BlogTV Police14

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo66.gif

אני נכסנת זו הפעם האחרונה לפורום ורציתי להודות לתפוז על האפשרות לתרום את חלקי לענת הנהדרת אין כמוך תודה על הכל את מלכה טליה המקסימה אוהבת אותך יפה שלי אלדד המקסים תודה על התמיכה והאהבה שמור על קשר תמיד נאור השם אומר הכל אתה מקסים אוהבת מאוד מוטי אדם יחודי ביותר תודה על כל התמיכה סיוון אוהבת אותך ותמיד דותן חולה עליך נשמה טובה שיי מתנה משמיים איש משכמו ומעלה צחי המון תודה על הכל רונית מהממת שלי אוהבת אותך אני נפרדת מכם בעצב פשוט כעת לי לי המון זמן פנוי להשקיע כמו פעם המון הצלחה ואין כמוכם פוליסים אוהבת מאוד שרון

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif;-

לי עצוב מאוד מאוד
מקווה שאת בסוף תחזרי אלינו
אוהבת אותך בכל ליבי
מאחלת לך את כל הטוב שבעולם
שלך לנצח

BlogTV Police40

New member
../images/Emo7.gif נורא חבל , שרון כואב שאת עוזבת

תישאריייייייייייייייייייייייי

BlogTV Police11

New member
משפשף עיניים... אני רואה נכון?

יו כמה קשה לי למצוא את המלים. אז אסתפק ב
ענקית על הכל (יו: עוד מעט שנתיים). ו
. אוהב מאד
אלדד

Queenati

New member
../images/Emo24.gifכולנו אוהבים אותך

בהצלחה יקירתי ותחזרי אלינו בקרוב! בפקודה
!

BlogTV Police23

New member
שרון את מקסימה הכי בעולם

הצטערתי לשמוע שאת עוזבת תחסרי לי הרבה הצלחה בכל דרכיך אם תלך מי יחבק אותי ככה מי ישמע אותי בסוף היום מי ינחם וירגיע רק אתה יודע ואם תלך למי אחכה בחלון בשמלה של חג שיגיע, יחבק אותי ככה, כמו שאתה מגיע כשתלך לשמש אצא, בשדה המוזהב, בוקר וערב, ירח יאיר את פני שחולמות כל היום רק עליך וכשתבוא תישא אותי בשתי ידיך, משדה לנהר, תרחוץ את פני ותגיד לי מילים כמו שרק אתה יודע אוהב גיא

BlogTV Police19

New member
שכחת אותי ../images/Emo10.gif

אוווףףףף למה את עוזבת אותי?????? אני כועס מאוד

BlogTV Police35

New member
אני המוממממהההה

שרון, אני אתגעגע לשיחות הלילה שלנו. את בן אדם מדהים, ואני מאחל לך המון הצלחה בדברים שדיברנו עליהם! ותשמרי על קשר!

BlogTV Police39

New member
שרון אין מילה שיכולה לתאר אותך../images/Emo7.gif

וכמה עזרנו אחד לשני.. אוהב אותך ותמיד אוהב למרות שלקראת הסוף נותק ביננו הקשר..בגלל דברים שלא קרו מעולם ושמח שדיברנו עליהם בסוף..תמיד אזכור אותך...תמיד והלוואי ויום אחד תחשבי מה אמרתי לך ותחזרי..ולמרות שלא ציינת אותי בשמות.. אני אוהב אותך וכואב לי ומי כמוך יודע שאני רגיש מאוד.. אז ביי אבל לא לתמיד..:p

BlogTV Police18

New member
../images/Emo2.gif מה עוזבת ? מי אישר לך בכלל ?

נשמה צר לי לשמוע שאת פורשת, אך אני מאחל לך דרך צלחה בכל אשר תפני
מקווה לשמוע ממך בהמשך

BlogTV Police28

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif

איך את עוזבת אותי ככה? מי ידבר איתי כשאני אצטרך...? נשמה שלי אני מאחלת לך בהצלחה בכל אשר תפני ומקווה מאוד שתחזרי אלינו תראי כמה אוהבים אותך איך את יכולה להיפרד מכזו אהבה?
אני אוהבת אותך מאוד ואת יודעת שמתי שאת צריכה אני נמצאת בשבילך אני אתגעגע מאוד סיוון

BlogTV Police12

New member
עצוב לי מאוד ../images/Emo7.gif

שרון אני מאחל לך להינות משאר המשימות הרבות המוטלות עלייך והן לא מעטות. שמחתי להכיר אותך כאישה מקסימה, ישרה , אמינה ואמיתית . (לא כועס ששכחת לציין את שמי כאן - זה מהתרגשות
) . שמח שזכיתי להכיר ידידה נפלאה כמוך , ידידות אשר אני מאמין ומקווה שלא תיגמר לעולם.
אוהב אותך אישה יקרה .

למעלה