תגובה לסקרן
סקרן אני מבינה את דעתך , אבל שים לב , אתה לוקח השארות או (השערות אל יודעת איך מאייתים ,עברית שפה קשה) והופך אותם לעובדות בעודך בעצמך משתמש במילים כגון "כנראה". ואנחנו לא מדברים כאן על ניק מסויים , או נושא כללי , מדברים ודנים כאן על אדם ספציפי , אנשים ספציפיים ושמם הטוב. ובמקומך הייתי נזהרת יותר. אתה באמת לא יודע מספיק וגם לגבי איך האיגוד פועל. לידיעתך בעניין הפיזיוטרפיה מטפלת אורנה כבר תקופה מאוד ארוכה וויויאן לעולם לא טיפלה בזה , סביר להניח שעזרה אבל אורנה היא הרכזת של הפיזיוטרפיה כבר כמה שנים. אתה כותב שכנראה זה בגלל קיצוצים , כותב בעצמך כנראה ושאתה לא יודע וממשיך להגיב כאילו אלה עובדות. וכאן זה אינטרנט , אנשים לא קוראים את כל ההודעות כדי לעקוב אחריך. ולוקחים את ה"כנראה" שלך בתור עובדות. בגלל זה אני אומרת שצריך להיזהר עם המדיה שאתה מתעסק בה , דבר שיכול לצאת מכלל שליטתך. לגבי להפריע באסיפה הכללית , תחושה סובייקטיבית שלך שגם אותה הפכת לעובדה שככה כולם מרגישים. אל תשכח שמדובר בשם הטוב של האנשים , שאלת את ויויאן אם היא מעוניינת בחשיפה כזו אם אתה כל כך דואג לויויאן?. אתה מבקש שקיפות כאשר אתה מסתתר מאחורי ארון וניק אנונימי ומבקש להיכנס לתלוש משכרות של אדם אחר. ואני בטוחה שבכל רגע נתון שתרים טלפון לאיגוד וזה לא כזה מסובך , ותשאל על שכרה של המנכלית. רק תהיה גבר לשאול את זה בשם שלך. עכשיו עוד דבר לגבי המדיה. הפורום הזה הוא לא הפורום של סיאף סגור , הוא בתפוז ופתוח לכל. תחשוב שניה כמה נזק אתה יכול לעשות בהשערות שלך שריקות מתוכן? לשם של האיגוד , לפגוע בשמה של המנכלית או של מזכירה ללא שום הוכחה או ביסוס וודאי. ובשום פנים ואופן אסור בפורום שכזה לפרסם מידע כמו מה הולך באיגוד ושכרה של מנכלית , מסיבות משפטיות , אטיות והאמת אין לי מושג עוד איזה סיבות , אבל זה לא נראה טוב. זה לא פורום סגור לחברי האיגוד וכל חבר של איגוד שרוצה מידע יכול לקבל אותו מפורסם על לוח מודעות של האיגוד בתוך האיגוד עצמו אם תרצה. אם אני הייתי מנהלת הייתי בכל מוחקת את הפוסט הזה , ולא מתוך סתימת פיות , וחוסר דמוקרטיה , אלא הנזק שהוא יכול לעשות לנו. אף אחד לא טוען או אומר שאסור לך לשאול את השאלות האלה ולדרוש תשובות למה שקורה באיגוד , אבל גם תחשוב פעמיים להוציא את הכביסה המלוכלכת שאתה חושב שאולי מלוכלכת החוצה. ושוב , קצת כבוד לנפשות הפועלות. ותחשוב שניה.