שאלות \ בקשות

רזושש

New member
יש לי שאלה...

אני לא ממש ראיתא את התוכנית אבל אל מזמן ראיתי את אחד הפרקים ויש לי שאלה.. למה הם קוראים לקווין פ "דוגמן שתול".. למה הכוונה?

יובלוש26

New member
וואיייי אני צריכה דחוףףף

למישו יש תתמונות של הנאטר שהוא מזיין על יבש (סורי על המילים) במועדון? חחחחחחחח פשוט אני מנדנדת לידיד שילי על כל הכוסונים בגבר גבר והוא אומר שהוא הומו ואני רוצה להראות לו תתמונות וזהה.. חח למישו יש?

natalynam

New member
חג שמח ושנה טובה!!

אתם יודעים מה יעשה את החג הזה אפילו יותר טוב?! לראות את ג'ון! למישו יש מושג מה השם המלא שלו ואיפה אני יכולה למצוא עוד תמונות שלו? אני חייבת לקבל את מנת הג'ון היומית שלייייי תודה לכולם על העזרה :)

שלום!

אני לא חברה או משהו כזה אבל ראיתי את הפרק שקווין נחשף, ורציתי לדעת- איך אני יכולה להשיג את התמונות המקצועיות שלו שראו שם? (תמונה שחור- לבן עם הפנים למעלה- זה מה שאני מחפשת...). אמממ תודה מראש!.

שאלה חשובההה בקשר לג'ון ג'ונסוןן

קודם כל אני שמחה רצח שהוא זכה הוא כזה שווה כל תמונה שלו יצא מ=ה=מ=ם=! והוא פי אלף על הרוב הזה אין בכלל מה להשוות עכשיו לשאלה.. קראתי בבבלוג שו ששאלו אותו אזה בחורה הוא מחפש ובלה בלה.. אז רציתי לדעת למישו יש מושג מה הוא ניפרד מחברה שלו? כל התוכנית הוא דיבר עלייה מה הם כבר לא יחד? ויש למישו אתר שיש בו מידע מדויק עליו איפה הוא גר? וכדומה..

ברבית3

New member
יש לי שאלה...

מישהו יודע אם לקווין פיק יש חברה או שהוא בכלל נשוי?

יובלוש26

New member
חח למישו יש תתמונות האלה?

בגדול או איכות טובה יותר משו כזה? פשוט הוא כזה מהמם שם!!!

koral669

New member
ברבית3 בקשה ממני להכין לה כמה דברים

ורציתי לפרסם פה... תסלחו לי לא ידעתי לאן לשרשר...
טוב ברבית3 ביקשה ממני להכין לה 3 חתימות (פאולו,ג'ון וקווין פיק) אני רוצה לפרסם פה..

EllaDaRkAnGeL

New member
היי :)) תגידו אתם יודעים משו על מאט

יש תמונות שלו חדשות שאפשר למצוא? לא מהאתר הרשמי? יש לו אתר? או משו??? הוא היהי הכי חמוד שם כ"כ יפה:((

יובלוש26

New member
הכוונה היא..

שהביאו את קווין פיק כדי ל"עקוב" אחרי המתמודדים ובעצם להתחזות לאחד מהם כדי לספר להפקה ולשופטים עליהם.. מקווה שעזרתי :)

ועוד דבר... ../images/Emo92.gif

אם אפשר את התמונה של ג'ון בערום.. (זאת שהוא עומד ליד החלון). המון
!!!

SuperKeren

New member
יש לי תשובה אחת לכל השאלות../images/Emo3.gif!

לא
. אני יודעת שזה קצת מבאס שאין עליהם עוד פרטים, חוץ מהסדרה, אבל משום מה אין עליהם אתרים
. לסדרה אולי היו צופים והיא מוכרת, אבל לא שברה שיאי רייטינג וירדה אחרי עונה אחת (לעומת ה"טופ מודל" שממשיכה וממשיכה), אז כשחושבים על זה אולי זה טיפה יותר מובן למה...

בתקופה של התוכנית הוא היה רווק!

והתוכנית צולמה ב-2005 אני מתארת לעצמי שבערך לפני חצי שנה אולי יותר..ככה שאין לי שמץ מה איתו עכשיו..

למעלה