jesie12

New member
../images/Emo41.gifלא הגיע הזמן לשירשור היכרות מעודכן?../images/Emo41.gif

לאחרונה נוספו לנו המון חברות חדשות..... בואו נכיר מחדש: שם: גיל: מצב משפחתי: ילדים: בני כמה: עיסוק: איזור מגורים: תחביבים: פעילות גופנית מועדפת: משקל: משקל יעד: ספרו על הרגע שבו החלטתן שהגיע הזמן לשינוי: טיפים לירידה, עיצות וכל מה שברצונכן לשתף יתקבלו בברכה: מי מתחילה?

ronanit

New member
לא חדשה.. אבל מתפקדת

שם : רונית גיל : 33 בדרך ל 34.. מצב משפחתי: נשואה ילדים: 1 שיהיה בריא.. בן כמה? 3 ועשרה חודשים.. עיסוק: הנהלת חשבונות/מזכירה איזור מגורים: הוד השרון תחביבים: בישול, אפיה, אינטרנט, קריאה פעילות גופנית מועדפת: זפזופ בשלט , אבל הולכת לחדר כושר במקום משקל : 84, ואני לא מאמינה שאמרתי את זה בכל רם .... משקל יעד 66... הרגע הגדול בו החלטתי על שינוי... כשהרופא נשים אמר לי שהסיבה שאני לא מצליחה להרות זה עודף משקל.. טיפם לירידה, כשאצליח לרדת באמת.. ארשום לכן.. בהצלחה לכולנו

אז אני ארשום

שם:מעדיפה בנתיים להישאר בניק שלי גיל:38 מצב משפחתי:נשואה ילדים:2 בני כמה: 4 ו 6 עיסוק:מזכירה איזור מגורים:פתח תקוה תחביבים:מטבח פעילות גופנית מועדפת:אין אני עצלנית מיסודי משקל:77 משקל יעד:60 ספרו על הרגע שבו החלטתן שהגיע הזמן לשינוי:אין רגע מסויים הבנתי שאם לא אקח את עצמי בידיים אסיים כמו הרבה במשפחה של אמא שלי שמנות וחולות טיפים לירידה, עיצות וכל מה שברצונכן לשתף יתקבלו בברכה:

אביבית1

New member
מציגה את עצמי

שם: אביבית גיל: 35 מצב משפחתי: נשואה ילדים: 2, ליאב בן 5 ולביא עוד מעט בן חודשיים. עיסוק: מנהלת חשבונות/פקידת גביה איזור מגורים: רמת גן תחביבים: מתה על תוכניות בישול, אבל בכלל לא בשלנית פעילות גופנית מועדפת: לשכב במיטה מול הטלויזיה, אבל בדיאטה קודמת עשיתי הליכות ומחפשת פרטנרית שתלך איתי, יש מישהי? משקל: 84.5 ק"ג
ולחשוב שעד לפני 10 שנים הייתי נראית כמו אנורקסית משקל יעד: 65 ק"ג אבל אשמח להגיע למשקל 60 ק"ג. ספרו על הרגע שבו החלטתן שהגיע הזמן לשינוי: עוד בהריון ידעתי שאני אעשה דיאטה, והאמת רק מלהסתכל על הגוף שלי אני מבינה כמה אני זקוקה לה בדחיפות, אני עוד נראית בהריון
טיפים ועיצות: אין לי, בינתיים לא מצליחה להוריד כלום (ומזל שאני לא עולה)

GAL L1

New member
אשמח להיצטרף להליכות

אני מגבעתיים, עשיתי הליכות בפארק הלאומי, אבל מכיוון שאין לי פרטנרים נשברתי. הייתה לי קבוצת תמיכה שדי התפרקה

