלי קפה שלמים (יש לקנות בארומה למשל) ממיסים את השוקולד במיקרו או אם אין מיקרו - שופכים מים רותחים לכמה שניות עד שרך ושופכים את המים (זה לא יתערבב אם לא תערבבו את זה) מניחים במגש הקפאת קרח העשוי מסיליקון (גמיש כזה) פול קפה ומעליו יוצקים בכפית את השוקולד הנוזלי. אפשר לשלב בין שוקולד לבן וחום או איך שבא, אפשר גם לצקת שוקולד לבן (או חום), אחר כך להניח את פוֹל הקפה ועל כל זה עוד שכבה של אותו השוקולד או סוג אחר. מניחים להתקרר ולהתקשות במקום קריר - אך לא במקרר. תהנו

ebony

New member
פאדג' שוקולד ואגוזים../images/Emo67.gif

עוגה שפשוט חבל על הזמן והיא מאוד קלה יחסית
... המתכון הוא ל12 מנות בערך תלוי איך חותכים.. מצרכים: 350 גרם שוקולד (איזה שרוצים אני עשיתי עם שוקולד פרה). 175 גרם חמאה. 50 גרם אבקת קקאו (רגיל לאפייה לא מתוק). 5 ביצים. 1 מקל וניל. 50 גרם אגוזים טחונים. כוס סוכר חום. אבקת סוכר. כלים: מיקסר אפשר גם ידני או מטרפה (נדמה לי שככה קוראים לזה). תבנית קפיצית קוטר 22 משומנת. סיר כפול או קערה מעל סיר עם מים. מחממים תנור ל180 מעלות ממיסים את השוקולד ואת החמאה בסיר כפול מעל לאדים מערבבים טוב טוב מסירים מהאדים ומוסיפים קקאו ערבבים טוב טוב ונותנים לזה להתקרר מעט בצד. מקציפים את הביצים והסוכר בקערה אחרת מעל לאדי מים חוצים את המקל וניל לחצי ואת התוכן שלו מוסיפים לביצים ממשיכים להקציף עד שהתערובת חמה וסמיכה. מורידים מהאדים וממשיכים לערבב עד שהקצף רך. מוסיפים את השוקולד לביצים ומקפלים יפה ביחד מוסיפים את האגוזים מעבירים לתבנית מסדרים יפה ואופים בתנור שעה עד שנוצר קרום למעלה אבל העוגה קצת לחה בפנים מצננים מוציאים ומפזרים אבקת סוכר מלמעלה

למעלה