ראשון בסטארס

kml4e

New member
פרק נחמד

פעם הייתי נקרעתתת...לאדעת...זה קצת מאבד מהכיוון של התוכנית אבל סוורלי בסוף היה קורעעעעעעעע חחחח

adi121

New member
היה משעשע מאוד

אם היה לי יותר זמן.. הייתי עוקבת אבל אני מתה על הסדרה הזאת

DevilGirl92

New member
פרק טוב ../images/Emo13.gif

כשקראתי כאן את התגובות לפני שראיתי את הפרק, ישר ידעתי שזה יהיה משהו שקשור לברני

אהבתי!../images/Emo23.gif

היה פרק ממש ממש יפה1!!!!!!!!!!!!... נורא אהבתי..!!!!!!!! אני גם ממש אוהבת את לינט...- ומסכנה גבריאל !!! הריב היה קורעע.... פרק ממש ממש יפה לדעתי..

LeRanch

New member
פרק מצוין!!../images/Emo2.gif

כמה שזה היה צפוי שקרוליין לא ירתה בלינט (בפרומו), באמת הופתעתי שהיא ירתה והרגה את נורה! אומנם לינט וטום רצו משמורת מלאה עליה אבל להרוג אותה בשביל זה? די מוגזם.. מסכנה קיילה
ולא הבנתי למה חיכו 3 שעות בשביל לדפוק לה משהו בראש ולהרוג אותה?! יכלו בשנייה בזמן שהיא דיברה בטלפון או צרחה למצלמה של בעלה לדפוק לה משהו בראש ולעלף אותה וככה הכל היה נמנע.. הקטע של טום וסוזן מחוץ לסופר היה נחמד.. והקטע של סוזן שהיא צרחה לקרוליין במגפון היה קורע
אני מקווה ששאר הפרקים ימשיכו להיות כאלה טובים

kml4e

New member
ואווו זה היה פרק טובבב

ממש הזכיר את הפרקים הראשונים של הסדרה הוא היה מממש טוב!! ומלא במתח!! גבריאל מעצבנת אותי.... הבריטי ממש ממש ממש חמוד!! מגיע לסוזן כזה בנאדם הוא יותר מתאים לה ממיק לדעתי...... הגיע הזמן שיכניסו קצת אקשן עם גולי חח עד עכשיו היא הייתה סתאם דמות כאילו אימא של אימא שלה... ספוילר למטה חבל שלא זוכרת איך קוראים לה שלינט שונאת לא מתה גולי ממש נהייתה שרמוטה לפי מה שיקרה בפרק הבא חחחח חבל שסוזן תחזור למייק אבל אין מה לעשות היא חולה עליו אבל הבריטי ממממש מציאה!!!!!! בפרק הבא גבריאל פשוט מסכנה חחחחחחחחח הגיע הזמן היא ממש נהייתה מעצבנת!!!!!!! טוב נראלי זה בנתים חחחח

פרק מעולההה../images/Emo70.gif

חחח גבריאל וקרלוס כאלה חמודים
סוזן כזאת מכה...היא ממש ילדה קטנה והקול הזה שהיא עושה בכוונה...
לינט מלכה
וואי כל כך מעצבן אותי העיוורון של ברי....

kml4e

New member
,וואווו...אני חולה על הסדרה

, ראיתי את זה רק היום כי זה מתנגש עם עקרות בית אבל הפרק היה טוב... פקד פיני הוא חרא!! כאילו הוא רוצח את כולם כדי להישאר במצבו והוא אשכרה החזיר אותצה (לא זוכרת תשם) כדי שידפקו אותה אחרי שהיא נחשפה דיוויס ממש ממש מסכן....עכשיו איך הוא יחשוף הכל?? והם ממש מסכנים שהם מתו....הם לא עשו כלום..:( פיני הבן הוא די חמוד...אבל יש לי הרגשה שהוא לא יהיה מושחת מצד שני הוא טיפה כמו אבא שלו... לאדעת נחיה ונראה... היה פרק אחד הטובים בעונה לאדעת מזה שבועים לא היו הפרקים תודה לאל שחזרו והם חזרו ממש טובים מבד"כ חחחחח

למעלה