שבת שלום

EXPRESS4U

New member
../images/Emo140.gif שבת שלום ../images/Emo140.gif

שבת שלום לכולם תרגישו טוב ותשמרו על עצמכם ... אוהב לירן

לירנשו'שששששששששששש

שבת שלום ומבורכת מאמי חולה עליךךךך מואהההההההההההההההההההההההההההההההה

לירן אחי שבת שלום ../images/Emo9.gif

ושבת שלום לכולם שיהיה לכם סופ"ש שקט ,רגוע ,נעים ,מלווה בחווית רבות תישנו הרבה בשבת :p מי שיוצא היום לבלות ,תעשו חיים אם שותים לא נוהגים! ואם שתיתם אז אל תנהגו ותחזרו הביתה בשלום אז שלום לכולם שלכם /שלכן חן
מהמר שלא מוותר

Bid

New member
שבת שלום ומבורכת אחי היקר

אוהב אותך . ושבת שלום גם לכולםםםםםםםםםםםםםם. רביד

שבת שלום!../images/Emo140.gif

שבת שלום ומבורך לכולם תהנו,תצאו,תתפנשו לכם,והכי חשוב תישארו בפוך עם אמממ טוב נו אתם מבינים אותי לא? יאללה שבת שלום ומבורכת והכי חשוב שתעבור עלינו שבת שקטה וברוכה
מואהההההההההה לכםםםםםםםם

kissss youuu

New member
שבת שלום אחותי../images/Emo8.gif

כפרה אני עלייך אוהב אותך הכי בעולם
לירן אחי שתהיה לך ולמשפחה שלך שבת ברוכה
רותי תשמרי לי עלייך יא אוצר אני מת מת עלייך ומה שעשית היום זה פצצה כפרה עלייך יא זהב רק את עם הרעיונות היפים
יאללה אדיר היה פה אוהב אותכם יותר נכון חלק מכם חחחחחחח

שבת שלום נערה מדהימה../images/Emo24.gif

את באמת מיוחדת ולירן אחי שיהיה לך שבת שלום גבר תשמור על האוצר הזה כיף לך שבת שלום לכולם

כן ומי אתה בדיוק או את?

תמיד יש את אלה עם העערות המיותרות טוב תקשיב זה שרשור של יום הולדת אז סע סע מפה ואל תפריע פה ללירן אח שלי

בנתיים לך יש פיצול אישיות לא לי פחח

שכחת לציין שבדם אהבתיי ושבי מחפש זה אותו אחד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וווואווו 69 בטוח ??

אתה בטוח שאהבתי בדם=שבי מחפש את אוזה= אדיר? תכלס אני לא אתפלא רואים לפי כמה הודעות והוא היחיד שכותב עליה אוצר

EXPRESS4U

New member
שימי כנס ...

חשבתי שמה שהיה אז , היה ונגמר , לא ככה ??? בלי עקיצות בלי רמיזות ??? תן לי להבהיר לך דבר אחד , בדם אהבתיי זה לא אדיר , תהיה בטוח ב-100 % כניראה יש עוד אנשים שחושבים שהיא אוצר , לא שזה אמור להפריע לך ... לגבי עוד לא מצאתי את המילה שיכולה לתאר שלמות כמוהה ... אז אני לא רוצה לעקוץ חזרה ולפתוח במילים לא יפות , בואו תסיימו את השירשור כמו שהו ושיהיה לנו אחלה שבוע והמון בריאות , וחיים יפים ... תודה לירן .

למעלה