פרחים

../images/Emo140.gifפרחים../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

קונות פרחים לשבת? אוהבות פרחים בבית? מהיכן קונות? איפה מניחות אותן? מה הפרח המועדף עליכן? בתוך מה מניחות אותן? טיפים, המלצות ופירוט יתקבלו בברכה!

אוהבת פרחים../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo203.gif

לא קונה לעצמי וגם בן הזוג לא קונה, לפעמים ביום הולדת או ביום נישואין. כשכבר מקבלת פרחים שמה בכד מזכוכית, שהייתי מניחה על המזנון( כיום כבר אין מזנון) יש כל מיני טיפים להארכת חיי הפרח : כמו להוסיף סוכר למים, או קצת אקנומיקה( ניהול בית או לא?) להחליף את המים לעיתים קרובות, ואם אני לא טועה אז גם לקצץ את הגבעולים לאחר כמה ימים. אוהבת את ריח הפרחים, אבל שונאת לגמרי את ריח המים לאחר כמה ימים.

מאד אוהבת פרחים.

קונה רק בהזדמנויות מיוחדות, כי מתבאסת מאד כשהם נובלים... יש לידינו חנות פרחים מדהימה. אם מישהי באזור בני ברק ורוצה המלצה, אז בכיף. קונה רק שם. לא מעדיפה משהו ספציפי. כל מה שיפה הולך. מניחה בתוך אגרטל, אלא מה?

סמאדי

New member
בהודו תמיד היו לי סחלבים בבית ובקליניקה.

בישראל קונה לפעמים, בעונה כלניות מרהיבות, צבעונים, או גלדיולות.

מאד אוהבת פרחים

ואני בדרך כלל שותלת אותם באדניות וכך יש לי לאורך השנה פרחים מלבלבים :)

recordion

New member
פרחים? בגינה

או באדניות, למי שאין גינה. או בעציצים. פרחים בבית זה משהו שכבר נקטף. יהיו יפים כמהימים - שבוע - ואז לפח. לא חבל?

practical1

New member
פרחים זה דבר מופלא

מגדלת גם בגינתי הקטנה וגם באדנית גדולה. אהובים עלי במיוחד פרחי שדה. גם במשרד, על אדן החלון, יש לי "גינה" צנועה.. ועם זאת, האיש מפנק תכופות ושב הביתה בימי שישי מסיבוב השלמות עם זר פרחים נאה לשבת.

לימי43

New member
אני מאוד אוהבת פרחים...לא יוצא לי לקנות לעצמי

אוהבת לקבל פרחים,הפרח האהוב עליי הוא ורד כמובן...אוהבת גם אמנון ותמר וצבעונים..יש לי גינה שאני משתדלת לטפח..

dify

New member
לא אוהבת

זה זמני, זה דורש טיפול מיוחד וזה מת בסוף ואז גם מכוער... אני אוהבת קקטוסים... יש לו רק יתרונות.. א. יש מבחר ע-נ-ק של קקטוסים. ב. אם שוכחים להשקות אותם- זה אפילו יותר טוב! ג. קקטוסים קטנטנים יכולים להתפזר לצמחים יפים ועם מלא פרחים [כן, כן, היה לנו קקטוסים שממש מילאו את כל המרפסת, ככה זה כשמטפלים בהם יפה, ראו סעיף ב'...
] ולסיום, יש קקטוסים ללא קוצים... ככה בעצם הכרתי אותם, המוכר אמר לי- תראי, אין להם קוצים, וחיבק קקטוס אחד... מיד התמכרתי

סימה53

New member
כל שבועיים בעלי קונה

לי פרחים ביום שישי הפרחים מחזיקים שבועיים כשהוא רואה שאין פרחים מבין הגיע הזמן..

אוהבת מאוד פרחים,החלום שלי זה כל שישי לקבל

זר פרחים-הבחור משתדל להביא אבל בגלל העלות משתדלים רק פעם פעמיים בחודש לא יותר-זה כל כך מאיר את הבית. אוהבת פרחים בגוונים בהירים-סגול,ורוד וכו'-טוליפים,ורדים...

למעלה