dalida1988

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo163.gif

טוב אני חדשה וסתם רציתי לשמוע חוות דעת (טוב זה יהיה קצת ארוך...) טוב לאחרונה אני רואה את כולם אצלי בביה"ס דומים לכולם כולם לובשים ג'ינסים עם חולצות שנמכרות באותו חנויות... כאילו כולם דומיםםם דוגמה הכי טובה עכשיו ככל הנראה נכנס לאופנה השרשרת זהב ישר כמה ימים אחרי אני רואה את כל הבנות בשכבה עונדות את השרשרת הזאת.... זה לא שאני לא מתלבשת באופנה פשוטט רציתי משהו שישבור את זה אני לא אוהבת ללכת עם הזרם(במיוחד לא עם הזרם של הילדים בבי"הס שלי) אז יש לכם איזשהו פריט אפנתי שאני אאמץ לעצמי?? אוסיף לעצמי?? אבל שיהיה מיוחד כאילו שאני לא אראה אותו אחריי יומים על אחת מהפרחות מהשכבה שלי.... יש לכם מקומות להמליץ לקנות דברים ייחודיםם שלא חוזרים על עצמם אבל גם לא עולים הון??? תודה רבה לכל מי שקרא ויש לו סבלנות לענות לי שבוע טוב נ.ב. אני דלית, בת 16 וחצי מחולון כיתה י"א

yasmin12

New member
תאמצי את הסגנון שלך

זה יפה שאת לא רוצה כמו כולם... בגיל שלך גם אני הייתי כזו... מה את מחפשת? שרשרת? צמיד? חולצה? תיק? באיזה סגנון?

glaming

New member
היי (דרך אגב אני בערך חדש) כנסי רגע

אני גם מחולון אבל לא משנה עכשיו... תיראי זה נורא תלוי בסגנון האישי שלך את מבינה... אחד המקומות שאת יכולה למצוא דבריםש ווים שאין להרבה פרחות מחולון חחח מה שנכון נכון אז בשינקין כאילו את יכולה להסתובב בחנויות מסווימות שאין שם הרבה אנשים אבל יש שם דברים שווים תנסי באזור הזה של ת''א וכל מיני...

dalida1988

New member
../images/Emo140.gif

כן שינקין זה מגניבבב אבלללל שים לב לאחרונההה הסטייל של הפרחות...קצת הרבהה לקוח משנקין פתאום אתה רואה את הפרחות מסתובבות לך אם איזשהו אביזרר שבחייםםם לפני 4 שנים לא היית רואה ארסית ככה אז זה עוד יותר קשה למצוא משהוו מתאיםםם נ.ב תודה שהגבתת

glaming

New member
:)

יו את מזה צודקת... צריך לדעת לחפש בחנויות הנכונות

AmiTutiT14

New member
השרשרת זהב הזאת פשוט מחרידה,

אין לי דרך לתאר אותה במילים. זה נראה פשוט מזעזע, לא נראה אמיתי, נראה כמו צעצוע של ילדה בת 3. זה כל כך גס ופרחי איכס!! בקשר אליך- פשוט תלבשי מה שאת אוהבת, ואם זה חשוב לך תשמרי על האופנה. ואיך זה מתבטא? למשל, לבשי מכנסיים בגיזרה נמוכה, וחולצה שתתאים לאופי שלך. כנ"ל לגבי האקססוריז, פשוט תשימי על עצמך מה שאת אוהבת. הרי אם תשאלי אותנו, איך תהי מקורית?

למעלה