../images/Emo91.gifחובה לנסות!!!../images/Emo105.gif
סושי שוקולד
פשוט פצצת שוקולד מהביס הראשון. זה פשוט המון המון המון המון שוקולד,אני אישית הייתי בהיי אח"כ איזה כמה שעות,זה פשוט מדהים
מומלץ בחום!!!! המתכון מצורף,לא יותר מדי עבודה אבל קצת מלכלך(אישית,לא הייתה לי בעיה להתמלא בשוקולד). אני שמתי במקום פירות מרשמלו!
סושי שוקולד 6 מנות במקום נורי נשתמש בשוקולד מריר. נמרח אותו על שקף בגודל A4 (אפשר להשיג בחנויות כמו גרובשטיין "גרובשטיין", או בחנות למכשירי כתיבה). שקף בגודל A4 לדף השוקולד: 300 גר' שוקולד מריר 150 גר' שמנת מתוקה 50 גר' חמאה לקרם גנאש לבן: 300 גר' שוקולד לבן 300 גר' שמנת מתוקה הכנת דף השוקולד: ממיסים את כל החומרים בסיר קטן. מצננים מעט ומורחים את התערובת בעזרת מרית על השקף. מכניסים למקרר. הכנת הקרם: מרתיחים את השמנת מתוקה, מסירים מהאש, ממיסים את שוקולד לבן במיקרוגל, ומוסיפים אותו לשמנת הרותחת. כשהקרם מתקרר עוטפים אותו בניילון נצמד ומכניסים למקרר, למשך 24 שעות. מוציאים מהמקרר ומקציפים בזהירות. להרכבת הסושי: משהים את דף השוקולד מחוץ למקרר מספר דקות (כדי שאפשר יהיה לגלגל אותו). מורחים עליו את הקרם כך שלא יחרוג משולי השוקולד, שמים במרכז רצועות של קיווי ותות, ומגלגלים בעזרת השקף. חותכים לפרוסות. מסירים את השקף. אופן הגשה: מניחים שתי מנות סושי על צלחת, ואפשר להוסיף רוטב קרמל או רוטב תותים וקיווי.
סושי שוקולד