Vivian

jasmine38

New member
למתעניינת - לבקשתך

נודע לי על כך לראשונה מפירסום הידיעה בפורום. כלומר , חבר ועד לא יודע הכל הכל ולא בהכרח יודע ראשון!!! אני יכול לספר לכם, שוויויאן סייעה לי המון המון, וביוזמתה הצטרפתי לפעילות סדירה באיגוד לרבות הועד. (אם יש כאלה שעדיין כועסים עלי, שידעו כיצד "צנחתי" עליהם
) אני באופן אישי, מקווה שויויאן תמשיך לעבוד באיגוד. וכל מי שחש ורוצה לכתוב משהו על העבודה עם ויויאן, יכול לכתוב. לטובת כל הצדדים עדיף להמנע מלדון בפומבי בפרטי העניין, ולכן, גם אני לא אוכל להתייחס לכך.

ראשגדול

New member
ממש ממש ממש חבל

תענוג .. פשוט תענוג ממש כיך היה לדבר איתה .. עוזרת בכל מה שרק יכולה .. אם זה איך לשלם אם זה בטלויזיות באישפוזים ובכלל .. אוהבים אותך .

jasmine38

New member
אהבה היא עיוורת

לפעמים גם כוונות טובות יכולות לעשות נזקים. מה הקשר בין שכרה של המנכלי"ת לבין הדיון בשירשור? אם אתה באמת אוהב את האיגוד, אני ממליץ לך להרגע. להבנתי, כל חבר באיגוד זכאי למידע. מי שרוצה לקבל מידע, שיפנה/תפנה לאיגוד (לא בפורום), ולא ת/יסתתר מאחרי שמות וירטואלים. מי שרוצה לקבל מידע על הנעשה באיגוד, שיגיע לאסיפה הכללית ויציף שאלות קלות וגם קשות. תקשיבו לזו שמבינה או אורחת בשם דומה

עוגיונת

New member
מבינה במה?

את לא צודקת! הסקרנות לגיטימית. בפרט כשאנחנו עמותה שמתקיימת מכספי הציבור. לעמותה שכזו אין רגעים שהשתיקה יפה להם בכלל!!!!

jasmine38

New member
כפי שכתבתי

להבנתי, כל חבר באיגוד זכאי למידע. מי שרוצה לקבל מידע, שיפנה/תפנה לאיגוד (לא בפורום), ולא ת/יסתתר מאחרי שמות וירטואלים.

jasmine38

New member
לאוהב את האיגוד

פעם היית סלוגן בפרסומת לחברת ביטוח" "אל תהייה צודק - הייה חכם" כתבת ש....."שכרו של מנכ"ל בעמותה ציבורית אמור להיות פתוח לידיעת הציבור" קח אתגר ל-24 שעות, ותרשום פה ממקור באינטרנט (לרבות סימוכין רישמיים האינטרנט), את שכר המנכ"ל/ית באקים, באילן, או באלו"ט וכו' נראה מה תגלה כאחד האדם, כאחד מכלל הציבור.

jasmine38

New member
חברי ועד

נראה לך שכל מה שקורה באיגוד כל חברי הועד יודעים ראשונים? בעיקרון: חברי הועד מכתיבים מדיניות. וצוות האיגוד עובד על מימוש המדיניות. חברי הועד לא מייצגים אנשים וירטואלים. ואם אתה לא יכול לסמוך עליהם, אז תפעל לבחירת חברים שאתה סומך עליהם יותר. כלומר מבין המעטים שמגעים לאסיפה הכללית, הם אפילו הסכימו להגיש מועמדות! אז חבל שאנו במצב שצריך להגיד תודה למי שבכלל מסכים להיות בועד.
אגב, אתה יודע מי חברי הועד שלך? מי הנציגים שלך?
טוב, זה היה ציני, בפועל יש חברי ועד טובים מאוד. עוד משהו....... נניח שיש עניין שבמחלוקת, וחברי הועד חלוקים בדעותיהם , האם אפשר להגיד על אילו שלא חושבים כמוך, כמי שאינם ראויים לייצג אותך (או ליתר דיוק את מטרות האיגוד)?

