עד שאני ילמד לשרשר...
1 1Melancholic New member 11/2/05 #18 כן, לצערנו זה הפך להיות "יום המשפחה" כי "לאט לאט יש שוויון בין המינים בבית, וגם הגברים בלה בלה בלה"... הלוואי וזה היה נכון, אז יום המשפחה באמת היה יכול להיות יום המשפחה, ולא כמו עכשיו,שבתאכלס, זה יום האם.
כן, לצערנו זה הפך להיות "יום המשפחה" כי "לאט לאט יש שוויון בין המינים בבית, וגם הגברים בלה בלה בלה"... הלוואי וזה היה נכון, אז יום המשפחה באמת היה יכול להיות יום המשפחה, ולא כמו עכשיו,שבתאכלס, זה יום האם.
1 1Melancholic New member 13/2/05 #20 גיורא מחר אתה ואני על הדשא חכה חכה (ככה תעשה עדן למי שמגיב "שטויות" על דבריה!)
מ מעלה גרה New member 13/2/05 #21 זה ממש לא מהסיבה הנ"ל... זה כיוןן ש"יום האם" יכול להיות פוגע ליתומים מאימם,לכן שונה ליום המשפחה.
Y YaLdoNet 4 EveR New member 13/2/05 #23 חחחחחחחחחחחח ואם אין להם אף אחד בעולם?! חחח איזה זין זה.. עכשיו הם נדפקו פי 3 כי אין להם לא הורים, לא אחים ולא סבים.. זתומרת חפי הטיעון שלך מטומטם טיחו.
חחחחחחחחחחחח ואם אין להם אף אחד בעולם?! חחח איזה זין זה.. עכשיו הם נדפקו פי 3 כי אין להם לא הורים, לא אחים ולא סבים.. זתומרת חפי הטיעון שלך מטומטם טיחו.
מ מעלה גרה New member 13/2/05 #24 אז סבא וסבתא. טוב אי אפשר לדאוג לכולם... זה הטיעון שמיטב הגננות ומיטב המורות שלי נתנו,ולכן אני מקבל אותו והולך איתו לאורך כל חיי.
אז סבא וסבתא. טוב אי אפשר לדאוג לכולם... זה הטיעון שמיטב הגננות ומיטב המורות שלי נתנו,ולכן אני מקבל אותו והולך איתו לאורך כל חיי.