yonit107

New member
../images/Emo140.gif

בוקר מצויין לכל חברי הפורום ואוהבי מייק ברנט סיגלוש
מלכה
קלי
שירן
דליה
ורדית
מייק
דניאל
שיהיה לכם בוקר טוב ומקסים יום מלא בהפתעות ואם המון חמימות
היום אני עולה לקברו של מייק
שלנולהניח זר פרחים כי אני מרגישה געגועים למייק האחד והיחיד שלנו אני יניח זר בשם כל חברי הפורום היקרים מאחלת לכם המשך יום מקסים וכתום עם המון אהבה
יוניתוש

yonit107

New member
../images/Emo24.gif

שירני מתוקה
על התמונה המדהימה של מייק שלנו היקר מכל זה עושה הכי טוב בלב ובנשמה היום עליתי לקברו של מייק ושמתי גם בשמכם זר פרחים גדול מייק גאה בנו על כל האהבה והעשיה שאנו הצעירים עושים בשביל מייק
שלנו המשך יום נפלא
יוניתוש

יוניתוש יקרתי

אני שמחה שעלית לקבר של מייק שלנו ואני בטוחה שהוא גאה בנו בכל מה שאנחנו עושים בשבילו שיהיה לך ערב נעים אוהבת שירן

Kelin

New member
היי יונית ../images/Emo210.gif

מקווה שכבר חזרת מקברו של מייק כל הכבוד שמהיום למחר את מחליטה ועולה לקברו
מקווה שנהנת ושהנחת
גם בשמנו יום מעולה לכולם אוהבת קלי

yonit107

New member
../images/Emo204.gif

לקלי המתוקה אני הייתי בקברו של מייק היקר
והאהוב שלנו הנחתי זר פרחים
גדול גם בשם כל חברי הפורום המקסימים מייק גאה בכל מה שאנו עושים בשבילו והלוואי והיה רואה איזה אהבה אמיתית הוא מקבל מדור של צעירים כמונו שיכולים להיות הילדים שלו קלי השארתי לך את הפלאפון שלי במסר כדי שנוכל לדבר האם קבלת אותו אני ישאיר שוב את מספר הפלאפון שלי ואשמח אם תתקשרי אלי ואשמח גם לקבוע איתך ואם מלכה פגישה שנלך ביחד לקברו של מייק . הלכתי בסביבות עשר בבוקר ומשם הלכתי לעבודה אני עובדת בחיפה בקרית הממשלה לא רחוק מביתו של מייק שמשם הוא החל את דרכו . אני משתדלת ללכת לקברו של מייק היקר לפחות פעמיים בחודש אני מרגישה געגועים למייק הוא כמו אבא . המשך יום נפלא
אוהבת
יוניתוש

Kelin

New member
כמה נחמד מצידך

איזה מקסימה את נשמעת יונית'וש
תודה לך על הפרחים בשמם של חברי הפורום. כיף לך שאת עובדת קרוב למייק ,האם יש תמונות ? השבתי לך מסר
בואי נחכה לסיגל שתעבור את החתונה שלה ותוכל להבוא איתנו לקברו של מייק מה דעתך ? יום נפלא

yonit107

New member
../images/Emo176.gif

קלי חמודה בכיף אני אשמח להפגש אם כולכם . בעלי צילם אותי כמה תמונות במצלמה אם פילים בפעם הבאה שאני אלך אם בעלי אני אצטלם במצלמה הדיגטלית ואני יעלה אותם למחשב בעלי לא כל כך אוהב לצלם אותי בבית קברות אני אשמח לחכות ממך לטלפון לפטפט קצת שיהיה המשך יום נפלא מיוניתוש

M i k e s F a n

New member
שלום חברים יקרים ../images/Emo141.gif

טוב אני מתחילה להוריד במשקל מרוב התרגשות..
היום הייתי במדידה של השמלה ואני חייבת לומר לכם שהיא מ ד ה י מ ה ! ! ! ! ! לחץ והתרגשות לחץ והתרגשות לחץ והתרגשות יונית יפה לך שהיית היום בקברו של מייק ולא הזמנת אותנו נונונו
לילה טוף לכולם
אוהבת, סיגל.

yonit107

New member
../images/Emo24.gif

סיגלוש מתוקה קודם כל שיהיה בוקר הכי נפלא
ומקסים סוכריה
מתוקה שלי בעזרת השם תעברי את החתונה ואשמח להפגש איתך ואם כל החברים היקרים ונעלה ביחד לקברו של מייק
שלנו ואחר כך אפשר לעשות יום כיף ולהכיר אחת את השניה אני כבר מחכה למפגש הזה מתוקה ולשיחת טלפון ממך אני אתמול עליתי לקברו של האהוב מכל והנחתי זר בשם כולם עם המון אהבה אני חושבת עליכם כל הזמן סיגלוש שיהיה לך יום נפלא
ושלא תרדי יותר מדי במשקל למרות ההתרגשות אוהבת הכי בעולם
יוניתוש

סיגלוש../images/Emo9.gif

אין מה לעשות זה ככה שתמרגשים אז מורדים במשקל אבל אל תורידי יותר מידי כי גם ככה את רזה.... אני כבר מחכה לראות אותך ביום המרגש לך עם שמלת כלה נ.ב מחר בבוקר יש לי מבחן אני מקווה לעבור אותו בהצלחה תחזיקי לי אצבעות אוהבת שירן

למעלה