../images/Emo140.gif
קודם כל בגלל המזג אויר חשבתי על משהו אחר לחצי שנה אז תגידו לי אם זה נחמד... אנחנו נעשה את זה שבוע אחרי זה כי גם אני וגם הוא לא נמצאים בשבוע של החצי שנה(וזה דווקא יוצא בשבת) והחלטנו שאנחנו לא רוצים משהו ממש ממש מושקע להכין אחד לשני כי זה לא אנחנו כ"כ... אנחנו כל הזמן מפנקים וזה רק חצי שנה לא שנה או משו אז לא צריך להגזים. טוב בקיצוררררר... קודם כל יש חנות מדהימה של שוקולד אז אני יעשה לו שוקולד בצורה של סקסופון(כי שנינו מנגנים
) עם מלא לבבות משוקולד.. ואני יעשה לו את הקטע של ה"מתי נתנשק?" שאמרתי בהודעה הקודמת שלי עם הפרחים יין ותפוזים. אני אסדר לו את זה כזה יפה בחדר בחמישי ושהוא יחזור בשישי הוא יראה את זה. ואני עושה לו כזאת צנצנת שמודבק דף כזה שמבפנים לבחוץ עם 100 סיבות שאני אוהבת אותו. ועל המכסה אני יכתוב כסף לצימר. כי אנחנו כבר מלאמלא זמן רצינו לנסוע לצימר בצפון ואין לנו כסף אז החלטנו שכל פעם שהוא חוזר נשים 20 ש"ח כל אחד וככה בקיץ ניסע. בקיצור יפה? מספיק? ד"א יש כאן מישהי שחבר שלה בקורס קשרים או קשר?
קודם כל בגלל המזג אויר חשבתי על משהו אחר לחצי שנה אז תגידו לי אם זה נחמד... אנחנו נעשה את זה שבוע אחרי זה כי גם אני וגם הוא לא נמצאים בשבוע של החצי שנה(וזה דווקא יוצא בשבת) והחלטנו שאנחנו לא רוצים משהו ממש ממש מושקע להכין אחד לשני כי זה לא אנחנו כ"כ... אנחנו כל הזמן מפנקים וזה רק חצי שנה לא שנה או משו אז לא צריך להגזים. טוב בקיצוררררר... קודם כל יש חנות מדהימה של שוקולד אז אני יעשה לו שוקולד בצורה של סקסופון(כי שנינו מנגנים