שלום לכולם

Bavmorda

New member
גמלך מגיע ../images/Emo24.gif לחיזוק ../images/Emo70.gif

כואב מאד לקרוא את מה שאת כותבת, זה ממש קיצוני ומאד לא אנושי (מותר לי לקרוא לזה ככה
) אני מאמינה שאם אנחנו יכולים להשכיל מההתנהגות של ההורים שלנו ולהיות טובים יותר, בכל מיני דברים, ובמיוחד עם ילדנו, או בני זוגנו, אז זה כבר אומר שאנחנו בסדר, ושאנחנו על הגל הנכון. זה מתחיל ממודעות עצמית, מחוסר הדחקה, מהבנה והכרה, וזה כבר עושה אותנו יותר טובים.

../images/Emo24.gif אני כאן בשביל לחזק אותך

ולהתחזק. מבינה את הרגשתך. מכירה את התסכול. ותבכי. לי זה עוזר. גם אל תוך הכר וגם עם הבעל. ועכשיו יש גם את המקום הנפלא הזה לפרוק.

Bavmorda

New member
את השניה עם ה-../images/Emo24.gif לחיזוק .....

.... קל לי להזדהות עם מה שאת חשה מול אימך (וקצת עם אביך)... והקשר שלכם, אבל מעבר לזה אני קצת "חסומה" ולא יכולה כ"כ להתחבר, וזה לא באשמתך
אלא זה כי אני גדלתי בלי אבא ואני בת יחידה. קבלי את החיבוק שלי לבינתיים....

../images/Emo24.gif תודה לכן, יקרות

עברו עליי יומיים קשים עם ההרגשה המרגיזה הזו שאמא שלי נותנת לי. התקשרתי אליה הבוקר, ענתה לי בקרירות. לא שאלה כלום,ענתה בקצרה לשאלותיי מה שלומה וכו'.. ומיהרה לנתק. אני יודעת שהיא נעלבה שהעזתי לומר משהו נגד האחיין שלה (!!!???) אז עכשיו אני בעונש.. תודה לכן על קבלת הפנים. זה מאוד מחמם את הלב ואני שמחה שאני לא לבד בעניין הזה.

mich78

New member
לבד את לא ../images/Emo24.gif

אני לאחר שהעזתי לומר לאימי שאני מרגישה לא רצויה היא השבוע מנסה להתקרב רק שאני חושדת בה ואני די בטוחה שאסמוך עליה והיא תדע לפגוע בנקודות רגישות שוב כמו שהיא יודעת לעשות ... אל תקחי אחריות על התנהגות אמך ואל תרגישי רע עם מה שקורה... חייכי ותסתכלי קדימה ואם את יכולה תחסכי את השיחות בטווח הזמן הקרוב בכדי להתחזק

הצלחה חלקית ../images/Emo45.gif

תרגישי טוב עם ההישג הקטן שלך. דיברת איתה והיא קבלה את המסר. את צריכה להתמיד בכך ולא לחשוש כל הזמן מן התגובות. בסופו של דבר הורינו צריכים אותנו (כשאנחנו בוגרים ובמיוחד כשיש נכדים ) יותר משאנחנו זקוקים להם. אני לא ממלחצה לנצל זאת לרעה אבל בהחלט כדאי לקחת זאת בחשבון לפני שנעלבים.

למעלה