אוצה

New member
עונה חלקית

שם: הניק מספק. לא נחשפת באינטרנט... גיל: 35 מצב משפחתי: נשואה ילדים: 2 בני כמה: 3 ו- 8 חודשים. עיסוק: עצמאית איזור מגורים: צפון תחביבים: הילדים, עבודות יד, שיפוצים (כן, יש לי שריטה בעניין), טייס. פעילות גופנית מועדפת: טיולים, הליכה, שחייה ופילאטיס. לא שאני מתמידה יותר מידי כעת אבל אלו האהובים. משקל: אוי ויי. 107. משקל יעד: ראלי- 70. אשמח להרדת ל- 60. ספרו על הרגע שבו החלטתן שהגיע הזמן לשינוי: מזמן. אני עוד נאבקת בכוח הרצון. מתגעגעת לימים שלבשתי מידה 38. באסה. טיפים לירידה, עיצות וכל מה שברצונכן לשתף יתקבלו בברכה:

נעים מאוד

גיל: בת אוטוטו 36 מצב משפחתי: נ ילדים:2 בני כמה:בן 6.5 בת רגע ל 4 עיסוק: מזכירה בחברת מהנדסים איזור מגורים: בקעת אונו תחביבים:קריאה טיולים פעילות גופנית מועדפת:הליכה - לפני שנקעתי את הרגל הייתי הולכת כל ערב עם חברה כשעה + משקל:52 משקל יעד:50 ספרו על הרגע שבו החלטתן שהגיע הזמן לשינוי:לאחרונה הרגשתי ממש נפוחה הגעתי למצב שכל המכנסיים שלי התפוצצו עלי וזה נראה מכוער - גם החולצות הפכו להיות צמודות עלי מסתבר שעליתי 5 ק"ג בהתחלה חיפשתי בטרוף את כל עזרי הדיאטות ולאחר שלא מצאתי משהו הולם החלטתי לקחת עצמי בידיים טיפים לירידה, עיצות וכל מה שברצונכן לשתף יתקבלו בברכה: אין לי טיפים הבנתי שהכל תלוי כמה רוצים באמת לעשות את השינוי

ליאת 0212

New member
הגעתי!!

שם: גיל: 31
מצב משפחתי: נשואה ילדים: יובל
בת 3 ורבע, עמית
בן שנתיים. עיסוק: מורה בשנת שבתון. איזור מגורים: קריות. תחביבים: כרגע- אפיה בעיקר. פעילות גופנית מועדפת: אירובי, אבל לא עושה כרגע. עכשיו אני בהליכות, ואוטוטו הולכת לספינינג (כן, אני יודעת שאמרתי את זה כבר ולא עשיתי עם זה כלום...) משקל: 71. משקל יעד: 63. ספרו על הרגע שבו החלטתן שהגיע הזמן לשינוי: כשמידה 42 התחילה ללחוץ לי
טיפים לירידה, עיצות וכל מה שברצונכן לשתף יתקבלו בברכה: לא מצליחה לרדת, אז נראה לי מפגר לתת טיפים
מה שאני כן יכולה להגיד, הוא שעדיף לעשות מעט מאשר לא לעשות כלום, גם שינוי קטן בהרגלים עוזר לי להרגיש יותר טוב.

מעין 4

New member
חדשה פה ואשמח לשאלה:

אני אחרי ניתוח קיסרי (הילד כבר בן שנתיים- מה לעשות תמיד מותר לומר אחרי גם כשהוא יהיה בן 18 לא? בכל אופן מבנה הגוף שלי הוא לא שמן .הגובה 1.68 משקל בתקופות הקפדה 59 ובתקופות הרפייה גם 61-62 .המשקל פחות מעניין אותי . מה שמפריע לי זה הבטן התמידית לא משנה אם אני עושה פעילות גופנית או לא גם כפיפות בטן לא עוזרות ממש ברמה כזו שכל הזמן אבל כל הזמן שואלים אותי אם אני בהריון -יש לי בטן של לפחות חודש שלישי -ורגליים דיי רזות.מישהי מכירה את התופעה? יכולה להמליץ לי על פעילות מתאימה "נקודתית" לבעייה.בקשר לאכילה: אני לא צורכת יותר מידי פחממות-כך שזו לא הבעייה.האם לומר נואש? לחכות לסיים את כל ההריונות/ילדים ולעשות ניתוח?

