שרשור חיובי

ady18

Well-known member
../images/Emo140.gifשרשור חיובי

הדגש|ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת-
איך עבר השבוע שעבר?
דבר חיובי שאתם מחכים לו בשבוע הבא:
הדברים הטובים בשבוע החולף:
משהו חיובי שאתם ממליצים:
מישהו/משהו שהצחיק אותי השבוע:|סדגש

עייינת

New member
../images/Emo113.gif פסימיות ../images/Emo122.gif

ראשון- חזרות גדודיות ויום הורים שני- ממ הכתבה באנגלית, ישיבה ופעולת שכבה. שלישי-פעולה ואולי שלג!! רביעי- יום חופשי וכיפי [נקווה] חמישי-חזרות גדודיות שישי- פעולה, ערב צוותי שבת- לישוןלישוןלישון
איך עבר השבוע שעבר?
עמוס נורא.
דבר חיובי שאתם מחכים לו בשבוע הבא:
לשלג שהבטיחו
הדברים הטובים בשבוע החולף:
ממממ... קשה..
משהו חיובי שאתם ממליצים:
מממ.. אני דיי פסימית
מישהו/משהו שהצחיק אותי השבוע:
דווקא לא הרבה..

ady18

Well-known member
../images/Emo3.gif

הדגש|ראשון-חברים +החבר שני-דברים שקשורים לעבודה שלישי-פגישה עם קרן פלס שזכיתי ולפגוש חברים רביעי-שום דבר חמישי-כנ"ל שישי-סופ"ש\יום הולדת לאימא שבת-בתקווה שלא נחגוג לאמא בערב אז הופעת השקה של יעל נחשון איך עבר השבוע שעבר? היה מצוין הייתי דבר חיובי שאתם מחכים לו בשבוע הבא:שלישי|סופ"ש הדברים הטובים בשבוע החולף: הייתי בשתי הופעות מעולות+זכיתי בשני פרסים בתפוז משהו חיובי שאתם ממליצים: הופעות מישהו/משהו שהצחיק אותי השבוע:|סדגש

Mrs Brightside

New member
קצת אופטימיות אנשים../images/Emo11.gif!

שני- משמרת ערב
שלישי- בטח נקום מאוחר בגלל המשמרת, וגם אמורה להיות עוד משמרת ערב, נראה איך זה יסתדר מבחינת ללכת הבייתה
רביעי-אולי אני אפגש עם כמה חברים. חמישי-עוד משמרת ערב
,סוף חודש! שישי-שישי
, וגם אמורה להכנס לי "המשכורת". שבת-שבת
איך עבר השבוע שעבר? מהרררררר דבר חיובי שאתם מחכים לו בשבוע הבא: לשישי הדברים הטובים בשבוע החולף: שהיה לי סוף שבוע כמו שצריך אחרי הרבה זמן שלא היה לי משהו חיובי שאתם ממליצים: לאכול פסטה ב2 בלילה
מישהו/משהו שהצחיק אותי השבוע: לא משהו מיוחד

רעותוש02

New member
לא ממש הבנתי מה זה אבל היום

היינו לחנות דיסקים לקנות דיסק של מארון בגלל שהיה לי יום הולדת אתמול אבל נגמר בחנות אז הזמנו וצריך להגיע עוד שבוע או משהו כזה איזה כיף!

למעלה