שאלות \ בקשות

koral669

New member
תודה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

lim02

New member
זו רק אני

או שהוא ממש דומה לזה מפאוור רינג'רס? הכחול אני חושבת.. ואני יודעת שראיתם את זה! אל תתפדחו. חחח

lim02

New member
הנה.. חח

אי אפשר לומר שהם לא דומים.. חח גם אם הם לא רוצים:)

יובלוש26

New member
בדיוק בקודם מצאתי.. אבל תודה!!!

חח והוא באמת נראה בוגר.. ארר אבל יפה לו.. אפילו שאני מתגעגעת טיפ טיפונת לג'ון הביישן והקטנטן

אבל בחיים הוא נריאה אותו הדבר

זה סך הכל התמונה ככה גם בתוכנית היו תמונות שהוא ניראה הרבה יותר בוגר.. תלוי בתמונה.. אני פשוט אומרת את זה כי דוד שלי צלם והוא גם עשה לי בוק היו תמונות שניראתי רעה רצח ובת 30 ותמונות אחרות שאני נריאת בת 20 וכולה תמימה חח

SuperKeren

New member
אני התכוונתי שהוא נראה כאילו בוגר

יותר בעיניים..לא יודעת איך להסביר את עצמי
פשוט העיניים שלו השתנו..

BeCkY 1

New member
יש לי גם שאלה..

נכון לטייט יש חברה וילד והכל? אז מעניין אותי לדעת אם חברה לו נפרדה ממנו אחרי כל מה שקרה בסדרה או שהיא סלחה לו?

מישו יכול לפרט לי חחח

לא ראיתי את הפרק כשהוא וקווין הביאו את הבחורות לאמבטיה.. ראיתי רק בפרקים האחרונים שג'ון אמר שהיה שם אורגיה או משו.. חח מה בדיוק הלך שם?

SuperKeren

New member
אממ אז ככה

באותו הפרק, הבנים הלכו לחנות של "ארמאני" (בגדים) ובחרו להם בגדים. שם קייסי וקווין פיק התחברו עם שתי בנות והזמינו אותן למסיבה במלון. רון והאנטר לא יכלו להכנס למסיבה שהייתה בגג המלון כי הכניסה היא מעל גיל 21. אחרי המסיבה, הבנות המשיכו עם קווין פיק לחדרו. למרות שנראה כאילו הן הלכו הבייתה, הסתבר ב2 וחצי בלילה, כשברוס נכנס למגורים להפתיע את הבנים בצילומי פתע עם הדוגמנית מריסה מילר (אחת השופטות), הוא גילה בחדר באמבטיה את שתי הבנות.

למעלה