חסיה1

New member
מניסיון

בטן זה מבנה גוף אי שום דבר נקודתי שמוריד שומן מאיזור מסויים.שומן יורד באופן שווה מכל חלקי הגוף (תרגילי בטן עוזרים לחיטוב אחרי ששכבת השומן יורדת) הפתרון (שאותו אני מתכננת יום אחד) הוא שאיבת שומן ומתיחת בטן תוך המשך שמירה על אורח חיים בריא כדי שלא יחזור אבל זה כמובן רק אחרי הלידות. בנתיים שתי הרבה מים זה משחרר נוזלים ומוריד נפיחות.

GAL L1

New member
לא ממש םעילה כאן אבל בכל זאת

גיל : עוד קצת בת 30 נשואה +2 בת 3 וחצי ובת 9 חודשים מנה"ח (אני רואה שיש הרבה כאלו כאן בפורום) גרה בגבעתיים הכי בעולם אני אוהבת לקרוא כמה שיותר אין פעילות גופנית מועדפת, פשוט אין הרגע שבו החלטתי שזהו שאני חייבת, היה אחרי טיול לצפון, הייתי 3 חודשים אחרי לידה ופשוט החלטתי שדי הגיע זמן הטיפ שלי לירידה במשקל זה ליצור לעצמך קבוצת תמיכה, חברות, להיפגש להישקל ביחד לדבר על הקשיים לחלוק טיפים ועצות, הצלחתי להוריד הכי טוב כל עוד הקבוצה שלנו תפקדה, מאז שהיא התפרקה אני די תקוע. המשקל שלי נכון ללפני כמה ימים היה 82.6 והיעד הוא 65 קילו, התחלתי כימת 100 קילו, אז אני כבר רואה תוצאות למרות שהדרך עדיין רחוקה

חסיה1

New member
נעים גם לי

גיל:34 שלושה ילדים 8.5 , 6, 4 עיסוק: מטפלת בנוער בסיכון איזור: הצפון הרחוק תחביבים: קריאה, ואוכל פעילות גופנית: מתעבת את כל הסוגים כשעושה עובדת על קרוס טריינר כי הוא שורף הכי הרבה קלוריות בהכי מעט זמן. משקל: 66 משקל יעד: 59 אני מרגישה רע עם עצמי והפסקתי לקנות בגדים אין לי טיפים לירידה כי כפי ששיתפתי אתכם אני לא יורדת למרות שמשתדלת מאוד. שבת שלום לכולן

קוראת סמויה בדרך כלל אבל...

לפעמים כותבת אז מציגה את עצמי גם, כדי שלא יחשבו שאני איזה טרול או משהו. שם: רויטל גיל: בינואר 37 (איזה זקנה...|
|) מצב משפחתי: נשואה +3 ילדים: שיר ומאי תאומות בנות 4 וחצי, ועומר בן שנה וחודשיים. בני כמה: ראה שאלה קודמת עיסוק:מתכנתת מחשבים איזור מגורים: מרכז אבל מעבר לקו, מקום יפהפה, שקט ועם נוף מדהים. תחביבים: כתיבה וקריאה בעיקר פעילות גופנית מועדפת: לרוץ אחרי הילדים, אין. משקל: 50 כבר אחרי הדיאטה התחלתי ב- 65 משקל יעד: 50 ספרו על הרגע שבו החלטתן שהגיע הזמן לשינוי: כשעומר היה בן 8 חודשים בערך החלטתי שסגרתי את הבאסטה ושאני כבר לא אחרי לידה והגיע הזמן לטפל בעניין טיפים לירידה, עיצות וכל מה שברצונכן לשתף יתקבלו בברכה:ארוחות מסודרות, להוריד נשנושים של מתוקים וחטיפים. לא לחשוב על דיאטה אלא על אורח חיים בריא כדי שיהיה אפשר לשמור אחר כך.

