שבוע טוב

../images/Emo140.gifשבוע טוב

לשבוע טוב...........אני אחרי שבוע סוער וקשה.
אחרי סופ"ש מיגרנתי
ולשמחתי לא נזקקתי למזלג להוצאת העין ....הפעם הצלחתי לתקוף ראשונה אז היה לי יתרון
(אומנם אופטלגין אבל עדיין תקפתי ראשונה) ואחרי יאוש של חיפושים אחרי ה
האולטמטיבי.....
..הצעות תתקבלנה בברכה. ודיי נמאס לי מהעכברון הקטן הזה שמשחק איתי במחבואים שלא רק נמצא במציאות גם מעז להגיע לחלומות שלי....
אז הנה אני כאן
מדביקה את הקצב ....... יום נפלא

מישמש33

New member
אני לא מבינה, יש לך כ"כ הרבה חתולים

נכון ? או שאני טועה ורק אחד, בכל אופן גם אחד עושה את העבודה עם עכברון קטנטון ומעצבן. החתול שלי עצלן גדול, אבל לפחות עכברים אין לנו. לגבי הבית.. חשבתם על אלפי מנשה, מקום מקסים על ההר, איכות חיים ו - 5 דקות מכפ"ס מקום טוב, עם הרבה חבר'ה צעירים וקהילה נחמדה, בקיצור בתים פרטים, יחסית לא ביוקר לקנות ולא ביוקר להשכיר, שווה בדיקה. ועכשיו יותר חשוב מכל השטויות שכתבתי עד עכשיו, שמחה שניצחת בקרב ועוד בלי מזלג, תרגישי טוב, והלאה למיגרנה יום מקסים

זואילי

New member
../images/Emo124.gifגלגלים!

איך את בשעות אלה? התאוששת או שמא את כבר בחלום השני להערב?

galim29

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

למה רמקול למה?????? גם ככה מתפוצץ לי הראש... אני יום שני בבית. עדיין עם המיגרנה

חתולים

יש לי 3, אבל התחמן הקטן הזה מסתתר במזגן כך שהם רק שומעים אותו ולא רואים....חוץ מזה שהם רוב היום בחוץ ובלילה מעדיפים לישון או להציק אחד לשני..... חשבנו על אלפי מנשה לי אישית יש בעייה עם האזור ....... הלכה המיגרנה גלים "גנבה" אותה.

מישמש33

New member
חשבתם להקפיא אותו ?

אויש אני נוראית, אבל כשזה מגיע לעכברים, אין לי אלוהים, אפילו ג'וקים ונחשים אני אוהבת יותר. ודרך אגב אני לא יודעת מתי היית באלפי מנשה, אבל אנחנו כבר שייכים למדינת ישראל ואין מחסום לעבור ואת מוזמנת לבוא לבקר בשביל להתרשם וסתם לבקר אותי , גם אצלינו יש בריכה ...

קר|

לא חשבנו להקפיא אבל אצלנו אוהבים חיות מלבד חרקים....ונחשים למה אחד מהם כבר נשך את האיש שלי ..... אתן לך דוגמה לאהבת החיות..... אלפי מנשה, ראיתי את המובלעת עדיין קרוב מידי....

מישמש33

New member
מקסים ומתוק, ואני אוהבת חיות אמיתית

חוץ מ..... עכברים, יש לי פוביה אמיתית מהם

יש בתים מקסימים באולגה../images/Emo82.gif

אולי יקרים אבל מקסימים. ראיתי באינטרנט. ניסית אדוויל לכאבי הראש? שניים ביחד עוזרים מאד.

צריך לבדוק

יבדק......אולגה לא כל כך מותר לי משככים אחרים מלבד אקמול ואופטלגין...בגלל בעיות בכליות...(אנדו')... אני צמודה לאופטלגין.

זואילי

New member
הי ../images/Emo205.gifונית

פויה סופ"ש מיגרנתי. אבל האמת, אני יכולה להבין. תמיד הלחצים של השבוע מתנקזים להם לשישבת ובמקום להנות, אז נופל עלינו איזה בום כואב. מקווה שהיום את כבר פורחת. מבטיחה לך שאחפש בשבילך פה בשדרות החמודות עם הבתים הפרטיים באזור מגוריי. זה יהיה מצויין לבייביסיטינג.

קישטה מגרנות וקישטה עכבר

שילכו ולא יחזרו ויקחו את כאבי האנדו' גם.
חשבת על הוד-השרון? אם אני אשמע אני אשלח לך מסר.

לוואנדר

New member
זק היקרה

זק אנא שוב, בדקי עם הרופא שלך בקופה באם מותר לך טיפות טראמדקס ותדגישי שתקחי רק כשמדובר בכאבים שבאמת " משתקים" ועם הקלים תתמודדי עם האקמול או האופטלגין. תשאלי שווה לנסות!!!

תודה חמודה כבר ביררתי

לא נורא עוד קצת יש לי ביקרות בסוף השנה אצל האורולוג ואז נראה אולי המצב ישתפר עד אזזזזזז.......

למעלה