vikvik

New member
לא אמרתי שאסור לדבר

רק אמרתי שלכל דבר יש את הגבול של הטעם הטוב. וצריך להיזהר יותר. במיוחד כאשר מדובר בתקופה בה בכל עמותה מתגלים רמאים ואנשים מפחדים לתרום. וצריך לקחת אחריות על המילים והשערות. ולגבי הפן האישי , לא , לא הייתי מדברת בפורום על אף אחד בצורה אישית , בלי לשאול אותו. כי בעצם זה הצורך שלי לדבר על זה , לא שלהם. אם לא קיבלת תשובות מספקות , אז אני לא יודעת על מה מדובר. אולי שאלת את השאלות הלא נכונות. לשאול בן אדם למה אתה מתפטר יכול להיות מאוד לא יפה , ואם אתה חושב שזה בגלל האיגוד למה אתה חושב שהוא יענה לך כאשר הוא יושב באיגוד עצמו? וכן , אני חושבת שזה לא ענייני למה מישהו מחליט לעזוב. אפשר לדבר על הכל , אבל אסור לשכוח שמדובר בכבודם של אנשים , ובכבוד האיגוד ומשהו שהוא חשוף לעיני כל ולא רק חברי האיגוד. ולא להיות גיבורים מאחורי ניקים בדויים כאשר מדברים על אנשים ספציפיים.

ר י כ ט ר

New member
לחברי הפורום ולסקרן כמובן

שלום לכולם. אומרים פה שהגיעו זמנים קשים. האומנם? 1. קשה לי לראות כיצד אנשים כאן זורקים אבן לתוך הבאר. צריך לזכור "שטיפש אחד שזורק אבן לזהם את הבאר, להרבה חכמים קשה אח"כ להוציאה" לכן גם אם אתה סקרן... אל תזהם את האיגוד. 2. אין לי מושג מה קרה, מה האינטרסים של הכותבים כאן (אני בטוח שיש אינטרסים, תמיד יש). 3. כמי שהפך חלק מהקהילה אני עד לויכוחים וחילוקי דעות על כל נושא: על פרסום העיתון, על האסיפה, על הנופש, על ההתנדבות ועוד. זה בסדר לא להסכים על נושא מסוים אבל למה צריך למתוח ביקורת אישית ופוגעת? 4. לכן, חשוב לי לצאת ולהגיד שרחל עושה יומם וליל למען האיגוד. בסדר לדרוש שקיפות. אבל אם רצית לדעת כמה המשכורת של המנכ"לית חולק דו"ח תקציב 2004. הייתה אסיפה כללית הדו"ח הוסבר ואפילו היה זמן לשאלות. איפה היית? משום כך הביקורת שהשמעת לא עניינית. 5. שיהיה יום טוב.

