שאלה .....

speedywomen

New member
../images/Emo140.gifשאלה .....

האם אתם מאמינים בידידות בין גבר לאישה?? ללא רגשות ומשיכה???

3שרונית

New member
תשובה

כן, יש דברים כאלה והרבה..... (תיכף יבואו החבר'ה ויגידו שזה בלתי אפשרי וינמקו גם למה....תתעלמי מהם)

כן../images/Emo187.gif

אם אין משיכה לגמריי אז כן, יכול להיות בהחלט. אבל אם יש משיכה אז כמובן שזה כבר לא יכול היות. היה לי ידיד כזה, לא נמשכתי אליו בכלל, אבל היה לי כיף מאד לדבר איתו. אבל מה, וזה כבר לא קשור, בסוף גיליתי שהוא חרא של בנאדם ולכן אני כבר ממש לא ידידה שלו. למעשה, אני רק רואה אותו, הוא לא צריך להגיד כלום, רק להיות שם, כדי לעשות לי בחילה... אז בקשר לשאלתך - כן, נראה לי שכן...

נימשון

New member
תלוי בשני האנשים ובבגרות שלהם

לרוב זה בלתי אפשרי אבל לפעמים מצליח.

speedywomen

New member
אז איך תסבירו לי

את הדבר הבא: יש לי או יותר נכון להגיד היה לי ידיד בן 30+ הינו ידידים במשך שנה+ הכל היה טוב אני ידעתי והוא ידע שלא יהיה בינינו דבר והנה יום סוער וגשום (היום) הבחור אומר :יש לי רגשות כלפיך . הלווווו אדוני תתעורר אנחנו ידידים עכשיו באמת נשארתי בלי חברים

כי זה כבר משהו חאר וזה לא קשור

לגיל. קורה שידידים מתאהבים כי אחרי שאתה נמצא עם מישהו בקשר הרבה זמן, אתה לומד לאהוב את האופי שלו ואת ה"בנאדם" שבו. גם אם אין משיכה פיסית בהתחלה. אז לפעמים זה כן קורה ולפעמים לא. במקרה שלי היה לי קל להיות ידידה של אותו בחור כי לא רק שלא נמשכתי אליו, הוא בכלל היה ממש לא הטיפוס שלי. רק היה לי נחמד לדבר איתו והרגשתי שהוא כמו "חברה" שלי.

נימשון

New member
אני לא ממש מבינה

מה לא ברור לך. אנשים הרי יכולים לפתח רגשות אחד לשניה, זה שאתם ידידים לא הופך אותו לאיש חסר רגשות וכנראה עם חלוף הימים כשהכיר אותך טוב יותר גם ליבו נכבש.

3שרונית

New member
אז אמר .......

תראי אם בגלל זה הוא כבר לא חבר שלך , כנראה שהוא אף פעם לא היה באמת

speedywomen

New member
אולי את צודקת הוא היה כל הזמן

יותר מדי נחמד אבל ב"כ באסססססההההההה

magenta73

New member
קודם כל

לקחת מקרה פרטי שלך ולנסות להכליל אותו על כלל האוכלוסיה הוא לא נכון. דבר שני... הבחור, סוף סוף היה לו אומץ להגיד לך מה הוא חושב ומרגיש, ואת ביטלת אותו, ועל זה את חושבת? שלא נשארו לך חברים? הוא מן הסתם שבור לב...

ת י א ה

New member
כן

וזו לא רק "אמונה". זה תכל'ס בשטח. ואלו חברויות עם המון רגש, כמו בין חברות. חיבה ואפילו אהבה (לא רומנטית), דאגה, איכפתיות.

גלית35

New member
מנסיון אישי זה יכול להתקיים במצב../images/Emo20.gif

אחד בלבד-שאין משיכה-או רצון של אחד\ת מהשנים למשהו אחר. יש לי כמה "חברים" טובים גברים כבר המון שנים אבל אין שום משיכה חוץ מחברות טובה. מנסיון מר ברגע שצד אחד רוצה וגם אם זה סבתר זה לא עובד ומתפוצץ בשלב מסויים.

passioneta

New member
בעיקר אם הוא הומו

אבל לא רק. החברים הכי טובים שלי הם גברים.

כן, לגמרי

החברים הכי טובים שלי הם גברים, הקשר ביננו נמשך כבר שנים, החופשיות ביננו מוחלטת, הכבוד הדדי, שרדנו כשהיינו פנויים, או כשרק אחד מהצדדים היה לא פנוי, זה מעולם לא הפריע חוץ מהעובדה שבתקופה הזאת יש טיפה ריחוק מן הסתם זה יוצא כך, ומעולם לא היה ביננו שום סוג של מתח מיני או מגע לא טהור. עם זאת, אני מודעת לזאת שזה די נדיר, כנראה שצריך להיות בנוי לזה. אבל זה לא נכון לומר שאין רגש, כמובן שיש רגש והרבה, אחרת לא היינו חברים. אפילו קנאה מידי פעם במידה זה לגיטימי. משיכה אין.

magenta73

New member
כן

אבל למה ללא רגשות? את לא מרגישה משהו לחברות הכי טובות שלך?

למעלה