MAYA20 על אתמול!!!

מיכל25אב

New member
../images/Emo140.gifMAYA20 על אתמול!!!

כל הכבוד על היוזמה ועל הארגון!(וכמובן לכל מי שעזר...) בזכותכם הייתי בים "בשלושת השבועות"...
ממש נהניתי לפגוש את כולם!

מחופש

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo140.gif כל הכבוד

תודה מאיה עכשיו תורך לצאת לחופש ותתחילי להנות מהחיים כמו מיכלי

אליה1

New member
../images/Emo176.gif אני מצטרפת לתודות !!!

מאיה - ארגנת אתמול את המפגש בצורה נפלאה. לא היה חסר כלום. תודה לך.
בהזדמנות זאת רציתי להודיע שבמסגרת פרויקט קהילתי שאני אמורה להפיק (של לנדמרק, למי שזוכר), בחרתי ביוצאים בשאלה. המפגש יהיה בשבועות הקרובים, במהלך אוגוסט. מקום כבר הציעו לי אתמול. יהיה כמובן הרבה אוכל ובשר (לכל הקניבלים) והשוני שבערב הזה, לעומת מפגשים אחרים, אני רוצה להביא מישהו/מישהי שיעבירו איזה נושא מדליק, צונן בימות הקיץ. משיחות שהיו לי עם דתלשיות, הבנתי שהדרכות מיניות לא ממש היו דבר מקובל בנערותן/בגרותן ולכן חשבתי בכיוון של המרכז למיניות האדם - להביא משם מישהי שתסכים כמובן בהתנדבות להעביר איזה ערב שידליק את כולנו (ולא במובן הנמוך של המילה....). אני מבקשת לרתום אתכם - למי שיש רעיון לנושא יותר מעניין, למי שיכול לעזור לי להביא מישהו יותר מעניין (LA FAY - אני יודעת שאת מלאה רעיונות מדליקים - עוד אדבר איתך ומאיה - התחלת כבר לזרוק לי רעיונות - אני רוצה עוד) - אשמח לשמוע. לא צריך להתאמץ עבור הערב הזה, הקטע המדליק הוא שהארגון הוא כיף ולא איזו מטלה מעיקה. אני מבקשת ממישהו להודיע לי שהוא לוקח על עצמו איסוף כספים (הסכום הקבוע). כמו כן, נכון לעכשיו המפגש הזה יהיה ביום ה', אלא אם יש הסכמה גורפת על יום אחר בשבוע, במהלך אוגוסט - קיבלתם. תודה לכם. אוהבת אתכם. אליה.

uri80

New member
כנ"ל - מאיה ממש נהניתי

שמחתי לפגוש את כל החבר'ה החדשים שהצטרפו וגם לפגוש עוד פעם את הותיקים. תודה רבה על כל האירגון והכאב ראש. נתראה שוב בפעם הבאה !

MAYA20

New member
תודות

לאתאיסט עם ציציות שעזר להביא קרשים לשריפה והביא וודקא משובחת ביותר. לידו בכל שהסיע את כל האוכל למפגש, עזר לסחוב אותו לשם וסחב קרשים. ליעלוש שנסחבה איתי ביום שרב לשוק כדי לקנות דברים למפגש. לאחר שנסע להביא לחמניות מהמאפיה, וסחב המון דברים. לריגולטו שסחב המון דברים. ולכל מי שבא.

MAYA20

New member
וגם וגם וגם

לכל מי שהביא דברים למשל לה פה ופטיש החזק ויעלוש ועוד רבים וטובים.

לא מי יודע מה דברים, אבל מה

שהבאתי נשאר שם לא סנדלים, וגם לא צעיף כחול (בדיחה פרטית, אל תתייחסו) ובהזדמנות חגיגית זו מי שראה "לונג", מוזמן להלשין למיה. וגם רוב תודות למארגנת המדהימה והגדולה מכולם. (נ.ב. לא, לא הלכנו למדורה השנייה, כולה זזנו הביתה..)

יצא משפט עקום

בתכל'ס נשאר שם "לונג" שהבאתי, הזדמנות מדהימה לקיום מצוות "השבת אבידה"..

satin

New member
יופי מיכל....

כל מה שנותר הוא גלשני רוח בתשעה באב
satin

boaZone

New member
אשת חיל מי ימצא../images/Emo35.gif - מצאנו../images/Emo70.gif

מיה, היה אחלה בחלה, זכרונות מימי בני עקיבא. keep the good work!

מה זה נהניתי! ../images/Emo3.gif

עלי לציין שזה המפגש הכי משוחרר שהיה לנו אי פעם. ממש בטבע!!! טבילה לילית, תפו"א, נרגילה. מה צריך יותר מזה??? ___________________________________________________________________ uri80, אני חיה ונושמת (אם כי 2 גברים הציעו לי לעלות לרכבם...). הג'קט נמצא , והחברים ג"כ. אני לא יכולה לשלוח לך מסר אישי בשל תקלה, אז תסתפק בזה... נ.ב- אין לי את הפלאפון שלך וזה ממש שערוריה! שלח לי אותו בפרטי בבקשה. תודה!

??? פרטי, הסברי והדגימי.

ועוד משו- איך נפתח בסוף בקבוק היין? מאיה, שוב תודה על הכל, בזכותך קרו כל כך הרבה דברים שאני לא יכולה אפילו להתחיל להודות לך (אפילו שלא נשארתי הרבה ופספסתי שניצל אבטיח).
|תודה!| >ספל חמאה מורידה נעלים<

למעלה