STUDIO B התייעצות

• פותח הנושא yagn
  • פורסם בתאריך

yagn

New member
../images/Emo140.gifSTUDIO B התייעצות

היי כולם.. אני וחברה שלי רוצות לסוע החופש להתנסות בסטודיו B עכשיו אין לנו מושג בערך בקשר להכל.. אנחנו בנות 16 במגמת מחול מהצפון רוצות לקחת כמה שיעורים... אז אם תוכלו לענות לנו על כמה שאלות +איזה רמה זה בערך המתקדמים, ומה עם הבינוניים? +על איזה מורים את ממליצים? +כמה תלמידים יש בד"כ בשיעור? ואם ישלכם טיפים תודה

תגובה

אממ.. זה קצת קשה להגדיר רמה. אני חושבת שאם אתן כבר רוקדות שנה ככה במגמה בטח תוכלו להסתדר בשיעור של בינוניים או מתקדמים (זה גם תלוי איזה שיעור בדיוק). אבל יודעות מה.. צריך פשוט לנסות ולראות. אני ממליצה לך מאוד ללכת לשיעור של רועי (מודרני), יורם (קלאסי), סוניה (קלאסי), עדי אלמוג (ג'אז). אלה המורים שממש אהבתי. ובקשר למספר התלמידים בשיעור, זה נורא תלוי בסטודיו הספציפי שהשיעור מתקיים בו. יש כמה אולמות הרי, לא כולם באותו הגודל. זה קצת חיסרון בסטודיו הזה כי הם פשוט דוחפים אנשים פנימה יותר ממה שבאמת יש מקום. פשוט תנסו להידחף לשורה ראשונה ויהיה פסדר :) וחוצמזה, השיעורים בבוקר ריקים מאוד יחסית לשיעורים בערב. טיפים? מה כבר יכול להיות? אתן רוקדות במגמה :) רק לא הבנתי.. אתן מתכוונות ליסוע מהצפון עד לת"א רק בשביל סטודיו בי? אין סטודיוז בסביבה שלכן שנותן שיעורים בחופש? שיהיה בכיף בכ"א!

leiny85

New member
קצת פרטים...

- המתקדמים זה מתקדמים! אין לי משוג מה הרמה שלכן, ומה רמת המגמה - אבל בחלק משיעורי המתקדמים נמצאים גם רקדנים מקצועיים. לדעתי תעשו בינוניים ותראו אם זה מתאים לכן או שזה קשה מדי/קל מדי ואז תוכלו לעבור לשיעור אחר בפעם הבאה.
- אני ממליצה בחום על יורם או מירה לקלאסי, לפחות לפעם הראשונה. תשאירו את סוניה למפגש השני
בשיעור יכולים להיות 10 תלמידים ויכולים להיות 50. תלוי בשיעור, בשעה, במורה, ביום, בסטודיו...
טיפ - אם זו פעם ראשונה שלכן- מגיע לכן שיעור חינם. תבואו לקבלה, תגידו שאתן פעם ראשונה פה, תציגו מספר תעודת זהות (שיירשם במחשב כדי שלא תוכלו לעשות את שוב
) ותיכנסו חינם.
חשוב לברר האם השיעור בסטודיו החדש (באבן גבירול 124) או בישן (ארלוזורוב 53). אפשר לעשות את זה דרך האתר או טלפונית 03-5237026.תעשו חיים!

ועוד קצת דברים...

מתקדמים זה לא רמה רגילה של מתקדמים בבית... זה אנשים שבאים כשהם כבר מקצועיים, ודוגרי אני חושבת שכדאי קודם להתחיל עם בלט מתחילים, במקרה הכי גרוע - הייתן הכי טובות בשיעור ואז תעברו בשבוע הבא לבינונים... למה להתחיל בבינונים ואולי להתאכזב ולא להראות כמה שאתן טובות
למרות שהאמת אין כל כך הבדל בין מתחילים לבינונים, זה די אותו דבר, רק קצת יותר טכניקה. מעבר לבלט (אני עושה רק אצל יורם, הייתי אצל מירה ולא נהנתי ואצל סוניה לא ניסיתי) - תקחו דברים מיוחדים יותר, שאולי אין במגמה שלכן... היפ הופ, פאנק, ג'אז... זה שיעורים כיפים
וזהו ממש כיף שם ויש אחלה אווירה... נראה אתכן שם

וואו, לא מסכימה!

יש הבדל גדול בין בינוניים למתחילים! והבדל "רק בטכניקה" זה בדיוק העניין. גם ההבדל בין בינוניים למתקדמים זה רק בטכניקה. מה שבטוח.. אני מרגישה הבדל עצום בין השניים.

סיקל

New member
תלוי

אם מדברים על ג'אז ומודרני אז בעיני ההבדל בין מתחילים לבינוניים הוא לא גדול... בקלאסי זה שונה אצל מירה המתחילים לא ממש מתחילים, אבל גם הבינוניים לא מאוד מאוד קשה אז אפשר להסתדר אצל יורם לדעתי יש הבדל משמעותי (סוניה לא ניסיתי) בהצלחה בכל מקרה

נכון..

