שרשור יומי

../images/Emo140.gifשרשור יומי ../images/Emo140.gif

איך עבר\עובר עליכם היום
שיר היום שלכם
משהו מצחיק לספר
משהו מיוחד שקרה היום
משהו מיוחד שלמדתם היום
הפינה שלכם תרגישו חופשי... המשך אחלה יום מואההה רחלי

עונהה

איך עבר\עובר עליכם היום
דיי פסדר.. משעמם חחח שיר היום שלכם
לילה לבן משהו מצחיק לספר
חחח לא! משהו מיוחד שקרה היום
אני הולכת לצילומים לקליפים של עידנושש משהו מיוחד שלמדתם היום
לא לומדת הפינה שלכם תרגישו חופשי...עידנושש חיים שלייי מואההההה אחלה יום רחלי

QUEEN5

New member
עונה

איך עבר\עובר עליכם היום? ניחמדד... היה צחוקים כמו בכל יום=] שיר היום שלכם-בלי ספק לילה לבןןןןןןןןןןן משהו מצחיק לספר-ידיד שלי התהפך על הכיסא ונפל על התחת ! משהו מיוחד שקרה היום-הכל רגילוס משהו מיוחד שלמדתם היום-הבעה עם המורה הכי מפגרת בארץ... הפינה שלכם תרגישו חופשי... איןןןןןןןן כמווווווו :בית,מיטה ודיסק של עידן ...

עוונהה:):)

איך עבר\עובר עליכם היום: חביב היה אחלה..;] שיר היום שלכם: יחפה-נינט טייב משהו מצחיק לספר: חח היום היה ת'צילצול של החלפת שיעורים בקיצור יצאתי לשירותים לפני שהמורה באה.. טוב חזרתי לכיתה אני רואה את כולם צוחקים וזה ואז המורה הרוסייה אומרת לי : "את שירה חמי? למה איחרת?!" ואני כולי כזה בשוקקק מה חמי?! חח הלוואי אבלל לא... משהו מיוחד שקרה היום: חח כלום;] משהו מיוחד שלמדתם היום: חח כלווםם...:):)

עונההה=]

איך עבר\עובר עליכם היום? נחמדייי שיר היום שלכם? כל שיר שהוא יפההה משהו מצחיק לספר? לא משהו מיוחדדד משהו מיוחד שקרה היום?היהי לי מבחןן במתמטיקההה=[ משהו מיוחד שלמדתם היום?תנךךך עם המורה הכי מצחיקהה בעולםםD= הפינה שלכם תרגישו חופשי...חופשיי ומאושררררר...חחח סתםם המשךך יום נעיםם לכולםםםםם..

עונהה..../images/Emo13.gif

איך עבר\עובר עליכם היום ? נחמד +++ שיר היום שלכם ? שיר בעיפרון - בית הבובות משהו מצחיק לספר ? אמממ אין משהו מיוחד כרגע.. משהו מיוחד שקרה היום ? יום הוריםםםםםםםםםםםםם בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע משהו מיוחד שלמדתם היום ? לא.. כרגיל חחח הפינה שלכם תרגישו חופשי... שיהיה לכולנוו לילה מהנה ויום מדהיםם מחרררר...
עידנוש?!? מואהההה

למעלה