שאלה לבנות

יש מצב שאתה לוקח את זה אישי ?

לגבי חרא של שחקן... הייתי אומר שהוא עשה עבודה לא רעה ב"חלון האחורי"..

HANGMANN

New member
אולי אני טועה

והוא שחקן גדול אבל משום מה לא נראה לי שהבנות פה מעריצות אותו על כישוריו במשחק

HANGMANN

New member
ועל הדרך תסבירו לי גם על בראד פיט

מה כולם מתלהבים ממנו?? אוקיי הוא בלונדיני עם עיניים כחולות ...הייייי לכו לשבדיה...שם כולם בלונדינים עם עיניים כחולות...כאילו לבארד פיט הוא נראה בסדר אבל לעשות ממנו אליל היופי או הגבר הכי סקסי בעולם...הוא נראה בלונדיני טיפוסי..בלי כריזמה ..אני בטוח שיש בשבדיה או בארה"ב או בגרמניה בלונדינים יותר יפים...בנות לא הגזמתן בקשר בראד פיט? בקשר לשחקניות..שחשבתי על זה לא מצאתי שחקנית שגרמה לי לעצור נשימה ולהוציא את הלשון אך מצאתי 3 שחקניות שבהחלט זכו אצלי לערכה גדולה והשלושה הן: (תופים) ג'וני פורסטר, דמי מור, והשלישית שאני לא זוכר את שמה ..נו אישתו של רוברט דנירו

תקשיב לי ותקשוב לי טוב -

אני הטרו - (אומנם הדבר האחרון שאני זה הומופוב...) אבל את בראד פיט גם אני הייתי עושה. אין סרט שלו שלא שווה אוסקר !! שבעה חטאים 12 קופים 7 שנים בטיבט טרויה מועדון קרב תלמה ולואיז וכו'...

HANGMANN

New member
רגע אמדוד לי

אתה מעריץ את ג'וני דפ...אתה היית עושה את בראד פיט...אתה בטוח שאתה לא רוצה לספר לנו משהו אחר?? למשל על הנטייה המינית שאתה שומר מהילדות ולא מספר לאיש?

אז נתחיל בזה שאני לא מעריץ...

אני מעריך את ג'וני דפ כשחקן - יצאו לו כמה טובים. ומכאן ועד לגזור תמונות שלו, לתלות פוסטרים ממעריב לנוער ולהדביק מדבקות עם הכיתוב "ג'וני דפ זה משהו" על המקרר - הדרך עוד ארוכה... ודבר שני - אני לא שומר כלום מתקופת הילדות.. כאילו - היה לי אוסף של גוגואים (למעלה מ-4000) אבל ויתרתי עליו. ובוא נגיד שישנם נטיות כאלה... ואני לא אומר שיש ואני לא אומר שאין... למה זה כל כך מפריע לך ?

זה באמת טעם אישי...

אני אישית לא "מתה" על גברים עם שיער ארוך... מעדיפה אותם עם קרחת/קצוץ מאוד יותר סקסי... ועדיף שהפנים יתאימו.. כי לפעמים באמת עדיף שיאריכו.. בד"כ לגברים שמאריכים את שיערם יש מה להסתיר (אף ארוך לדוגמא..) טוב, אבל זו רק דעתי...

HANGMANN

New member
חחחחח

חשבתי שתגידי למי שיש שיער ארוך יש זין קטן חחחחחחחח זה פעם ראשונה שאני שומע על שיער ארוך שהוא מסתיר אף ארוך או חלק אחר בגוף..ולי יש עוד תואר בפסיכולוגיה....

shaniza

New member
תואר בפסיכולוגיה... מרשים...

אבל מה שהיא אומרת נכון... שיער ארוך מסתיר גם אזניים גדולות הוא נותן צורה שונה לפנים ארוכות, עגלגלות, סנטר גדול... הוא גם מסתיר פגמי עור כמו שומות כוויות ועוד. אל תזלזל בערכו של שיער.... ואל תשכח מה נתן לשמשון את כוחו!

HANGMANN

New member
טוב ..בכל מקרה אצלי אין פגמים

בגיל 21 גידלתי שיער מ 2 סיבות ..א מאין התמרדות בצבא..3 שנים הם הכריחו אותי לעשות קרעה לשיער..אז אחרי הצבא הרצון מאוד עז לגדל שיער ..והרבה חיילים אחרי צבא מגדלים שיער וב בגלל שאצלי זה גם הזדהות עם תרבות דרום אמריקה ששם זה באופנה ללכת עם שיער ארוך...אבל תגידו אתן נורמליות? כאילו מה שאתן אומרות כל מי שמגדל שיער יש לו פגם גופני?? כל שחקני הקולנוע..הגדומנים.. שחקני כדורגל ..כולם מגדלים שיער כי יש להם פגם גופני? כמו שאמרתי יש לי תואר בפסיכולוגיה ומה שאתן אמרתן זה פסיכולוגיה בגרוש..

למעלה