חדשה בפורום...! אז מה קורה אנשושים..? =] קוראים לי אור...
נ נושית3 New member 18/7/05 #1 חדשה בפורום...! ../images/Emo6.gif אז מה קורה אנשושים..? =] קוראים לי אור...
S shoooko New member 18/7/05 #4 בערך חדש כאן../images/Emo9.gif חוזר לכתוב יותר נכון תגידו ברוך הבא חחח סתםםםםםםםםםם קייזרמןןןןן תעשה לי איפפפ
בערך חדש כאן../images/Emo9.gif חוזר לכתוב יותר נכון תגידו ברוך הבא חחח סתםםםםםםםםםם קייזרמןןןןן תעשה לי איפפפ
G g a l4 New member 18/7/05 #8 שאאלום!!!! מזמן לא הייתי פה אז.... אני חוזרת הייתי מהתחלה ואני לא נוטשת אתכם כפיר אונגר שליטה
ט טלי שרון פשוט מושלמת New member 18/7/05 #9 יואווווו....!!../images/Emo2.gif קודם כל! אני חדשה בפורום... אבל מה ש"יואווו..." זה: אני לא בטוחה אבל אני חושבת שהיה לכפיר אונגר ולרננה לוסטינג רומן... (תקנו אותי אם אני טועה...) ועכשיו הוא מתחתן עם דנה בלום... מעניין איך תדיב לזה רננה המסכנה...
יואווווו....!!../images/Emo2.gif קודם כל! אני חדשה בפורום... אבל מה ש"יואווו..." זה: אני לא בטוחה אבל אני חושבת שהיה לכפיר אונגר ולרננה לוסטינג רומן... (תקנו אותי אם אני טועה...) ועכשיו הוא מתחתן עם דנה בלום... מעניין איך תדיב לזה רננה המסכנה...
נ נ ו נ י י י י New member 18/7/05 #2 ../images/Emo27.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gifברוכה הבאה!
J j e n n y lopez New member 18/7/05 #11 מה../images/Emo35.gifחח את ההית פה../images/Emo115.gif את תמיד פה לא
J j e n n y lopez New member 18/7/05 #12 אה אופס חששבתי שאנחנו בפורום../images/Emo115.gif טלנובלה בבעמ חחחחחחחחחחחחחחחח פדיחות... אממ ברוכה השבה גמני היצטרפתי היום חחח
אה אופס חששבתי שאנחנו בפורום../images/Emo115.gif טלנובלה בבעמ חחחחחחחחחחחחחחחח פדיחות... אממ ברוכה השבה גמני היצטרפתי היום חחח
ס סמדר לאב שרון מלכי New member 18/7/05 #17 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif