שיחת טלפון

esunshine

New member
../images/Emo140.gifשיחת טלפון

ומה חוץ מזה? מה חדש? למה את מתכוונת? נו את יודעת.... את עושה משהו? מנסה, אפילו השתדלתי לא מזמן יותר מהרגיל, ומה? הייאוש נעשה יותר נוח. גם נוח להיות לבד. כן גם לי לפעמים כיף עם הלבד.... ובכל זאת גם הלבד הוא לעתים בדד. יש חברות שמקנאות בלבדיות שלי. לא חושבת שצריך לקנא. לכל אחד יש את השק שלו. אמצע דצמבר, השק.....לא של סנטה קלאוס עומד לו בפינה. מסתכל עליי אומר לי, יאללה תפתחי תרוקני תראי את המתנות, וסלקי את המדמנות. המזג האוויר הסגרירי, נותן את התחושה של רגע... עם כל "הרזומה" שלי האם בכלל הצלחתי בחיי?! באיזשהו מקום "דחיתי" ועדיין לא בניתי את הקן...
כמובן, חוויתי וחווה דברים נעימים....אבל, הייתי רוצה את הקן המשפחתי. ...לא לחוצה ולא מחפשת בנרות. שתדלת לא להיות שאננה מידי. יודעת שזה כרוך גם במזל, והשכל בכלל אין לו תפקיד...להיפך, מקשה יותר על הבחירות הן שלנו והן של הצד השני.
זהו, וזה התחיל אתמול והסתיים הרגע, שלאחר שיחת הטלפון.

נימשון

New member
לא צריך להלחץ אבל גם לא להיות שאננה

לתת לחיים לזרום אבל לגרום לדברים לקרות...

esunshine

New member
../images/Emo66.gifנשמע כמו

קצת קלישאה, אומרת את זה גם לאחרים... הלזרום הזה, אמירה מוזרה גם אם יש בה אמת... לגרום לדברים לקרות?! שיקרו הדברים הטובים ביותר ניתן להם לקרות, ונזרום איתם...לא?!

נימשון

New member
לא תמיד

לפעמים אם לא ניתן לחיים בעיטה בתחת הם לא יזוזו ופה נכנס התפקיד שלנו שהוא לתת הזדמנויות לדברים שיקרו. אם נשב בבית ונחכה שמישהו יבוא וידפוק על הדלת עם טבעת ואהבה גדולה כנראה שנחכה עוד הרבה, אם נצא כל יום לדייט וכל הזמן נתעסק בזה אז נגרום לעצמנו תשישות וגם כשיגיע הגבר הנכון לא נבחין בו אבל אם ננסה מידי פעם, לא נפסול הכרויות שמציעים לנו, נמשיך לצאת לבלות ולהינות ממה שהחיים מציעים לנו אז בין לבין דברים יקרו.

esunshine

New member
את התשישות מכירה

ולא, לא יוצאת הרבה לדייטים.... עוד שלב השיחות לעתים מייאש. את צודקת, בעניין ההזדמנויות. וכן, יש צורך ליצור שוויון הזדמנויות גם לגברים הישראלים. ולא לפסול מה שמציעים לנו, והייתי רוצה דווקא מישהו שידפוק על הדלת, עם טבעת ואהבה גדולה... הפנטזיה הכי כיפית לא?!

נימשון

New member
פנטזיות זה תמיד הכי כיף

יש לך אישור פנטוז ממני אבל אל תרדמי בשמירה

esunshine

New member
להרדם בשמירה

זה ריתוק לכל החיים תרתי משמע קניתי את העצה, אזהר!! תודה נמושון

הצלחה בחיים../images/Emo35.gif

זה דבר סוביקטיבי לא? יש אנשים שבשבילם קריירה זה הכל ויש כאלה שהכי רוצים משפחה. יש כאלה שהצלחה בחיים נחשבת בכמה הם עזרו לאנשים אחרים ויש כאלה שהצלחה בחיים היא התאחדות עם בורא עולם או עם בודהה. כל אחד ואמונתו. אולי פשוט תשאלי את עצמך מה הכי היית רוצה ותתשתדלי להתמקד בזה...לא שזה קל אבל אולי זה יעזור לך לכוון את החיים שלך לכוון טוב מבחינתך.

esunshine

New member
אני יודעת מה אני רוצה

חלק גדול משאיפותי ממשתי, חלקם בתהליך.... החיים די מכוונים. בצעירותי, חשבתי שהמשפחתיות תכנס לחיי מוקדם יותר.. נכון שלא ממש רציתי, וזה צורך שעלה בעיקר בשנתיים האחרונות... מכאן, הכוונות טובות. לא יודעת מה תהינה התוצאות. לא ניתן לכוון הכל בחיים, מסתבר...

אומרים שאם אתה רוצה משהו

מאוד מאוד...אסור להתאמץ יותר מדי. צריך לעשות כמה פעולות, להעמיד את עצמך במצב שזה יכול להתממש ואז פשוט לתת לחיים לזרום. לא ממש עבד אצלי אבל ככה אומרים....

איזה מדריך יוגה אחד

שהלכתי להרצאה שלו...את יכולה להביא לו כמה מכות שתרצי...הוא לא יחזיר לך....חחחחחח

esunshine

New member
מצחיקה את

מדריכי יוגה...... נוטים לא להיות אלימים, ואבוי אם יחשד בהטרדה מינית....כל ההארה שלו תחשיך.

esunshine

New member
אתה יודע../images/Emo8.gif

מצחיק, כשהייתי בארץ זרה, סתם בטיולון.....לא העמדתי את עצמי .... אבל יצא שהייתי מאוד במרכז שם. לא יודעת, אולי צריך לשנות כיוון. כנראה מהגברברים הישראלים לא תצמח הישועה. או שבאיזשהו מקום מאסתי בהם. אבל, הימים ההם בחו"ל הותירו את אותותיהם, אין ספק...כנהר זורם.

passioneta

New member
I soooo know what you are talking

about. I used to have such a good time with friends' friends in Europe. But I think that underneath it all (the manners etc.) men are men are men. The Israelies are just not as good as hiding it...

passioneta

New member
I have not managed to implement it

yet, but some people say that this should be treated like projects at work: For example, one must go out systematically with people to increase the chance of meeting "the rigth man". It makes sense but I have to admit that I always find excuses not to do it...I just do not have the emotional strength to go through these dates. OTOH I realise that in my old age (and since I never date people I work with) that is probably the only option...

esunshine

New member
מסכימה

בנוגע להגדלת האופציות להפגש עם אנשים... הבעיה, שלעתים נבוכה. גם כשנועצים בי מבטים, לא יכולה להגיד שזה בהכרח מחמיא. צריכה מישהו עם סופר בטחון עצמי, שידע לקראת מה הוא הולך. וזה קשה במציאות של היום, בה אנו עצמאיות ומשדרות לכאורה אסרטיביות.

למעלה