ספיישל רוחניות, אסטרולוגיה ומיסטיקה

פורטל אלטרנטיב-לי מזמין אותך להתחיל את השנה ממקום אחר בספיישל רוחניות ומיסטיקה לשנה החדשה. ברכת אור ואהבה, ליחצו על הקישור המצורף.

הזמנה לסדנא בנושא מיניות נשית ../images/Emo77.gif

אני רוצה להזמין אתכן לסדנא חוויתית בנושא "מיניות נשית" בהנחייתי. הסדנא מיודעת לנשים הרוצות לפתוח שער אל העולם המופלא של הנאה ותענוג מעצמן, מגופן ומהמיניות שלהן. במפגש נתנסה דרך מגע, תנועה ותרגילי מודעוּת ודמיון מודרך ונתקרב עוד צעד אל האפשרות הטבעית שלנו, אל הקסם שבמיניות הנשית. אלה לא רק מילים. זהו שער לחוויה שכולנו ראויות לה
הסדנא תתקיים בתל-אביב ביום חמישי ה-12.1.05 בשעה 20:30 בעלות של 60-75 ש"ח - הסכום המדויק בהתאם לרצון וליכולת. להרשמה ולפרטים נוספים אתן מוזמנות לאתר שלי

sujay

New member
לגעת בטנטרה

חורף, קר.. רק להתכרבל עמוק בפוך.. כמה חיכיתי לזמן עם עצמי, להסתכל פנימה, לערוך בדק בית, לגלות מה קורה אצלי במעמקי העצמי.. לצלול, לראות, מחסומים, עכבות, לעבור ולפתור להגיע לאביב - מעבר לקשיים, ללא מחסומים, רק לרקוד ולחגוג, לצאת החוצה ולבלוע את העולם. אבל במקום, הספר קורץ, סיבוב בחוץ, ביקור חברים וכל מה שלא קשור בלצלול פנימה, לחקור בבפנוכו ועוד לבד.. ולמה לבד? למה בכלל ללמוד, להתמודד, להעיז, לראות, לבד? רצינו לתת לכם רעיון, תבדקו אם הוא עושה לכם משהו, מדגדג איזה מקום עלום, בועט קלות בבטן התחתונה.. מסע מרוכז פנימה והחוצה בעזרת האחר, שלושה ימים במדבר, לא לבד אלא ביחד, על הלבד והביחד, על תקשורת, תקשורת גברית ונשית, על השלם שנוצר משניהם, על חיות, על התחושות של הגוף, על מגע, על דרך שעוסקת בכל אלה ועוד - הטנטרה. ואם זה נגע במשהו, אז הנה זה כמו שזה:

סדנת הורות אחרת

בחודש פברואר נפתחת סדנא בנושא הורות אחרת במרכז ת"א. הסדנא תעסוק במשמעויות ובהתלבטויות הכרוכות בהבאת ילד לעולם וגידולו ביחידות הוריות לא קונבנציונליות (אמהות חד הוריות, הורים מאותו מין). מנחת הסדנא - גילה ישראלי דינר הינה פסיכולוגית קלינית בכירה, מנחה קבוצות וסדנאות בנושא הורות.

למעלה