m.l

מיכלי37

New member
../images/Emo140.gifm.l

היי לכולן. שמעתי מחברה שב-m.l יש עכשיו מבצעים של שניים+אחד. מישהי מכירה את הבגדים שלהם?

בטח שמכירים , אין כל כך הרבה

אופציות אחרות שבנות מלאות/שמנות יכולות להכיר לצערי... לפי דעתי הבגדים שלהם חמודים , צעירים וצבעוניים. החסרון הגדול (מאוד) זה המחיר בשמיים שהם לוקחים על כל דבר. בכל אופן ביגוד זה טעם אישי כך שבסופו של דבר השאלה הנשאלת האם הם מוצאים חן בעינייך?

DREAM111

New member
מכירים ואחרי החרמה של כמה שנים

טובות גיליתי את מתאים לי בצומת בילו ושם נהנתי מהקניה לאחר שנים שלא ביקרתי אצלהם. הקולקציה חביבה כמו כולם אפשר למצוא מה לקנות.

קהלון

New member
יש להם מבצע

שאומר קני 2 פריטים וקבלי 3 במתנה יש להם דברים יפים השנה-וגם לא תלוי בטעם שלך אבל כדאי להיכנס-זה עוד מעט נגמר המבצע-בקניון הגדול בפ"ת רשום שזה לשבוע בלבד-אבל אני קניתי לפניי שבועיים במבצע הזה-יוצא בערך 100 ש"ח על כל פריט תבלי

מרשמלית

New member
ML..../images/Emo42.gif

פעם הם יוצאים עם קולקציה מוצלחת ופעם פחות, פעם המחירים בשמיים ופעם המבצעים שלהם ממש נהדרים שאת יוצאת עם חיוך כזה ענק מהחנות וזה מה שקרה לי שלשום. לקחתי יום חופש והחלטתי לרדת אני ובן זוגי לים בשעת הצהרים, אני גרה בת"א, ובנין האופרה בשפת הים יש חנות של ML עודפים אבל הם מביאים גם את שאר הדברים החדשים ותמיד אפשר למצוא שם את המידות הגדול 5/6. ועכשיו הם מבצע כייפי ונהדר - כתבתי על זה למטה תציצי. שווה בהחלט ואני מאוד מרוצה מהחולצות מהצבעים מהגיזרה. חושבת לקפוץ לשם שוב היום אחר הצהרים לראות עוד דברים בכיף... (נ)ועה

להלה30

New member
הי מיכלי

אני מעולם לא הצלחתי למצוא בגדים במתאים לי. לא יודעת למה, הגיזרות של המכנסיים תמיד לא מתאימות לי (את יודעת, גדול במותניים, צמוד בפולקעס, ארוך...) והחולצות אף פעם לא יושבות עלי טוב. מצד שני יש לי חברה שקונה רק שם. לא באף חנות אחרת. עניין של גיזרה וטעם. המלצה שלי - לכי תמדדי. רק ככה תוכלי להתרשם

למעלה