שאלות \ בקשות

אימא'לה

חחחח אבל תודי- של קווין הרבה יותר יפים!!. גרר יש לי ידיד עם וורידים בולטים בצורה מפחידה.. סקסי!

אני רוצה של ג'וןןןןן

אבל לא מהסידרה כי אותם ראיתי משו חדש שימו למי שיש ואם יש איזה אתר שיש לכם שימו גם תודה מראש

../images/Emo2.gif את בטוחה שזה הוא?

ממתי התמונות האלה? ואיפההם נימצאים באתר? ניכנסיתי ואין שם תמונות רק כתוב משו בצד בכל מיקרה אני בשוק הוא נריאה כל כך שונה הוא ניראה ממש סיני והוא חצי סיני לא?! וגם הוא לא נריאה ככה בסידרה לא יודעת לא אהבתי את התמונות אני יודעת שזה תלוי בצלם והפוזה אבל הוא יצא פה רע בסידרה הוא נריאה הרבה יותר מתוקק האמת להגיד הוא פשוט לא דומה פה לעצמו הוא נריאה כל כך שונה אני בכלל לא בטוחה שזה הוא.. אבל תודה רבה על התמונות

לנתן

New member
חושבת כמוך- זה לא

יכול להיות ג'וןןןןן!! הוא כזה מושלם אין מצב שהוןא נהיה ככה! אני בשוק זה לא הואאאאאא או שהתמונה ממש גרועה אבל הוא יפההההה הוא בחיים לא יהיה ככה!!

sap sapir

New member
כן זה הוא..

מצאתי את התמונות האלו בגוגל חחחחחחח באמת הוא נראה סיני פה וכן נראלי שהוא חצי סיני או יפני או משהו בסגנון

אממ תיראי גם בתמונה הזאת..

הפנים שלו יצאו רעות אבל הכל תלוי ברצינות של התמונה והצלם והכל..

ותיראי פה איזה חמוווווווווד הוא

שוב תלוי בתמונה שמים להם גם איפור הבעת פנים זווית תמונה הכל! ככה שזאת התמונה.. בכל מיקרה חברה שלי קראה איפשו הוא חצי סיני כי אמו שלו סיניתי ואבא שלו אמריקאי...אז התמונות לא מחמיאות לו אבל הוא משולם תמיד !

למעלה