hartzitzit

New member
גם אני מתפקדת

גיל: 33 מצב משפחתי: נשואה ילדים: 2 בני כמה: 5, 2 עיסוק: מחשבים איזור מגורים: שרון תחביבים: קריאה, טיולים, ספורט (כן, כן - ממש נהנית לרוץ) פעילות גופנית מועדפת: ריצה. זה ממש עושה לי טוב. משקל: עכשיו כבר 64.8 נכון ליום רביעי שעבר. התחלתי עם 71. משקל יעד: אני חושבת על איזור 58-59. הפעם האחרונה שהייתי באיזור המשקל הזה היתה לפני הלידות. הגוף השתנה ואני עכשיו זורמת. ספרו על הרגע שבו החלטתן שהגיע הזמן לשינוי: באחד הערבים הרגשתי לא טוב ונורא דאגתי לילדים שלי. החלטתי להתחיל לטפל בעצמי יותר טוב. טיפים לירידה, עיצות וכל מה שברצונכן לשתף יתקבלו בברכה: לדעתי לא כדאי לבצע שינויים דרסטיים בחיים, כי ברוב המקרים הם לא יחזיקו לטווח ארוך.

12רוניתי

New member
אני

שם: רונית גיל 49 ב 14 ביום ראשון יומולדת : מצב משפחתי: נשואה 4 ילדים בן נשוי ילדים:כנל בני כמה:26,24,22,12 עיסוק:חינוך איזור מגורים:מרכז תחביבים:קריאה ספורט פעילות גופנית מועדפת:כל דבר לאדרלנין משקל:הייתי 73 וברור שירדתי כעת --66 משקל יעד:יעד 60 מספק אותי ספרו על הרגע שבו החלטתן שהגיע הזמן לשינוי: החתונה של הבן והתמונות אחרי החתונה טיפים לירידה, עיצות וכל מה שברצונכן לשתף יתקבלו בברכה- לרשום יומן אכילה והקפדה על ספורט גם אם הוא מתון

יעלייה

New member
אני עדיין כאן, בהילוך נמוך

שם:
מצב משפחתי: נשואה עם שני ילדים, בן 5 ובן שנה
עיסוק: עצמאית, משתייכת למקצועות החופשיים
איזור מגורים: כרגע - מרכז
תחביבים: הו, יש המון, חבל רק שאין מספיק זמן... טיולים וטבע, קריאה, אמנות שימושית...
פעילות גופנית מועדפת: הממ, לא נראה לי שיש דבר כזה. אני עושה פעילות גופנית כי צריך, לא כי אני אוהבת במיוחד. כרגע זה התעמלות.
משקל: 77
משקל יעד: 73 (זה ל-BMI תקין, מה שהייתי רוצה אבל נראה רחוק זה לרדת מ-70...). אגב, אולי זה לא נראה הרבה, להוריד 4 ק"ג מסכנים, אבל הם הישורת האחרונה וממש קשה לי איתם, התחלתי את התהליך כששקלתי 87 ק"ג וכבר זמן מה אני תקועה במשקל הנוכחי).
ספרו על הרגע שבו החלטתן שהגיע הזמן לשינוי: לא זוכרת רגע מוגדר, פשוט הרגשתי שהגיע הזמן ושהפעם זה יצליח.
טיפים לירידה: הדבר הכי חשוב בעיניי הוא העיתוי הנכון, לדעתי לפעמים עדיף לדחות את הדיאטה קצת מאשר להתחיל בעיתוי לא טוב וסתם להיות מתוסכלים. עוד משהו שגיליתי הפעם ולפחות לי הוא עוזר - ארוחת בוקר גדולה; מחזיקה אותי יפה עד הצהריים בלי הצורך לנשנש כל הזמן ואני גם לא מגיעה מורעבת לארוחת צהריים.

nokia 2008

New member
אז אני עכשיו

גיל :כמעט בת 30 מצב משפחתי :נשואה עם 3 נסיכות בת 7+האמצעית בת 4+ והקטנה בת 3+ עיסוק כרגע בבית בלי תעסוקה איזור מגורים :כרגע זמני בחו"ל ברוקלין ניו יורק תחביבים:לצלם לשמוע מוזיקה לטיל פעילות גופנית אני עצלנית ללכת לבד משקל :65 וברצוני להויר ד עוד לפחות 10 ק"ג הרגע שבו החלטתי לשינוי:אני תמיד מנסה ומחליטה להרזות רק שזה קשה טיפים לירידה לאכול בריא ולא לנשנש

יעל י

New member
אני גם...