אור685

New member
עכשיו אני (עדיין כאן...)

שם : אורית גיל : 40 (הכי זקנה כאן , לא ?....) מצב משפחתי : נשואה ילדים : 5 גילאים : בת 15 , בן 12 , בן 7 , תאומים-בן ובת- בני 4 (מחר!) עיסוק : מזכירה,חצי משרה איזור מגורים : ישוב קטן בצפון השומרון תחביבים : חוץ מאוכל?... טיולים. פעילות גופנית מוועדפת : תאורטית אוהבת לשחות, אבל אין בריכה באזור ככה שזה קורה בערך פעמיים בשנה כשמגיעים לאילת או ים המלח. חוצמזה-הליכה,אבל גם בזה לא מתמידה. משקל: כנראה שגם אם אגיע למשקל של 50 קילו לא אספר את זה...אבל-בינתיים הורדתי 30 קילו, נשארו עוד כמה. הרגע שהחלטתי לעשות שינוי : זה תמיד היה איפה שהוא במוח , אבל כשראיתי תמונות שלי מהבר מצווה של האחיין שלי-נפל האסימון. טיפים : אחרי כמעט שנתיים בתוך העסק הזה - יכולה להגיד שבלי שומרי משקל לא הייתי מצליחה (וממש אין לי שם מניות). אבל הכי חשוב ,חוץ מהשתיה/אוכל מסודר/פעילות גופנית - לא להתייאש. ז"א - כל פעם להתחיל מחדש. אחרי כל משבר (ולמי אין?),אחרי כל התקפת חיסול המלאי במקרר/מזווה/ארונות נסתרים וכו' - בבוקר שאחרי-להתחיל מחדש! כי המחשבה של - אם כבר אכלתי אתמול כמו פרה,כלום לא יעזור - זה לא נכון !!! מתאפסים ושוב מתחילים.(מזכירה את זה לעצמי המון בזמן האחרון...)

ישנה שקצת נעלמת מדי פעם מזכירה ../images/Emo13.gif שם: גיל: 34 מצב משפחתי: נשואה ילדים: שניים - בן שלוש וחצי ופיצקי בן 6 שבועות עיסוק:מאבחנת לקויות למידה איזור מגורים: קריות תחביבים: לישון!!! סתם... ספרים, הצגות, סרטים, פורומים ופעם גם פעילות גופנית פעילות גופנית מועדפת: עד שהילדים נולדו הייתי מכורה לחדר כושר ולאירובי מדרגה. מקווה לחזור מתישהו משקל: 60 משקל יעד: 55 ספרו על הרגע שבו החלטתן שהגיע הזמן לשינוי: אין שינוי, אני כל החיים בדיאטה כדי לשמור על המשקל טיפים לירידה, עיצות וכל מה שברצונכן לשתף יתקבלו בברכה: לקחת את זה יום אחרי יום, למצוא שותף/ה לפעילות גופנית, להחזיק במלאי הרבה דברים טעימים ולא כל כך משמינים לעיתות משבר (פריכיות אורז עם שוקולד, שוקולד 92 קלוריות וכו')

כרכומית

New member
כיף להכיר את כולן

מזמן לא כתבתי , עמוסה לאחרונה, אבל כיף להיכנס ולקרוא אתכן אני נטע דיאטנית קלינית ומנחת תהליכי דימיון מודרך וNLP , קוראת אתכן תמיד ,וכשצריך אז מגיבה, אם יש שאלה ספציפית פשוט תשאלו, אני רואה מכירה את הקשיים ההתמודדויות ההצלחות והתקיעויות שולחת לכם חיבוק ומשהו שכתבתי כאן: http://www.diet-nlp.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=64

למעלה