שלום

מיטל 1103

New member
../images/Emo140.gif שלום

היי ואני אמא לשתי קטנות מקסימות, גרים קיום במודיעין ומתעדים לעבור לפתח תקווה. האם מישהו כאן יוכל לעזור לי ולייעץ אילו איזורים טובים למגורים? האם העיר מציעה פעילויות ואטרקציות לילדים (פארקים, גני משחקים)? יש לי הפרש של שנה בין הבנות (שנה ו7 והקטנה בת 7 חודשים) ואני איתן בבית,מחפשת מקום שאוכל לצאת איתם בבקרים. יום מקסים.

אם יש לך אפשרות, רק לא לגור בפ"ת.כל מי שגר בפ

בפ"ת, מת לברוח מהעיר הזאת. במקום הייתי עוברת להוד השרון, רמת השרון...

מיטל 1103

New member
למה מת לברוח?

אנחנו מחפשים באיזור המרכז ור"ג מאוד יקרה כנ"ל לגבי גבעתיים

אני לא מסכימה איתך

אני אוהבת את העיר הזו. חוץ מזה שהכל גבם עניין של תקציב. אני חושבת שיש לעיר פוטנציאל ויש כאן בתי ספר טובים

FreakOfNature

New member
מסכים עם רוני

זו לא חוכמה לחפש דברים רעים. המצב הוא שהעיר השתנתה ומשתנה מיום ליום. אני מאוד אוהב את פתח תקוה. יש כאלו שיגידו שזו לא חוכמה כי אני גר באחד האזורים היותר טובים של העיר, ואם הייתי גר בעמישב, למשל, אז לא הייתי חושב ככה. התשובה שלי היא פשוטה - באותה מידה אם הייתי גר בשכונת התקווה כנראה שלא הייתי אוהב את תל אביב. בכל אופן לפי דעתי יש בעיר הזו אזורים מאוד מוצלחים. אם מתאפשר לך מבחינה כלכלית/תקציבית הייתי מציע לך לבחון את כפר גנים ג', אם המושבות החדשה ואם המושבות הותיקה (כאשר רמות המחירים הן הכי גבוהות בכפר גנים ג', אח"כ אם המושבות החדשה ואז הותיקה). אלו השכונות הכי חדשות והכי יפות בעיר. שכונות מצוינות נוספות לגידול ילדים, לפי דעתי, הן: נוה גן, כפר גנים א וכפר גנים ב', בהן רמות המחירים יותר נמוכות מאשר השכונות שהזכרתי קודם. שיהיה בהצלחה :)

אל תסתכל בקנקן אלא מה שיש בתוכו

השכונות שציינת אכן יפות וחדשות, יש בעיה רצינית של צפיפות, בנייה רוויה גני ילדים לגיל הרך ברמה בינונית ומטה, מצוקת בתי ספר הדבר היחיד הטוב למשל באם המושבות זה המרכז המסחרי וזהו.

האם את עדיין בטוחה שאת רוצה לעבוד לגור בפ"ת?

הנה עוד סיבה למה לא לגור בפ"ת.

פ י נ ק ל

New member
בפ"ת יש ניסיון חיסול - זה שונה אז כותבים

תחשבי שביפו למשל, כל הזמן יש. אני יושבת את אצל חברה, שומעים פיצוצים וממשיכים בשלנו... זה שיגרה. אז לגור ביפו? שם כבר לא מפרסמים כתבה על כל ניסיון? אם את שואלת אותי, פ"ת היא פרבר נעים ומתפתחת, את יכולה לתת לילדים שלך איכות חיים ועדיין להיות קרובה לעיר הגדולה, ת"א (ללא תלות ברכב - בתח"ץ, זה יתרון משמעותי למי שאין או כשמדובר בילדים).

שנינה92

New member
וואי ילדה אם כ"כ רע לך, באמת תעברי להוד השרון

אף אחד לא יכול להיות מרוצה מהעיר שלו במאת האחוזים זה ברור. אבל יש הרבה יתרונות ולעומת ערים אחרות בכלל, בקיצור למי שפתחתה את ההודעה ברוכה הבאה לפ"ת :) אני לא הכי מבינה אבל כפר גנים זאת שכונה טובה.

עיר בעייתית!!!!

שלום מיטל פ"ת היא עיר עם אוכלוסייה מעורבת לאחרונה העיר התעוררה ונבנו שכונות חדשות ויפות אך יש בעיות של בנייה רבה ולא מתוכננת בעייה בגנים לגיל הרך ובבתי ספר, מצוקת גני ילדים. צפיפות גדולה תשקלי שוב!!! בהצלחה

למעלה