../images/Emo176.gif אני מצטרפת לתודות !!!
מאיה - ארגנת אתמול את המפגש בצורה נפלאה. לא היה חסר כלום. תודה לך.
בהזדמנות זאת רציתי להודיע שבמסגרת פרויקט קהילתי שאני אמורה להפיק (של לנדמרק, למי שזוכר), בחרתי ביוצאים בשאלה. המפגש יהיה בשבועות הקרובים, במהלך אוגוסט. מקום כבר הציעו לי אתמול. יהיה כמובן הרבה אוכל ובשר (לכל הקניבלים) והשוני שבערב הזה, לעומת מפגשים אחרים, אני רוצה להביא מישהו/מישהי שיעבירו איזה נושא מדליק, צונן בימות הקיץ. משיחות שהיו לי עם דתלשיות, הבנתי שהדרכות מיניות לא ממש היו דבר מקובל בנערותן/בגרותן ולכן חשבתי בכיוון של המרכז למיניות האדם - להביא משם מישהי שתסכים כמובן בהתנדבות להעביר איזה ערב שידליק את כולנו (ולא במובן הנמוך של המילה....). אני מבקשת לרתום אתכם - למי שיש רעיון לנושא יותר מעניין, למי שיכול לעזור לי להביא מישהו יותר מעניין (LA FAY - אני יודעת שאת מלאה רעיונות מדליקים - עוד אדבר איתך ומאיה - התחלת כבר לזרוק לי רעיונות - אני רוצה עוד) - אשמח לשמוע. לא צריך להתאמץ עבור הערב הזה, הקטע המדליק הוא שהארגון הוא כיף ולא איזו מטלה מעיקה. אני מבקשת ממישהו להודיע לי שהוא לוקח על עצמו איסוף כספים (הסכום הקבוע). כמו כן, נכון לעכשיו המפגש הזה יהיה ביום ה', אלא אם יש הסכמה גורפת על יום אחר בשבוע, במהלך אוגוסט - קיבלתם. תודה לכם. אוהבת אתכם. אליה.