ME

חוף 1

New member
../images/Emo140.gif ../images/Emo53.gifME

טוב חברים את ההודעה הזו אני רושם פעם נוספת כי אני צריך תשובה דחוף מישהו מכיר את STAMATIS SPANOUDAKIS ואם מכירים גם את THE STONE שהוא כתב. חוץ מזה אם אשפר לשמוע את הזמרת אלקיסטיס פרוטופסלטי או לפחות טעימה ממנה היא פשוט ענקית

ThaGaPa

New member
אפשר את שניהם להשיג בחנויות בארץ

אני לא בטוחה לגבי הדיסק הספציפי של ספנודקיס, אבל אם אין אפשר להזמין את פרוטופסלטי אפשר להשיג בארץ מאה אחוז תרוץ ותקנה

האם הכונה ל...

mprosta ston kosmo דיסק כפול של סטאמאטיס? אם כן, אין בארץ! תנסה במטרופוליס הגדול.

בקשת עזרה....

איך אני מפעילה את הכתיבה היונית בהודעות לפורום? כמובן שכבר הוספתי את השפה לאנגלית והעברית... אם אפשר צעד אחר צעד בבקשה. תודה למי שיתאמץ בשבילי...

למה כל כך קשה

לנסות לעזור לי להוסיף את השפה היוונית להודעות בפורום? יש לי עשרות דיסקים (יותר ממאה)...רק ביונית ובסך הכל מאות רבות של דיסקים בכלל ואם רוצים לכתוב שם של מלחין או יצירה, עבור משהו, שמחפש בפורום עזרה, זה בלתי אפשרי... אז אולי משהו יואיל לתת כתף?

pnaomica

New member
מערכת הפעלה

אין לי יוונית,אבל נראה לי שזה קשור במערכת הפעלה.כמו שיש מערכת תומכת עברית כך כנראה גם יוונית.תעייני במאמר הזה של מייקרוסופט

F a d i

New member
בבקשה.....כנסי

מהאתר המצורף תבחרי את מערכת ההפעלה שיש לך במחשב ותעשי לפי ההוראות שלהם אצלי זה הצליח יופי... מקווה שגם אצלך...

למעלה