ערב צח ערב זך

../images/Emo140.gifערב צח ערב זך

הילדים במיטות היום ליאור הולך עם החבר'ה לנחם את פוקהונטס ואני נשארת בבית עם הילדים נראה מה יהיה מחר אז אני פה עוד מעט אהיה גם במסנג'ר באדי

g u r a

New member
איזה קטע../images/Emo13.gifשלחתי לפני שכתבתי...

אז הגורים במיטות..עייפים. חזרנו מקניות- סנדלים לגורה, לגור,וסנדלים ראשונות לגורון..סה"כ 407 שקל!!
שיהיו בריאים
ושרק אלו יהיו ההוצאות שלנו. מתחילה להרגיש את המשקל הכלכלי של גידול 3 ילדים! --הגורון כל כך מתוק עם הסנדלים..פתאום הפך לילד קטן! כבר לא זוחל, עומד, הולך עצמאי. וכשהוצאתי אותו מהאוטו הלכנו יד ביד עד הכניסה לבית. מוזר לי!!

ענתי 10

New member
סוף סוף קצת התאוששתי ../images/Emo3.gif

סגרתי היום 13 שעות בעבודה, שמתוכן כ-12 שעות עבודה רצופה
ועוד בדרך הביתה נכנסתי לקנות פיתות/לחמניות ולרחוץ סוף סוף את האוטו - הוא היה כ"כ מטונף שלא הצליחו להדביק את האנטנה - הדבר לא טפס מרוב לכלוך
עכשיו ראיתי את הטלנובלה, ובסוף בקטע הכי מעניין עידן עשה גליץ' ודפק את הראש בשולחן מעץ מלא. חשבתי שאני רואה כוכבים מרוב הצרחות שלו, מסכן
חשבתי כבר לרוץ למוקד. אבל הוא נרגע די מהר
ומסתבר שקיבל מכה בלחי - שזה לא פחות כואב, אבל לפחות זה לא בראש. אז קפצתי לרגע להגיד שלום ולהתעדכן קצת. אח"כ מקלחת, סקס ולישון

את גדולה מהחיים, אין עליך

אחרי 12 שעות של עבודה וכל מה שעשית עד עכשיו איך יש לך כוח ועוד את לא מוותרת על סקס? מדליה מזהב אני מעניקה לך....רק לך...... באדי

ענתי 10

New member
זה לא שאני כל הזמן ככה ../images/Emo9.gif

פשוט לקחתי על עצמי קצת יותר מידי. חשבתי שתואר במשפטים זה בערך כמו תואר בסוציולוגיה, ואני אצליח לעשות את זה עם 2 ילדים. קצת טעיתי בחישובים, ואני מודה שזה הרבה יותר קשה ממה שתכננתי. אז זה לא שאני עושה את זה בכיף ובקלות. פשוט אני יודעת שזו תקופה, והיא תעבור, והאמת, אני כבר סופרת שבועות וימים עד 2 בספטמבר (מבחן אחרון).

גם לי יש סיפור

הילד במיטה בשלבי הרדמות (אם לא נרדם כבר) קנינו לו היום 3 דגים. דג קרב יפיפה, דג אחד קטן וצבעוני ועוד אחד בשם כיפה אדומה כי הוא לבן ויש לו כיפה כתומה. הוא התרגש מאוד בחנות. הגענו לבית מילאנו את האקווריום במים ומסתבר שהוא נוזל. הדגים נשארו בשקית שאיתה באו ומחר בן הזוג ילך להחליף אותו. רק שהדגים יהיו בסדר. טוב, הוא קרא לי כי לא מצליח להרדם. אחזור אח"כ.

ענתי 10

New member
גם אנחנו עשינו אקווריום חדש ../images/Emo13.gif

ויש לנו 5 דגי זהב ו"מנקה" אחד
לפני זה גידלנו נחש (לא להבהל, לא ארסי) במשך כמעט 6 שנים, עד שנמאס לנו שהוא לא עושה כלום ורק צריכים לנקות אחריו. אז מסרנו אותו לחנות ותמורה קיבלנו אקווריום

היה לי מנקה פעם

צריך בשבילו צמח באקווריום. כל שבועיים לערך הייתי צריכה לקנות לו חדש. לאחר שנסדר את האקווריום אעלה תמונות לפורום.

s h i r k u s h

New member
ערב טוף ../images/Emo24.gif

המצב רוח השתפר פלאים. אני כבר איזה חודש מחפשת רעיון למתנה <אפילו כתבתי בפורום של שירלי ואורית אבל לא התייחסו
> למורה שלי לפיתוח קול שתדע כמה שאני מעריכה אותה ובסוף קניתי לה אתמול 3 פיות חמודות כאלה ושוקולדים מחנות יוקרתית שאני יודעת שהיא מתה עליה והיא ממש התלהבה, כתבתי לה גם מכתב שאני מאוד מעריכה את כל מה שהיא עושה בשבילי ושהיא נהדרת ושכיף לי ללמוד איתה. היא ממש התרגשה, עוד שנייה בכתה- זה נחמד ככה להפתיע כשלא מצפים
מחר הולכת לבקר בבסיס, יש לי טרמפ עד לבסיס ורק צריכה לחזור באוטובוסים מהבסיס... מסקרן אותי לדעת מה יגידו לי הרי כולם יודעים על האקס הדפוק שלי עם הקטע של הסמים... אבל מה שיגידו- יגידו, ממש לא מזיז לי...

ShirShir

New member
צר לי יקירתי, אבל....

לא לכל בקשה/שאלה יש לנו פתרון פלאים
בכל אופן, אני חושבת שקנית מתנה יפהפה ואני בטוחה שהיא תאהב!! כי כל מה שמגיע מהלב ובאהבה - מתקבל באהבה
תהני בביקור בבסיס מחר

s h i r k u s h

New member
מאמי, זה בסדר ../images/Emo13.gif

זה נאמר בצחוק כזה, לא התכוונתי לבוא בתלונות. אני יודעת שלא תמיד יש רעיונות אבל בסדר הסתדרתי

maybesure

New member
../images/Emo24.gif

ממי ? ממה?? מה קרה? בבית? בעבודה? או חלילה בפורום? מקווה שמחר שלך יהיה בהיר יותר

../images/Emo24.gifקאסי מתוקה

שלחתי לך מסר ואני מקווה שמחר תרגישי אחרת תודה על כל מה שעשית, עושה ותמשיכי לעשות עבור הפורום הזה באדי

g u r a

New member
../images/Emo24.gifקאסי למה להפגע ?

יש בנות שעדיין לא נכנסו היום לפורום יש בנות שלא נכנסו למייל שלהן עדיין ויש בנות כמוני שלא קיבלו...
יאללה חיוך גדול..מחר יום חדש.
ותודה על כל מה שאת!

למעלה