yonit107

New member
../images/Emo140.gif

בוקר טוב לכל החברים היקרים והמקסימים שלי פורום מייק ברנט האחד והיחיד שלנו סיגלוש
קלי
מאיה
מלכה
שירן
דליה
וורדית
מייק
דניאל
אני לא פותחת את היום בלי לברך אותכם מתוקים שלי שיהיה לכם יום משגע עם המון
אהבה שחמה ודברים טובים ומתוקים
והתגשמות חלומות ליום חדש
יום כתום מתוקים וכמובן עם המון מייק ברנט
שלנו ששומר עלינו מלמעלה ועושה לנו טוב בלב ובנשמה עם המון המון
מיוניתוש

תודה לך יונית על הבוקר טוב, שעה תמימה עם

השירים של שרלי בייסי, אלביס פרסלי, מייק ברנט. רק עכשיו ראיתי שעברה שעה תמימה. צריך זמן כדי לצפות בכל הקליפים שדניאל שולח לנו. אם את בעבודה, אין לך זמן לראות, אז תנסי למצוא זמן בבית.

Malka61

New member
יונית ומאיה מה שלומכם מקסימות שלי

אכן יום משגע ומטריף מחום !
לא תאמינו אתמול מייק בא לי בחלום אני חושבת שזה בגלל שהצטרפתי לאחרונה למעגל המעריצים שלו מה דעתכם ? המשך יום אחלה לכולם

yonit107

New member
../images/Emo85.gif

מלכלה מקסימה שלי
אני בסדר גמור היה לי עד עכשיו שבוע אחלה, מלכה אני חולמת המון על מייק ופעם שאלתי איזה רב והוא אמר שאם חולמים על מישהו שכבר לא נמצא אתנו הוא רוצה להעביר לנו איזה מסר אני מאמינה שמייק מרגיש איזה אהבה אמיתית הוא מקבל מאנשים אמיתיים שבאמת אוהבים אותו מכל הלב ומנצחים את שמו . בגלל זה אני הולכת פעם או פעמיים בחודש למייק מניחה לו זר גדול של פרחים ומתיחדת אתו זה עושה טוב בלב ובנשמה כי אני מרגישה ממש געגועים למייק אבל תמיד אני יוצאת מבית העלמין עם דמעות קשה לי להקל שמייק לא נמצא אתנו עוד אלא רק בליבנו לעד .מייק הוא אחד
בלבן ששומר עלינו . המשך ערב נפלא עם המון אהבה

Kelin

New member
הי בננות../images/Emo94.gif../images/Emo13.gif

זה רק אני או שגם לכם השבוע עבר מהר ? ומחר כבר שבת
אצלנו בבית כל יום שישי זהו יום מרתון שירים של מייק בראנט, יונית'וש הלוואי שהיתה לי אפשרות כמוך להגיע לקברו של מייק מדי פעם אך אין לי רכב אולי ניסע פעם יחד מה אתם אומרות ?

yonit107

New member
מייק ברנט

קלי מתוקה שבת שלום השבוע עבר עלי אחלה שבוע של כיף אני בכיף הייתי רוצה להפגש איתך אפילו לכוס קפה ולנסוע ביחד לקברו של מייק שלנו אני נוסעת הרבה באוטובוס לבית הקברות אני עובדת בחיפה ורק שאני עם בעלי אני נוסעת ברכב ליד בית הקברות היה בסיס צבאי שנקרא מחנה דוד זה היה בית חולים עשר לשעבר לחיילים אני שירתתי שם שנתיים רצה הגורל והייתי שנתיים מלאות קרובה למייק בכל פעם הייתי הולכת לקברו וסוחפת איתי עוד המון חברות ששרתו איתי ביחד בבסיס והמון בנות פשוט נסחפו והתאהבו במייק שלנו . קלי אני ישאיר לך את מספר הטלפון שלי במסרים ואשמח אם תיצרי איתי קשר יוניתוש באהבה

M i k e s F a n

New member
"חלומות של אתמול הן שלהבות נרעדות..."../images/Emo9.gif

" ...לא יכול כל החושך לכבות. על מצע השלכת החלומות מלחשים רק פרחים מיובשים דוהים בין הדפים. חלומות של אתמול... אל תסב את פניך אתה מלא דברים כמוסים אל תגיף את התריסים חפש בין המילים. חלומות של אתמול... שיר בדרך אליך נרקם בסבלנות אין קץ הן תיקח ותאמץ אותו אל לבבך חלומות של אתמול הם שלהבות.

Malka61

New member
אשמח אם תארגנו נסיעה קטנה../images/Emo73.gif

אל קברו של מייק מזמן לא הייתי בחיפה , נניח לו פרחים , ובדרך נכיר קצת מה אתם אומרות בנות יקרות ?

Kelin

New member
אחלה אם כך רק נשאר התאריך מתי נוסעים ?

כל אחת שתרשום מתי נוח לה ונתאם במסרים.....

למעלה