שאלה דחופה! 1. איך אני מוציאה תמונה לפרום?!...
I InBaR 85 New member 4/12/05 #2 הסבר../images/Emo13.gif את כותבת לנו הודע בפורום ולפני שאת שולחת(לפני הכפתור שלח)יש אפשרות לעלות משהו ואז בוחרים מה רוצים ולוחצים שלח
הסבר../images/Emo13.gif את כותבת לנו הודע בפורום ולפני שאת שולחת(לפני הכפתור שלח)יש אפשרות לעלות משהו ואז בוחרים מה רוצים ולוחצים שלח
נ נטלילוש10 New member 4/12/05 #3 לא! את זה אני יודעת אבל יענו איפה התמונות שמורות באיזה תיקיה איך אני מגיעה עליה
I InBaR 85 New member 4/12/05 #6 אה.... אם יש לך את הרחבה מסוימת אז את נכנסת ל: מסמכים שלי ea games neighborhood ואז למספר השכונה שאת רוצה ושם יש לך storytalling ושם נמצאות התמונות אם יש לך רק סימס 2: מסמכים שלי ea games ואז לstorytalling
אה.... אם יש לך את הרחבה מסוימת אז את נכנסת ל: מסמכים שלי ea games neighborhood ואז למספר השכונה שאת רוצה ושם יש לך storytalling ושם נמצאות התמונות אם יש לך רק סימס 2: מסמכים שלי ea games ואז לstorytalling
Y YahavHami New member 4/12/05 #7 ********************../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif את הוכת להוספת תגובה <לא מהירה > ואז למטה למטה יש לך "צירוף קובץ"-תסתכלי בכותרות הכחולות, ואז את לוחצת על עיון, ושם את בוחרת את הקובץ שאת רוצה לשים.
********************../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif את הוכת להוספת תגובה <לא מהירה > ואז למטה למטה יש לך "צירוף קובץ"-תסתכלי בכותרות הכחולות, ואז את לוחצת על עיון, ושם את בוחרת את הקובץ שאת רוצה לשים.