שלום לכולם.

../images/Emo140.gif שלום לכולם.

בד"כ אנשים חדשים שמצטרפים לפורום אומרים שהם קוראים בו במשך תקופה ארוכה וסוף סוף החליטו להצטרף רשמית. זה לא המקרה כאן. נמנעתי עד עכשיו מלקרוא את הפורום מכיוון שאני לא רוצה לקרוא שום ספוילרים. ראיתי את העונה הראשונה בזמן שידורה בערוץ 2 והתאהבתי. ברגע שהסדרה נעלמה נאלצתי, כמו רבים, לחיות חיים נטולי באפי. לפני שבועיים החלטתי שאני הולך להתעדכן בכל מה שקורה בסדרה ולהתחיל לראות שוב את כל הפרקים. (אני נמצא כרגע בפרק 15 של העונה השנייה) רציתי לשאול אתכם במשהו (למרות שאני כמעט בטוח שזה פורסם כאן) בפרק 211 - "טד" - זה רק אני או שכתוב על הלוח של הכיתה למחשבים בעברית? תמונה (באיכות גרועה, מצטער) מצורפת.

יערה5

New member
ברוך הבא!!!../images/Emo24.gif

ובקשר לשאלה שלך אני לא חושבת שהיה כתוב בעיברית אולי זה היה דומה לעיברית

Lady of Buffdom

New member
ברוך הבא! ../images/Emo140.gif

כן, היה כתוב בעברית: "כולם חכמים כולם נבונים", ודרך אגב זה מההגדה של פסח.

ברוך הבא../images/Emo9.gif

תהנה ותכתוב המון:) ותשמור על חוקי הפורום- כלומר ספויילרים.. עוד בדיוק שעתים שלוש, יהיה כמה הודעות אחרי הושדעה מאנגל אן או בנג'ו שיפרטו לי אין כוח אני לא זקנה... (
) ובקשר לעברית- בטח אחד המפיקים/במאים/נציבים רשם את זה והוא כנראה ישראלי, נראה לי הכי פשוט והגיוני...

יערה5

New member
ואי! איזה מגניב היה כתוב בעיברית!!!

חשבתי שזה סתם דומה לעיברית

B a n j o

New member
ברוך הבא ! ../images/Emo140.gif

וואי, אני חולה ואין לי כוח לרשום את החוקים... טוב, זה פיקוח נפש אז אני חייב. אם אתה כותב הודעה על פרקים בעונה 5 שעדיין לא שודרו תסמן בכותרת
ואת מספר הפרק, דוגמא:
5X2 (פרק שני בעונה החמישית) אם אתה כותב על עונות 6-7 או על אנג'ל, אנא סמן ב-
ושם סידרה, עונה ופרק. כלומר:
באפי 6X02 חשוב מאוד לזכור לסמן את מס' הפרק והעונה ואסור (
) לרשום ספוילר בכותרת ההודעה
עכשיו שאני חושב על זה, אמרת שלא ראית מעבר לעונה 2 נכון???
סתם כתבתי כ"כ הרבה?

איזו קבלת פנים נחמדה ../images/Emo24.gif

אתם מדברים עדיין על פרקים ישנים יחסית, נכון? כלומר, אני יכול לומר לכם כמה אהבתי את פרקים 213-215? (Surprise, Innocence,Phases) לא חשבתי שאני אוכל לתעב את אנג'ל כ"כ... אני נשבע לכם - ברגע שכלבלב אחד מת בסדרה, אני מחרים אותה! ואל דאגה, אני מכיר את כל חוקי הפורום ממקור ראשון

sour spirit

New member
ברוך הבא!!!../images/Emo24.gif

וכן, נוסטלגיה זה הדבר!!! להיזכר בימים שבאפי הייתה הולכת עם החצאיות הצמודות והממש-מזכירות-לי-את-המורה-שלי-למתמט(החצאיות) וכל זה, זה ממש כיף!!! חוצמזה, שעונה שניה מ-מ-ש יפה!!!!! אז זהו

הייזל השובבה ../images/Emo13.gif

ברוך הבא! תמיד אוהבים לדבר על פרקים ישנים- אתה מוזמן בכל עת. ואל.

ANGEL N

New member
ברוך הבא....

אבל יהיה לך בעיה איתנו קצת. אנחנו לפעמים מזכירים כאן דברים שקראו בעונות הקודמות בלי להתריע! הפורום "מגן" על אנשים שלא ראו את הפרקים של העונה החמישית (הפרקים שעדיין לא שודרו בביפ- פרק שמיני ומעלה) ומי שלא ראה את העונה השישית/שביעית. לגבי "אנג'ל" הפורום "מגן" על כל הפרקים מהעונה הראשונה ועד הרביעית!! מקווה שלא נהרוס לך דברים שקראו בעונה השניה עד החמישית! דרך אגב בערוץ 2 (קשת) שודרו העונות 1-3 של באפי. העונה הראשונה והשניה אף שודרה ברצץ!

הייזל

New member
תראה, לאזרוס הוא מאותגר באפי

אבל עובד על זה קשה(ונהנה מכל רגע). אני מנחשת שעד שתתחיל העונה של אנג'ל בערוץ 10 הוא כבר יוכל לקרוא את רוב ההודעות בפורום.

ANGEL N

New member
אני מבין שהוא אובססיבי ביותר!!

אם הוא יספיק לראות את כל הפרקים של "אנג'ל" בחודש ימים אני אישית מצדיע לו!!!!! רק שאני לא בטוח שהוא יהנה מזה כמו לראות פרק בשבוע!

כן, אני מגזים לגמרי

חשבתי בהתחלה לצפות רק בפרק אחד בשבוע אבל זה קשה מדי. אין לי שום כח רצון. אגב, הפרק הכפול שסוגר את העונה השניה מדהים לגמרי. היו קטעים שבהם ממש נשארתי פעור פה. בקצב הזה, תוך שבוע אני אגיע לעונה השביעית...

IDOffryn

New member
ראית עכשיו...

את הפרקים הכי יפים בסדרה...(שלא תתאכזב יהיו עוד הרבה פרקים יפים) אבל אלה פרקים באמת באמת טובים! כל הסיפור של אנגל-אנג'לוס-באפי.. מתגעגע....

lotd

New member
זה לא כזה קשה...

אפשר לראות את הכל בחודש בקלות... אני ראיתי את כל עונה שש ביומיים נונ-סטופ בלי שינה...

למעלה