malci1

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo185.gif

שלום , אני באתנחתה.. איזה כיף לקרוא אתכם/כן .. וPAZI .. פשוט עוררת בי געגועים לסבתות מוינה שכבר אינן באזור............

emmy5

New member
שלום לך ,כולם עובדים רק אני סבתא

עם מכחול ביד ..זהו ,יצאנו לחופש ..אפשר להתחיל לשחק עם המחשב .. malcy1 חג שמח לך ,אני רואה שכבר התחלת להכיר אותנו ... יהיה נחמד כשתכירי אותנו אישית .... חגים תמיד מזכירים לנו את כולם במיוחד אלה שאינם..

אנימו

New member
אממיליין, עם המכחול ביד, תנצלי כל

רגע ובמיוחד אם זה בחיק הטבע! אל תגלי ברבים אבל גם אני ביליתי היום עם מכחול וצבע ולא היו לי שום יסורי מצפון!

yuli139

New member
אנימו,על אילו יסורי מצפון את מדברת?

גם אני ציירתי היום שכן יום רביעי הוא יום החוג שלי לציור על עץ.האם משהו יברח לנו או מישהו אחא יעשה את העבודה עבורינו?

דרדרית

New member
כן. יולי. מישהו אחר עשה ת'עבודה

במקומי... התפתיתי ולקחתי עוזרת... וואווו... איזה כיףףףףף לי הבית נקי ומבריק.

bimbo.

New member
דרדריתוש, העוזרת שלך תסכים

לבוא מפרדס חנה להרצליה????

דרדרית

New member
בימבו- לפי מה שהשאירה... כי לא

ראתה.... ממש לא כדאי לך... היא "שכחה" לנקות המון דברים... לא נורא... העיקר שיש לי את מי להאשים

אנימו

New member
חברים. אזעקת הרגעה! אין לי בכלל

יסורי מצפון. נהנת מכל רגע בציור, תרפיה של ממש. אני מאצילה סמכויות בעניני נקיון ואם מתאפשר בעוד כמה מלאכות ובל יחשב לי הדבר כעוון. סתם התלוצצתי. בברכת חג שמח וכשר.

emmy5

New member
יולי אנחנו הכל , גם גזר , גם ביצה

כשצריכים אנחנו גם קפה , אבל ממש דוגמה יפה ..אהבתי אנימו יקרה , יש לי מצפון נקי לגמרי ..אחרת לא היתי הולכת לצייר בכלל .. מאחלת לכן חג שמח .. לכולם

yuli139

New member
מלכי ,אם התפנית משהו יפה וחומר

למחשבה נוסף שאני שולחת לכולם.

bimbo.

New member
אמי, אנימו, יולי - אתן לא לבד../images/Emo126.gif

גם אני ציירתי השבוע ללא כל יסורי מצפון. העבודה אינה ארנבת
ולא תברח. המשיכו בכיף והעלו את העבודות בפורום

emmy5

New member
xבימבו ,נחנו כולנו נפש תאומה..זה

הטוב ...רוב מציירים ומכורים לאינטרנט

emmy5

New member
יולי 139 כל הכבוד , נשים עובדות

שבוע שלם עבור ערב אחד .. האם משהו זוכר פסח ביום שבת? לא זכור לי ..וטוב שאני לא דתיה ...איך הם מסתדרים עם זה?

yuli139

New member
אממלי,אין לי מושג למה נשים משתגעות

כל-כך לקראת הפסח.זכורתני שאמי ע"ה שהייתה אישה מאד נקיה והבית היה נקי ומצוחצח כל השנה,היתה"מפרקת"את הבית ומצחצחת אותו כאילו לא ניקתה אותו אף פעם.לכן כשפסח מתקרב אני נתקפת ב"חררה" מעצם המחשבה על נקיונות.לכן "אשרי שאני חילונית מוחלטת":

אנימו

New member
אממי הסירי דאגה מלבך. ממקור ראשון,

דהיינו, מקרובי המשפחה דתיים שלי שמעתי שהם פשוט מתחילים לחגוג... כבר ביום ששי ויש שכבר בחמישי. אגב, משפחות שהפרוטה מצויה בכיסם , בכלל לא מכשירות את הבית ונוסעות לבתי מלון ונופשונים למשך כל ימי החג. מסתדרים נהדר. ואלה שנשארים בבית מתחילים את החג יום לפני כן על טפם וסבתותיהם וסביהם. חג שמח.

למעלה