שלום אנשושים!!!!

../images/Emo140.gifשלום אנשושים!!!!

חזרתי מהמחנה של הצופים בערך ב-2 בלילה.... וישנתי מ-4 לפנות בוקר עד 18:00 בערב!!! וכל הידיים שלי מלאות חתכים ואני שרופה...מהשמש..
והיה נחמד אבל ממש לא יותר מזה.. אם יש כאן מישהו בצופים אז תגידו מאיזה שבט+הנהגה.... תודה ואוהבת אותכם אני פשוט עייפה מדי כדי לכתוב...

Yael Floyd

New member
היי!! מאיזה שבט את??

אני מ"במדבר" ולקחנו 6 פרסים אז אני נורא מאושרת :) ומה שנורא עשה לי טוב זה שהגדוד שלי (שהיה בח´ מקדימה) גם עשה מלא מורל לשבט אבל גם לשבטים אחרים!!! זה היה נורא משמח לראות את כולם ככה :) וזהו, היה ממש טוב אני בינתיים מתקלפת לי... ומקודם ישבתי בסלון ואמרתי לאחים שלי שיכבו את המזגן כי אני קופאת והם צרחו עליי "את משוגעת@! תראי איזה חום!!!" חי חי :) למדתי גם להעריך טעם קולה מהו...

מה זה "במדבר"??

זה שבט? או הנהגה? כי אני מהנהגת דן רמת גן בשבט רמת גן..... ואין לי מושג בכמה פרסים זכינו אבל לא מעט.... את יודעת תמיד אחרי המחנה כולם אבל כולם צרודים לאללה מהמורל ואני כמה שאני לא צורחת אני אף פעם לא צרודה.... ותגידי לאיזה כתה את עולה? אני לא יודעת איך זה אצלכם - הייתם באותו יער/מקום שאתם תמיד בו כל שנה? כי אנחנו היינו ביער אחר בגלל המצב הבטחוני וכו´... אז מלא אנשים אמרו שזה לא דומה בכלל לשנים קודמות... אצלנו המחנה הספציפי הזה השנה היה ממש לא טוב....ואין לי כח לפרט.... אבל אם יש לך איי סי קיו אז סבבה....

קומיקס

New member
מיצטער שאני נידחף...

פשוט אני לא מצליח להירדם אז אני יענה... היא עולה לכיתה ט´ אני איתה בשיכבה ובקשר לשאלה על הצופים אין לי כל כך מושג בצופים,אני וצופים לא מיסתדרים אבל אני יודע שכאילו אצלהם כל הצופים בישוב זה במדבר ויש להם את הקבוצה שלהם שזה קוראים אותו גדוד שובל....

"מדבר" זה שבט...

בהנהגת דרום,זה השבט של היישוב עומר, ואני הייתי חודש אחד בצופים אבל וזה היה שנה שעברה ויגם יצאתי רק לטיולים כאילו למחנ"ק ולקורס מדריכים או משהו כזה...וזהו...אההה הייתי בשבט "נופר" להבים הנהגת דרום...

שבט במדבר אימפריה!!

היי גם אני יעל משבט במדבר הנהגת דרום שבעומר הקטנה.. אני גם מגדוד שובל שעולים לט´.. שנת חלוץ!! השנה הינו ביער עזריקם שהוא מגודר ומשומר עם מלא שומרים ומלא חוקים וזה היה מעפן.. כי היו ביער הזה 4 עצים בערך.. אבל העיקר האנשים.. והאנשים היו אחלה.. ובזכותם המחנ"ק עבר לי ולכולם כל כך מהר-וחבל.. כי היה נורא כייף!! וכולם-תרשמו לצופים!! הרבה ערכים!! יותר צופים-הרבה יותר טוב!!

פחחחח...יער עזריקמ...

שומ מגודר ושומ משומר...תמיד אנשימ בעימ אמ פג´ו פשע לשמ או מיזדיינימ או מבאנגגימ... ואתמ הייתמ בחלק הקטנ של היער...הוא באמת דיי קטנ אבל עדיינ... זה 5 דקות מהבית שלי...והייתי שמ לילה אחד לאיזה 5 דקות... נסענו אמ אופנוע רינג´ר(מיול ירוק) ומכונית... מישהו רעה?

פחחחחחח...יער עזריקמ...

שומ מגודר ושומ משומר...תמיד אנשימ בעימ אמ פג´ו פשע לשמ או מיזדיינימ או מבאנגגימ... ואתמ הייתמ בחלק הקטנ של היער...הוא באמת דיי קטנ אבל עדיינ... זה 5 דקות מהבית שלי...והייתי שמ לילה אחד לאיזה 5 דקות... נסענו אמ אופנוע רינג´ר(מיול ירוק) ומכונית... מישהו ראה? והעיקר שנהנתמ...

אני בצופים

אני הייתי במחנה, פ"ת שבט ראשונים הנהגת רמת-גן גם אני שרופה וחתוכה.... אבלצ חזרתי ביום חמישי...מפארק אפק....את היית שם?...

וואלה........

אני משבט רמת גן אמפריייייייייייייייה ואני בטוחה שראית את המורל המטורף שלנו....ואיך שהעפנו באויר ילד אחד....זה היה גדול.... אבל המחנה השנה היה לנו על הפנים!!!! לא התחרנו על הצ´רלי כי כיתות ח לא סיימו לבנות ת´מבנה שלהם...ואין היה חרא לשבט שלנו השנה....אבל לא נורא... רגע את מפ"ת ????? אז הייתם ממש לידנו!!! היה לכם את הנושא של החלל הזה נכון?... תגידי לאיזה כתה את עולה????

למעלה