שבת שלום לכולם

עליזה 63

New member
שבת שלום ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo6.gif

מאיר, דני ושלמה נפגשים בבית קפה ומדברים. מאיר מעלה זכרונות: "זוכרים את תחרות התחפושות של שנה שעברה? לקחתי בלונדינית לחדר, עשיתי איתה אהבה והיה כיף חיים". מספר דני: "וואלה? גם אני עשיתי את אותו הדבר". שואל שלמה: "זוכרים את תחרות התחפושות שנה שעברה? התחפשתי לבלונדינית". שאלה: מה עושה תכנת שנתקע לו הרכב? תשובה: סוגר את החלונות, יוצא מהרכב, נכנס שוב ופותח את החלונות מחדש. זקן אחד מגיע לרופא ומבקש: "ד"ר, אני רוצה שתוריד לי את הפעילות המינית". שואל הרופא: "בגילך המופלג, אתה עוד רוצה להוריד את רמת הפעילות?" עונה הזקן: "כן, אני צריך שתוריד לי את רמת הפעילות המינית... מהראש לבין הרגליים". שני אנשים עומדים במשתנה. פתאום פונה אחד מהגברים לשני ושואל: "אתה במקרה מבני ברק?" אומר השני בפליאה: "נכון, אבל איך ידעת?" עונה הראשון: "אני חבר של המוהל הפוזל שלכם..." מי שחרוץ כמו דבורה וחזק כמו שור... מי שעובד במשך היום כמו סוס ובערב עייף כמו כלב... חייב ללכת לוטרינר - כי יתכן שהוא חמור עבודה... בעל פרסי ואישתו יושבים בבית ורואים טלוויזיה. שואלת האישה: "אפשר לקבל מאה שקלים לקניות מחר?" עונה הבעל: "שתקי... לא אמרתי שלא מדברים בגסושבת שלום רבי אחד שוחה בים וכמעט טובע. המציל מגיע ומנסה להציל אותו. הרבי אומר: "לא, רק אלוהים יציל אותי". מגיעה סירה ומנסה להציל אותו. אומר הרב בשנית שרק אלוהים יציל אותו. לאחר מכן שולחים מסוק. הרב שוב מתנגד. בסופו של דבר טובע הרב ועולה לגן עדן. כשהוא מגיע הוא שואל את אלוהים בכעס: "למה לא הצלת אותי?" עונה אלוהים:" שלחתי מציל, שלחתי סירה ומסוק, אבל אתה לא עלית..." ת בבית הזה?"

הייתי אומרת שה"בדיחה" האחרונה היא מעין מסר

לנצל הזדמנויות שבאות בחיים ולקחת יוזמה לחייך, כי לעיתים זו הדרך שאלוהים מדבר אלינו... שבת שלום

רותי 11

New member
נכון - את הקטע האחרון אני

מכירה כסיפור בעוד וריאציה וזה אכן סיפור עם מסר

למעלה