שם: לא מגלה...חחחחחחחחחחח גיל:40 מצב משפחתי:נ (איזו רשמיות אה?) ילדים:בן 19 כמעט,בן 12 וחצי,בן4וחצי עיסוק:עצמאית בונת ציפורניים איזור מגורים:בנימינה תחביבים:המטבח,המחשב והציפורניים פעילות גופנית מועדפת:אין!!!!!!!!!!!עושה כי צריך.חדר כושר 50 דקות 3 פעמים בשבוע. משקל:3 ספרות... משקל יעד:חלום רחוק...

jesie12

New member
הגיע תורי?../images/Emo13.gif

שם: ג'ס (השם שמור במערכת
) גיל: ללא ספק קשישת הפורום - בחודש הבא אחגוג 43 מצב משפחתי: ג + ילדים: 2 בני כמה: בן 18 וחצי + בן 15 עיסוק: קופאית ראשית באחת מרשתות השיווק איזור מגורים: בשרון תחביבים: ריקוד
פעילות גופנית מועדפת: חוץ מריקוד כמעט שלא מצליחה לעשות פעילות אחרת מחוסר זמן משקל: כבד
משקל יעד: משקל נוצה
סתם, אין לי יעד, אפסיק ברגע שארגיש שזה מספיק לי , נשארו לי 3 או 4 קילו להערכתי... ספרו על הרגע שבו החלטתן שהגיע הזמן לשינוי: אחרי מסיבה שכל מה שראיתי סביבי זה כוסיות, הבנתי שאני שמנהההה טיפים לירידה, עיצות וכל מה שברצונכן לשתף יתקבלו בברכה - את "מחר יום חדש" כולן כאן שיננו השכם והערב...חריגה של יום או יומיים או אפילו שבוע לא תשבור אותי!

לא, לא, לא. אני הכי גדולה כאן../images/Emo161.gif

שם: כינוי חיבה: שיבולת גיל: בחודש הבא 40 (
ג'סי, באיזה תאריך את? אני ב-20/01) מצב משפחתי: נשואה+3 ילדים: 3 בנים. בני כמה:13, 10 וחצי, 5 ו-8 חודשים. עיסוק: עו"ס ומטפלת אלטרנטיבית. איזור מגורים: צפונית לחדרה. תחביבים: חורף וגשם, טיולים בעיקר בדרום, ספרים, ריקודים, הופעות רוק. פעילות גופנית מועדפת: צעידה מהירה מאד(ממוצע- 5 פעמים בשבוע, שעה-שעה וחצי. בקיץ יותר פעמים בשבוע) וריקודים (לא יוצא הרבה). משקל: 63 משקל יעד: טוב לי היכן שאני. ספרו על הרגע שבו החלטתן שהגיע הזמן לשינוי: כשהתחלתי לעלות, לאחר תקופה של מס' שנים בהם הייתי על אותו המשקל. מאז ירדתי 8 וחצי ק"ג. טיפים לירידה, עיצות וכל מה שברצונכן לשתף יתקבלו בברכה: לי עזר לעבור לתזונה בריאה, שזה כולל המנעות מקמח לבן וסוכרים, הרבה ירקות, פירות בהגבלה ובעיקר תפוחים, פחמימות מורכבות, חלבונים, קטניות, המנעות משוקולד. הכי עזר לי להפחית את כמות הפחמימות. לא להוריד לחלוטין, אלא להפחית בכמויות. צעידה מאד עוזרת לי. לא חושבת על משקל יעד, אלא נהנית מכל ק"ג שיורד ושמחה על איפה שאני היום בהשוואה לאיפה שהייתי לפני כן. יום אחד טורפים- לא נופלת לסחרור, אלא ממשיכה לאכול כרגיל. לא סופרת קלוריות או כמויות, אלא בעיקר שומרת על תזונה בריאה שתיכנס אל פי. זהו, בערך. בהצלחה לכל אלו שבדרך

יומטוב5

New member
נמצא לפעמים

שם יעל גיל צר לי לאכזב את כולכם אבל בזה אני מצלחיה פחות בדיאטה חגגת בשבוע שעבר 46 ילדים שישה בנים הגדול בן 26 והקטן בן 10 שיהיו בראים עובדת בתור פקידה גרה בפתח תקווה תחביבים כל מה שקשור באומנות ציור וכוי למרות שכרגע אין לי ממש זמן וקריאת ספרים שוקלת 69 ורוצה לרדת ל56 אין לי טיפים כי לא מצליחה לרדת יום טוב ובהצלחה לכולם

למעלה