את*
א אלעד מכפר חוגלה New member 22/7/06 #24 איש - גידם זה קטוע יד ../images/Emo122.gif אתה לוקח חומר חזק, אה?
א אלעד מכפר חוגלה New member 22/7/06 #26 לא קראתי את ההודעה האחרונה בשרשור חשבתי לרגע שאתה לגמרי סתום.
א אלעד מכפר חוגלה New member 22/7/06 #25 זאת לא היית שאלה - זה היה בציניות מן בדיחה כזאת, היא אמרה שהיא רשמה בתעתיק לאות הזדהות, אז שאלתי אותה בציניות גמורה "אז מה תעשי שתראי גידם ברחוב?" ... הבנת? נפל האסימון?!?!?! יופי
זאת לא היית שאלה - זה היה בציניות מן בדיחה כזאת, היא אמרה שהיא רשמה בתעתיק לאות הזדהות, אז שאלתי אותה בציניות גמורה "אז מה תעשי שתראי גידם ברחוב?" ... הבנת? נפל האסימון?!?!?! יופי
צ ציףציף1000 New member 22/7/06 #27 איזה שרשור הזוי.... ../images/Emo3.gif לפחות לא איבדנו את חוש ההומור, לנוכח המצב.
א אלעד מכפר חוגלה New member 22/7/06 #28 כל דבר שקשור אליי הזוי אפילו הכלב שלי, לפעמים הוא שוכח שהוא כלב ועושה קולות של פרה משום מה... כלב מתרומם
כל דבר שקשור אליי הזוי אפילו הכלב שלי, לפעמים הוא שוכח שהוא כלב ועושה קולות של פרה משום מה... כלב מתרומם
א אלעד מכפר חוגלה New member 22/7/06 #33 אם פול מקרטני הצליח, אז אני משאר שכן (מתחבא מאחורי אבן מחשש לסקילה מפני מעריצות מקרטני ומהומואים)
D David Grinberg New member 22/7/06 #34 ../images/Emo6.gif "מתחבא מאחורי אבן מחשש לסקילה מפני מעריצות מקרטני ומהומואים" מאיפה אתה מביא את כל זה? 1 אצתה בטוח שאתה בן?
../images/Emo6.gif "מתחבא מאחורי אבן מחשש לסקילה מפני מעריצות מקרטני ומהומואים" מאיפה אתה מביא את כל זה? 1 אצתה בטוח שאתה בן?
א אלעד מכפר חוגלה New member 22/7/06 #35 ../images/Emo11.gif כל הסוד זה לנסות חומרים מגוונים כדי להגיע לבדיחות מגוונות. כן, בפעם האחרונה שבדקתי יצא שאני בן, חוץ מזה, ראית בחורה עם שיערות על החזה? (חוץ מג.יפית) חוץ מזה, איך זה פאקינג קשור?
../images/Emo11.gif כל הסוד זה לנסות חומרים מגוונים כדי להגיע לבדיחות מגוונות. כן, בפעם האחרונה שבדקתי יצא שאני בן, חוץ מזה, ראית בחורה עם שיערות על החזה? (חוץ מג.יפית) חוץ מזה, איך זה פאקינג קשור?