לסקרן הלא דייקן החצי שרלטן../images/Emo69.gif

כמה סקרן אחד יכול לעורר בלאגן!! זה המון זמן שלא כתבתי בפורום אבל ההשתלחויות, והגבולות שאנשים מרשים לעצמם פה לעבור ממש מוגזמים !! הדברים שלי מופנים בעיקר אליך אדון סקרן ה"חקרן". אם הדברים שאתה כותב הם מכווונה כ"כ טובה לאיגוד כדאי שתדאג לבדוק את עצמך ולדייק. ועניינית לנתונים המעוותים שאתה מציג: ה"תחלופה" שאתה מדבר עליה באיגוד, היא דמיונית והיא בראש שלך. שרה זו שהיתה לפני אורנה היתה סטודנטית שסיימה את לימודיה בת"א ועברה לגור בצפון - קצת קשה להגיע משם לאיגוד בכל בוקר.. האיגוד כמו כל מערכת ארגונית מקיים בתוכו מערכות יחסים אנושיות בין אנשים שעובדים בו, כמו כל מערכת יחסים שמעורבים בה אנשים. האיגוד פועל בצורה יוצאת מן הכלל לטעמי לא מתוך חובה "כי צריך" אלא מתוך תחושת שליחות ומחויבות אישית של מי שבוחר לעבוד בו. לפני שאתה מתחיל להשמיץ אנשים בצורה כ"כ חסרת אחריות ומשולחת רסן כדאי שתבדק לעומק כיצד הדברים מתנהלים ומהן המגבלות בתוכם יכולים להתנהל נושאים שונים. לשלוף פצצות ולהשליך אותם בצורה כזו מאחורי שם שאתה מסתתר מאחוריו זה הדבר האחרוןשעושה מי שחושב ל"מען טובת האיגוד". ולאותם אנשים שחוששים שמא "קורים דברים באיגוד", אכן קורים דברים באיגוד והרבה דברים והדברים האלה הם בעיקר עומס גדול של עבודה שמצטברת על כתפיים מועטות של כוח אדם. אז במקום לבזבז משאבים על לחשוש "שקורים דברים באיגוד"... בואו ותנסו לתת כתף באותם דברים רבים שקורים באיגוד וצריך בהם עזרה מרובה ובעיקר נכונות ורצון טוב לקדם ולא לדשדש בזריעת רעל ובזבוז אנרגיות יקרות.

יחזקאל3

New member
עזיבה של ויויאן

ויויאן אישה מדהימה לדעתי תורמת ארבה לחולים חבל מאוד אים היא בהמת עוזבת. צרך ליבדוק אולי ניתן לגשר על דברים בכדי שבכןל זאת היא תישאר באיגוד הנהדר. ויויאן אים זה תלוי בך תחשבי שוב פעם הורא לחולה

אולי כדי להזמין את ויואן לכאן ?

שבוע טוב ולהסביר לנו מה קורה למה היא עוזבת אותנו פתאום. בכול אופן שיהיה לך המון
מכול
לאנדרו

SAKRANN1

New member
לפאני

את האמת- אני לא מבין להגנת מי את יוצאת. את מי השמצתי. יש הרגשה של על ראש הגנב בוער הכובע. שאלתי מדוע אין תגובה ענינית של נציג הועד ובאמת אין תגובה ענינית של אף אחד. שאלתי שאלות שלו היו מתקבלות תשובות ישירות, הכל היה בא על מקומו בשלום. למשל, התשובה שלך על שרה היא הגיונית ומתקבלת על הדעת ויכולה להרגיע אותי. אם הייתי מקבל תשובות על השאלות האחרות לא הייתה שום סערה. אז אם הכל בסדר, מה הבעייה לענות?

SAKRANN1

New member
לא כתוב בדו"ח התקציב

שאלתי ולא קכלתי תשובה. גם טלפנתי לאיגוד ולא קבלתי תשובה.

לסקרני הסקרן../images/Emo70.gif

הכובע לא בוער על ראשו של שום גנב. מהצורה בה בחרת להתנסח בסוגיה זו עלה "ניחוח קל" ועדין של חוסר טאקט והצגת נתונים לא עובדתיים באופן עובדתי. אקט שכזה הוא בעיניי חסר אחריות ומדיף ריח של לכאורה סקנדל!! אני בטוחה שאם היית צד ישיר הנוגע לענין המדובר לא היה נעים לך , בלשון המעטה, לדעת ששמך מועלה בכזו קלות על מוקד הדיונים. מאוד קל לשלוף שמות שלא כוללים את השם שלנו-עצמנו ולכן חשבתי שטובת האיגוד וכל הקשורים בו אמורה להתנהל בצורה יותר אחראית. אני לא אומרת שזה לא לגיטימי לשאול ולברר דברים שחשובים לך ומעוררים את סקרנותך הסקרנית (מעצם שימך). יש דרך לגיטימית ומקובלת לעשות זאת ומקריאה מדוקדקת ראיתי שכבר הציגו אותה בפניך במעלה השירשור. לדרך הזו קוראים טאטקט ורגישות ויש גם סרט כזה - "על תבונה ורגישות"...

vikvik

New member
תגובה לסקרן

סקרן אני מבינה את דעתך , אבל שים לב , אתה לוקח השארות או (השערות אל יודעת איך מאייתים ,עברית שפה קשה) והופך אותם לעובדות בעודך בעצמך משתמש במילים כגון "כנראה". ואנחנו לא מדברים כאן על ניק מסויים , או נושא כללי , מדברים ודנים כאן על אדם ספציפי , אנשים ספציפיים ושמם הטוב. ובמקומך הייתי נזהרת יותר. אתה באמת לא יודע מספיק וגם לגבי איך האיגוד פועל. לידיעתך בעניין הפיזיוטרפיה מטפלת אורנה כבר תקופה מאוד ארוכה וויויאן לעולם לא טיפלה בזה , סביר להניח שעזרה אבל אורנה היא הרכזת של הפיזיוטרפיה כבר כמה שנים. אתה כותב שכנראה זה בגלל קיצוצים , כותב בעצמך כנראה ושאתה לא יודע וממשיך להגיב כאילו אלה עובדות. וכאן זה אינטרנט , אנשים לא קוראים את כל ההודעות כדי לעקוב אחריך. ולוקחים את ה"כנראה" שלך בתור עובדות. בגלל זה אני אומרת שצריך להיזהר עם המדיה שאתה מתעסק בה , דבר שיכול לצאת מכלל שליטתך. לגבי להפריע באסיפה הכללית , תחושה סובייקטיבית שלך שגם אותה הפכת לעובדה שככה כולם מרגישים. אל תשכח שמדובר בשם הטוב של האנשים , שאלת את ויויאן אם היא מעוניינת בחשיפה כזו אם אתה כל כך דואג לויויאן?. אתה מבקש שקיפות כאשר אתה מסתתר מאחורי ארון וניק אנונימי ומבקש להיכנס לתלוש משכרות של אדם אחר. ואני בטוחה שבכל רגע נתון שתרים טלפון לאיגוד וזה לא כזה מסובך , ותשאל על שכרה של המנכלית. רק תהיה גבר לשאול את זה בשם שלך. עכשיו עוד דבר לגבי המדיה. הפורום הזה הוא לא הפורום של סיאף סגור , הוא בתפוז ופתוח לכל. תחשוב שניה כמה נזק אתה יכול לעשות בהשערות שלך שריקות מתוכן? לשם של האיגוד , לפגוע בשמה של המנכלית או של מזכירה ללא שום הוכחה או ביסוס וודאי. ובשום פנים ואופן אסור בפורום שכזה לפרסם מידע כמו מה הולך באיגוד ושכרה של מנכלית , מסיבות משפטיות , אטיות והאמת אין לי מושג עוד איזה סיבות , אבל זה לא נראה טוב. זה לא פורום סגור לחברי האיגוד וכל חבר של איגוד שרוצה מידע יכול לקבל אותו מפורסם על לוח מודעות של האיגוד בתוך האיגוד עצמו אם תרצה. אם אני הייתי מנהלת הייתי בכל מוחקת את הפוסט הזה , ולא מתוך סתימת פיות , וחוסר דמוקרטיה , אלא הנזק שהוא יכול לעשות לנו. אף אחד לא טוען או אומר שאסור לך לשאול את השאלות האלה ולדרוש תשובות למה שקורה באיגוד , אבל גם תחשוב פעמיים להוציא את הכביסה המלוכלכת שאתה חושב שאולי מלוכלכת החוצה. ושוב , קצת כבוד לנפשות הפועלות. ותחשוב שניה.

למעלה