שלוםםםם

../images/Emo140.gifשלוםםםם

אנשים אשמח לייעוץ והכוונה...ואני יודעת שזו שאלה כללית כוללת ומעצבנת, אבל בנוגע לסופרמוטו אני לא בקיאה בחומר... איזה סופרמוטו הכי כדאי לקנות בתור אופנוע ראשון, זול, עמיד (גם בפני עמודים, מעקות בטיחות ורצוי גם נשים בכביש ) וחמוד שואכל "להשתפשף" עליו עד שאעבור לאופנוע "רציני"....? dr ? ולאילו דברים צריך לשים לב בכל הנוגע לרישיון האופנוע..? (הבנתי שיש כאלו שעשו להם הסבה לSM מבלי לעדכן ברישיון..)

SMCamel

New member
אם תחליטי בכיוון של DRZ...

את מוזמנת ליצור קשר. http://www.fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=10013

תודה רבה...

אבל אני חוששת שהתקציב שלי דליל מידי בשביל DRZ.... בכל אופן באתר שנתתם לי אין הסבר על קניית אופנוע שכבר עבר הסבה... אני לא מעוניינת ליצור אחד זה רק בשלבים מתקדמים יותר כרגע אני מעוניינת לקנות אחד "מוכן" זול שיתן לי בסיס כלשהו והשאלה שלי הייתה האם אני צריכה לבדוק דברים מסויימים ברשיון הכלי מבחינת שינויים שעבר... צמיגים קוטר ג'נט וכדומה....

olive oil

New member
../images/Emo2.gif

יצא לך לרכב על הDT סופרמוטו? ממש לא בנימה מזלזלת (אולי רק קצת
) אם היית רוכבת עליו לא היית ממליצה עליו למישהו שיכול להוציא רשיון מעל 50 CC ולהתחיל עם משהו קצת יותר טוב, או שמא אינך מעוניינת במתחרות נוספות
ולך חתולה כמה דברים, סופרמוטו זה ממש לא עסק זול. סופרמוטו לפעמים גם לא כל כך עמיד. והדבר האחרון שאפשר לומר על אופנוע סופרמוטו - זה חמוד. אז תחשבי טוב טוב לפני שאת רוצה למשכן את הבית, למכור את הילדה שלך או להתחתן עם עירקי שעיר
רוני

הרושמת

New member
דווקא יצא לך לא רע עם העירקי השעיר

..... ולמה לא?? DT זה חמוד לא?!.. אה סליחה.. חמודה!! זה DT רוצחת הרי.... כי מה שיש לך זה בכלל
(מכות תבלי ממני... מכות, ואת יודעת על מה ולמה) אמרו גרב אחת הונדה גרב אחד KTM??

ובנימה עוקצנית זו...

חמוד זה משהו שהוא לא הכי הכי אבל נחמד ואפשר להתפשר עליו.....- עירקי שעיר למשל זה לא חמוד בכלל זול זה לא ללכת ולקנות אופנוע סופרמוטו למסלולים כי המטרה שלי היא ללמוד ולא להתחרות אז להוציא 60000 שקל זה לא המטרה... ואמין זה לא משהו שלא מתקלקל אף פעם אלא פשוט לא להיות כל שני וחמישי במוסך זה הכל ! תשארי בפרופורציה ... זה הכל יחסי..... סך הכל אני בעולם האופנועים די הרבה זמן ופשוט אני באה מכיוון קצת שונה אז לא התיימרתי להיות מבינה גדולה (למרות שאני רואה שזה מקובל פה...) ובאתי... והתייעצתי... ושאלתי.... לא קרה כלום....

למעלה