· Flower ·

New member
../images/Emo140.gif

שללללללללללללללללללום לכל האופניקים
! איפה המכנסיים החדשים שלי?
מה זה כל השירשורים?
למה אתם סתם ככה בוהים במסך?
בואו ותחבקו אותי!
(חח יש לי מצב רוח טובבבבבבב
) רוצים לנחש איפה הייתי?(
) אצל החברה המעצבנת והמשועממת והזו** שחסר לה בורג או שניים.
היא הרעיבה אותי(ועוד 4 בנות.) למוות!!!!...
לא נרדמנו,לא כלום...אוף נו
אני תשושה,ומעוצבנת
אני לא הולכת יותר לישון אצלה נ-ק-ו-ד-ה
ראינו סרט משעמם ו[URL='http://'] כחול[/URL],אז אני וחברה שלי ישבנו בסלון ועשינו מלחמת פופקורן
אז,לא נורא. חזרתי הבייתה,אכלתי,התמלאתי,ובניתי ת´סוכה היפהפייה שלנו
תגידו,איפה מעין?
ומה קורה איתכם? מה עשיתם היום? למה מור לא עונה לפלאפון?
התגעגעגעגעגעגעגעגעתי אליכם בטירופיישן!

Hell ad

New member
תני לי לנחש...

היית אצל חברה שלך... והיא הרעיבה אותך ועוד כמה חברות למוות... נכון?! האם אני צודק?

Angel Girl1

New member
הנה ההסבר על מור ומעין:

איפה מעין? בפגישה עם מור... איפה מור? בפגישה עם מעין... למה מור לא ענתה לפלאפון? הבאתי לך את הטלפון בבית... ולא היתי בבית... בכל מצב... במהלך כל מחר אני אהיה עם הפלאפון... המספר נשלח לך במסרים אישים כרגע=) ונירוש... אתה יודע כבר את המספר...

coolit

New member
שלא תדעי מה קרה לי..|בלוןכ|

קשה לי לספר את כל זה בכתיבה, כי קרה הרבה, אבל הייתי במסיבת פיג´מות והבנות המפגרות חשבו שבמסיבת פיג´מות הולכים לישון! מי שהזמינה אותי לא הזמינה את כולם, רק את החברות, אבל אז היא התחילה להלחם איתי, וכל הזמן רבנו, וכולם התעצבנו עלי, ואמא שלה היתה נוראה.. ורק שתיים היו איתי.. אני ואחת מהן הסתלקנו עם הנץ החמה, הלכנו לקניון לראות סרט וברוך ה´- נפטרנו מהן..

חח דנית ../images/Emo8.gif

אנחנו נפגשנו בפ"ת והיה כזה יום מטורף חשבו שאנחנו לסביות, פדופיל בן 30 או 40 ניסה לאנוס אותי, ניסו להתחיל איתנו במשפט של "סליחה, מה השעה" חח וזקן אחד אמר לי שאני צריכה לקנות חגורה
, דרך אגב זקנים, הם עשו לי עיניים
וזה היה מאוד מביך

חח דנית ../images/Emo8.gif

אנחנו נפגשנו בפ"ת והיה כזה יום מטורף חשבו שאנחנו לסביות, פדופיל בן 30 או 40 ניסה לאנוס אותי, ניסו להתחיל איתנו במשפט של "סליחה, מה השעה" חח וזקן אחד אמר לי שאני צריכה לקנות חגורה
, דרך אגב זקנים, הם עשו לי עיניים
וזה היה מאוד מביך

דנית../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif

רגע רגע שאני יבין עם מור את מדברת בטלפון ואיתי לא?
בכל זאת אם את רוצה להתקשר אליי מחר (אני ומור הולכות לעזריאלי) את יכולה לבקש את המספר
(למרות שאני לא מאמינה שכן יהיה בא לך לדבר איתי אבל לא יודעת
)

·Flower·

New member
אז לא נפצעת הפעם?../images/Emo6.gif

(מעין נכנסת? יופי. עכשיו רוצי להתחבר לאייסיקיו
)

Angel Girl1

New member
לא נפצעה?!!!!

היום מור דאגה לזה=) מעין ממי... (*קריצה* *לשון על השיניים*) לאיפה מחר?! רוצה רמת גן? ישעמם שם=/ אני בעד ללכת לחוף הים בערב בת"א! אפשר עוד פעם לקרוא לליאורוש! (איזה מותק!)

Jelly Beans

New member
עכשיו אני אספר את מאורעות היום וחצי

האחרונים..
אתמול אני ועוד 2חברות הלכנו לחברה שלנו.. ואז באו עוד 2 חברות שלנו, כלומר 6 אנשים! אנחנו לא הורעבנו למוות, דווקא היה הרבה אוכל! עוגיות, פיצוחים, חטיפים.. ראינו את "בילי אליוט" בלי תרגום!!! לא ממולץ! הבנתי משפט ומילה מכל הסרט! הם מדברים במבטא בריטי כבדדדדדד ואי אפשר להבין כלום! לא משנה.. אחרי זה ראינו עוד סרט, נחמד נורא. ואחרי זה שמתי את מלך האריות והעברתי לכל השירים ושרנו, זה היה נחמד
אחרי זה הלכתי עם ה-2 חברות (שבאתי איתם) אליהם, ובוף שתיהם באו לישון אצלי. הלכנו להסתובב ברחוב ב-1 בלילה ולנסות לחקות את בילי אליוט שהוא רקד ברחוב.. זה היה מבדר!
אחרי זה הלכנו הבייתה, ראינו קצת טלוויזיה והלכנו לישון. היום בבוקר הם החליטו שנכנס לבריכה! אז הבאתי להם בגדים ונכנסוו.. והיו מים קרים! אבל התרגלנו אחרי כמה זמן, והיה נורא נחמד. אחרי שבזבזנו 6 מגבות, התחלנו לשחק את המשחקים המפגרים שיש בטלוויזיה, והגענו למסקנה שאנחנו טיפשות. לא נורא ואז אכלנו חצי שקית צ´יפס (שמוכרים בשקיות ענקיות.. הקפואים) ואז הם הלכו הבייתה. וזהו! חח, נראה לי שאף אחד לא קרא את זה לא נורא

· Flower ·

New member
ראיתי בילי אליוט איזה מאה פעם../images/Emo7.gif

וכל פעם אני בוכה מחדש
אבל זה סרט מהמם...חחחחח איך הוא אומר במבטא בריטי מדהים כזה: BODY

תימצות בשביל הבת שלי

היינו 6 בנות. היה הרבה אוכל ראינו "בילי אליוט" בלי תרגום, לא משהו ,בקושי הבנתי
אחר כך עוד סרט, שרנו שירים, ואז 2 באו לישון אצלי. ברחוב חיקינו את בילי. בבית ראינו טלוויזיה בבוקר נכנסנו לבריכה. בהתחלה היו קרים. כ"א השתמשה ב-2 מגבות שיחקנו משחקים. אכלנו צ´יפס. וזהו.

Jelly Beans

New member
פחחח, תמצות יפה! ../images/Emo60.gif

אתה אפילו יודע מתמטיקה! כל הכבוד! "כל אחת השתמשה ב-2 מגבות"

למעלה