תכלס דיברתי על קלאסי. חח וכשהייתי הולכת אז בדר"כ הייתי הולכת אל יורם. את יודעת איך המודרני מתקדמים? אפילו לא בדקתי מתי יש, אבל סתם עניין אותי. אף פעם לא ניסיתי, תמיד הלכתי לבינוניים או מתחילים כי אלה פשוט היו השעות הנוחות.

סיקל

New member
כן

זה בימי שני בבוקר, כעקרון זה כמו הבינוניים בדיוק, אול יטיפה טיפה שונה לפעמים.. בתיאוריה זה שיעור יותר טוב כי הוא תמיד שעתייים לפחות, ויש מעט מאוד אנשים מצד שני רועי בכל מקרה לא מתייחס לאף אחד וגם אני באופן אישי מתבאסת ממודרני על הבוקר אין לי אנרגיות טובות כמו בערב (בניגוד לקלאסי על הבוקר- שאת זה אני ממש אוהבת)

לא הבנתן אותי...

התכוונתי להגיש, שבהנחה שהן יודעות לזוז, השרי הן במגמת מחול וזה מעד עליהן משהו - רב הסיכויים, בכלליות (לא מדברת על מורה ספציפי) הן לא ירגישו הבדל... מבחינת מאמץ של קומבינציות ובר...

תגובתי...

אני חושבת שאת רוב התשובות נתנו לך פה אז אני לא ארחיב הרבה.. אבל אני מסכימה עם כמה דברים: 1. כשכתבו שאין הרבה הבדל בין מתחילים לבינוניים, זה נורא תלוי בסגנון- אם זה היפ-הופ אז באמת ההבדל הוא לא גדול, ההבדל הוא רק בהעברת החומר של השיעור יותר מהר. בקלאסי ומודרני כמובן שהרמה היא שונה בכיוון ששם יש המון טכניקה, בשיעור מתחילים יכולים ללמוד איך עושים פירואט ובשיעור בינוניים יכולים לעשות 5 פירואטים.. 2. מה שטוב בסטודיו B הוא שאתן יכולות לקחת כמה שיורעים שאתן רוצות ואתן לא מחוייבות לשום שיעור, כלומר- אם אתן נורא אוהבות מודרני או קלאסי ואתן יודעות שבזה אתן טובות תלכו לרמה גבוהה יותר ועם זאת להתנסות בשיעורים שאין לכן במגמה כמו שכבר כתבו כאן: ג'אז, פאנק, סטריט, היפ-הופ וכד'! 3. לגבי מורים אני יכולה להמליץ רק על אלה שאני כבר מכירה מהסיבה הפשטוה שאצלם הייתי או עדיין בשיעורים: ג'אז והיפ-הופ - אונה. מודרני- רועי. מקווה שעזרתי ומצטערת אם התגובה שלי היא ארוכה....

yagn

New member
אז על איזה שיעורים ספציפים אתם...

ממליצים לחופש? שיעורים שסביר להניח לא יהיה הרבה.. במתקדמים יש פחות אנשים מבביינוניים? לא יהיה לנו פעם הבאה אנחנו באות ליום אחד לקחת כמה שיעורים וזהו.. ישלנו בערך הכל אצלנו וזאת מגמה דיי ברמה.. איזה גילאים הולכים לשם? וטיפים הכוונה טיפים ל מתי לבוא מה לעושת כך וכך

תגובה...

טוב אז הנה כמה טיפים ממני: * אילו סגנונות את אוהבת או מעוניינת? לאיזה כיוון את יותר נמשכת?? * הגיאלים זה מ- 16 ומעלה. * מתי לבוא או באילו שעות, את יכולה להיכנס לאתר שלהם ובעזרת "מערכת השעות" הנמצאת באתר לבחור לך את השעות הכי נוחות לך, הרמות, הימים וכן הסגנונות. * מה לעשות?! את לא צריכה הרבה פשוט כשאת בוחרת שיעור מסויים ללכת אליו, תבואי עם מלוא המרץ ומוכנה לשיעור מאתגר וכיפי. * המלצות שלי לשיעורים: גא'ז בינוניים- אונה הולברוק, ג'אז מתחילים- עדי אלמוג, היפ-הופ- אונה הולברוק. סטריט ג'אז בינוניים/מתחילים- קובי. שאר הסגנונות לא ניסיתי ככה שאני לא יכולה להמליץ, אך אני בטוחה שהמון בנות פה ניסו קלאסי, מודרני וכו'!! * אם את צריכה יותר הסבר בקשר לתשלום וכו'- את יכולה להתקשר לסטודיו B והם יתנו לך את כל המענה שאת צריכה! מקווה שעזרתי...

yagn

New member
מה לובשים לשיעורים?

רק גרביון ובגד גוף או שאנשים נוהגים עם טרנינג וחולצות?

תלוי לאיזה שיעור...

אם את מגיעה לשיעור היפ-הופ אז מין הסתם את לא תגיעי עם בגד גוף אלא עם בגדים שמתאימים להיפ-הופ- מכנסי דגמ"ח/ מכנס פוטר כזה מגניב וחולצה או גופייה וכד'.. אך אם את הולכת לשיעור מודרני/קלאסי אז הבגד גוף כבר יותר מתאים!!

למעלה